Kendimi övmüş gibi olmak istemem ama son derece sevilen biriyim çünkü kendim olmaktan asla taviz vermiyorum.. Neşeli, eğlenceli ve yerine göre yaşayan bir insanım.. Sevdiğim insanlar için risk almaktan asla kaçınmam.. Bir şeyi yaptıysam sonuna kadar arkasında dururum, durmayacaksam o şeyi yapmam.. Kısacası yaşamayı seven ve bilen bir insanım.. Keyifli geceler.. :D
Umurum da değil pek ben iş odaklıyım bu ülke de insanlar benim için tamamen ticaret ilişkisi başka bir şey değil sevmişler sövmüşler pek takmıyorum gideceğim için :D
Benim fazlasıyla anaç olduğumu düşünüyorlar arkadaşlarım 😂 Bir yere giderken her ayrıntıyı eksiksiz düşündüğüm ve sahiplenme duygum yüzünden bunu yeni duydum 😂😂 Kavgalı olduklarım garanti arkamdan sallıyorlardır ama yakın arkadaşlarım genelde benim hakkımda kötü birşey demez varsa da yüzüme söylerler
Aslında çok sempatik ve gülmeyi seven biriyim, insanlar kişiliğimi tanımadan yargılandığı zaman beni çok ciddi biri olarak görebiliyor lakin tanıdığı zaman olumlu yönde "göründüğün gibi değilsin" gibi cümlelerle çok karşılaştım buna yüzde verecek olursak, %83 sevilir diyebilirim 😊
Samimi olduğum insanlar beni sevip takdir etse de, sadece kendi menfaatlerini düşünen insanlarla yaşadığım fikir ayrılıkları beni sözde pislik biri yapıyor...
Havli olduğumu söylüyorlar, ama kimse içimi bilmiyor. Neden bunakdar uzağım insanalra, bunkisim. kimsenin unrunda degil. Herkes gördüğünü işine geldiği gbi yorumluyor. Sizin yangınıniz onlara dokunmadigi muddetce onemsiz..
Övgü de yoktur, sövgüde. İnsanlarla aram biraz mesafelidir son zamanlarda ve bu nedenle öven de olamaz söven de. Tanımadan etmeden söven varsa zaten bundan haberim olmayacaktır.