Çevrendeki insanlar seni sakin mi bilir yoksa sinirli mi?

Çevremdekilerin beni nasıl gördüklerini bilmem ama arkadaşlarım sinirli bilirler. Genelde mahallemde anneme senin 3 kızın mı vardı, hiç fark etmedik , çok sessiz derler. Ama öyle değilim. Ben farkındayım.
Sinir hastası olarak bilirler pisko olarak.
Valla size birşey diyim mi varsın öyle bilsinler be. Kendileri çileden çıkartıyorlar beni sonra vay konuşulmaz vay sen söylesin böylesin ulan yapılmayacak herşeyi başıma örerler sonra böyle olmamı beklerler 🤓
Ama böyle bulurlar 🤬
Sakin bir insan olarak bilirler, cümle âlem de böyle bilsin, dudunuz mu beni
Sol kulağım sağır, affedersin
Az daha... İyi iyi sonrasında kalbinin kırılmasına değil de benim yaşayacağım pişmanlığa yanarım :/
Bak sende de öfke varmış meğerse, öğrenmiş olduk 😏
Eheheh😄
Çok sakin knk
Cevap
63Cevap
Sakin bir yapım var fakat sinirli olduğum dönemler de çok olur. Kime sorulduğuna bağlı aslında, genel çevrem için sakin biriyim.
Sakin olarak bilirler yerine göre davranmayı seven birisiyim ağırbaşlı ve olgun durmayı daha çok severim mantığa çok önem veririm mantıksızlığa gelemem
Sakin bilir ama sakın görünmek onları simartip yüz bulmalarına sebep olabiliyor o yüzden arada sert yapıp dış göstermek gerek
beni çocuktan beri tanıyanlar sakin ve sempatik bilir, ama 25 den sonra tanıyanlar sinirli ve itici bilir
İnsanına göre değişir benim kim olduğum.. Adam olana adamım ama hayvan olana ölümüne kötüyüm.. Keyifli geceler..
İnsanına göre değişir ama herkese agresif tarafımı göstermediğimden ötürü sakin bilirler ki ben ne kadar sinsi durduğumu düşünsem de 😈
Çoğu zaman keşke olmasam desemde, maalesef sinir hastası olmak kadar rahatsızlık veren bir durum yoktur galiba 😤
Genelde çok sinirli olarak bilirler. Çünkü en ufak şey bile beni çok sinirlendirir.
Çok çok sakin ve Relax bilirler. Tersimi gören azdır kimseye tavsiye etmezler
Bazen sakin, sempatik bazense aşırı sinirli ve agresif çok değişkenim orta halim yok.
Sinirli bilirler, zaten kolay parlayan bir yapıya sahibim.
Sınırlı bir yapım olduğundan dolayı sınırlı biri olarak biliyorlar beni ne yazıkki 😊
Çok sakinim zor sinirlenirim, ama sinirlenirsem de tam sinirlenirim.
Sakin ama arkadaş gruplarımın komedyeni ve delisi olarak bilinirim zdfghbjn
Ben sakinimdir ama biriktiririm taki damarıma basıldığı zaman işte o zaman çıldıriyorum
Bu film kabadayı değil mi efso film, insanlar beni kestiremez pek
valla kestiremiyorlar ne yapacağımı ne yalan söyleyim ben de çok kestiremiyorum :D
Görsel ülkede koyun gibi yaşayanlara yapmak istediğimi anlatıyor...
Sessiz sakin kendi halindeyim. Cevremde de oyle biliniyorum. Ama hak yendigini görürsem müdahale etmeden duramam 🤫
Sakinlikte ısrarcı olurum.
Sinirlediysem çok sıradışı bir durum var ve genellikle ben haklıyım demektir.
Genelde çok sakin bir yapım var ama deli damarım attımı herkes kaçar :D
Kişisine göre değişiyor, normalde sakin ama bişi olduğunda çabuk sinirlenen biriyim ortaya karışık sjkslskj
Normalde kolay kolay kızmam fakat sanalda pek öyle olmuyor durum. Daha fazla tahammülsüz ve huysuz olabiliyorum. Bu yüzden birçoğu agresif biliyor.
Sakin bilirler ama sakin insanlar sinirlenince 10 kaplan gücünde oluyor.
Burcum aslan yarın doğum günüm kesinlikle sinirli bilirler.
Normalde çok sakinimdir ama kolay öfkelenirim. Böyle düşünüyorlar
İyiliklere karşı sakin, kötülüklere karşı sinirliyim.
Fazla yaklasmazlar ama kolay kolayda sinirlenmem ya da onlar sinirlendirmekten kaciniyorlar
Sakin ve bazen de sinirli. Bunu kendimden uzaklaştıramıyorum
Çok değişik biriyim. Sakinken bi anda çok agresif olabiliyorum..
Peygamber sabrı var sanıyorlar gülüyorum diye halbuki o esnada içimden fırtına kopuyor
Aslnda çok sakin bri oldğmu söylerler ama damarıma basılınca ben ble kendimi tanıyamıyorum 😏
Beni taniyanlar
Bu dünyada senin gibi saakin baska biri var mı derler
~bilmezler. Beni benden başka kimse bilmez 🌸
Sakin bilirler ama gittikçe tahammülüm azalıyor
Sakın bilir.
normalde sakinim ama yok yok değilim :(
Mahalede lakabım hulk =) sen tahmin et
Yarısı sakin yarısı gergin 😂😂😂😂
Aşırı sinirli bilirler. 😒
Çoğu sakin, azı sinirli.
Sinirli bilir. Haklılar
Kolay kolay sinirlenmem
Sinirli duruyorum ama çok sakinim
Sakin bilirler ama sinirliyimdir
Genelde sakın bi yapım var
Agresif köpek olarak bilirler.
Sakinimdir ama sinirlendiğim de olur tabii
Sakin bilirler..
oo süleyman çakırdan hallice bilirler
Rahatimdir genellikle
Tersi pistir diye bilirler.😄
Önce sakin sonra çok sinirli
Sakin bilirler. Zaten sakin biriyim.
Çok sakinim aslında sinir edilen durum olmazsa.
Sakin bilirler öyleyim de zaten.
Sevdiklerim sakin Bilir
Umursamaz birazda sinirli
Sakin bilirler. Sadece bilirler ama
Genelde sakin biriyimdir, bu şekilde bilirler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?