Soruyada bir beğeni 👉👍👈🙏
Aylarca belki yıllarca beklediğiniz ama olmayan bir şey hiç ummadığınız bir anda olsa ne tepki verirsiniz?
Soruyada bir beğeni 👉👍👈🙏

O anki ruh halime ve ne istediğime bağlı. Bütün beklentilerimi ve umudumu yitirdiğim anda olan şeyler genelde beni tatmin etmez ve istemem. En azından şuana kadar öyle oldu.
Merhaba,
Yani nasıl bir tepki verilir bu konu da bir öngörüm yok ama bildiğim tek şey aşırı derecede mutlu olacağımdır. Bunun dışında çok fazla heyecanlanırım sanırım..
Bu şekilde birkaç deneyimim oldu. Ama gerçekten nasipten öte yol yok.. sonradan ve ansızın gelen şeylerin zevki çok güzel oluyor daha çok heyecan veriyor 🙏🏻
Genelde hep böyle olur zaten bi şeyin üstüne ne kadar gidersen o kadar senden kaçar. Bazen kendi haline bırakmak gerek.
Teşekkürler persoo fjgsjfjskz
Rica
Cevap
32Cevap
Bir b/kluk olduğunu hissederim ve uzaklaşırım
Şu şiiri okurdum sevgiliye...
Bide bir söz var bu şiire karşılık vereyim
Beni öldürende sensin ama mezarıma üstten bir çiçek atta seni affedeyim diye dua ediyorum içten içe
Günlerden bir gün hayat o hiç göstermediği güzel yüzünü bize de gösterir de bizim de yüzümüz güler be bir gün inşallah güzel insan!
Kıymetli satırlardan oluşan armağanın için minnettarım...🙏
🙏🕺🕺💃🏻💃🏻🤍🖤🙏🙏
💫🤍🖤💫
ne diyodu korkusuz korkaktaki mülayim bu saatten sonra gelen paranın içine edilir diyordu artık beklenen her neyse umut kalmayınca gelicekse gelmesin anlamı yok şans bana güldüğünde artık dişleri dökülmüştü gibi.
en sevdıgım tuylerımın urperdıgı an.
iş olmadı falan dersın ya da tahsılattan umıdı kesersın tak bır bıldırım para yatmıs ya da teklıf onaylanmıs .
o haz ve heyecan her yorgunluga bedel.
Zaten herşey öyle olmuyor mu? Neyin peşinde koşarsan koş senden kaçar ne zaman ki sen ondan umudu kestin koştuğun yolu geri dönüyorsun o senin peşinden koşar
Zamanında öyle birşey oldu. Vazgeçtim çünkü o canımı çok yakmıştı. Pişman da değilim yani ALLAH herhalükarda yardım eder tabii sabır lazım
Hayatın kendisi tamda böyle zaten , onca çaba koşturma sonrasında tam pes ederken yeni bir umut..
Mutlu olurdum
Okadar güzel bir hayal sunuyorsunuzki işte gerçek hayatta olmuyor bunlar. Aylarca, yıllarca olmayan hiç olmaz artık.
Çok mutlu olurum ama bir yandan da korkarım. Çünkü ne zaman çok mutlu olsam daha sonrasında çok üzülüyorum.
Ben çabuk hevesi giden biriyim. İstediğim o an olmalı olmuyorsa başka zaman olduğunda benim için artık o kadar değerli olmuyor
Heyecanımdan ölürüm o mutlu günümü göremem kesin yine🙄
Çok mutlu olurum yerine geldiği için. Havai fişek gösterisi beklemeyin.
Doğru zamanın geldiğini düşünüp daha sıkı sarılırım.
Ulan adi herif madem gelecektin neden yıllarca beklettin derdim 😕
Ümidi kesmişsem yokluğuna alışmışımdır, vazgeçmişimdir, o saatten sonra ben istemem
Muhtemelen birşeyler olmuştur, umudumu kestiğim şey olsa bile heves kalmamıştır artık
Şaşırırdım bu duruma ve o şansı deyerlendirmeye çalışırdım
Elhamdülillah Ya Rabbim şükürler olsun der dua ederim.
Hic bir kiz bana gelmez. lanet olsun35 sene gecti. Daha ben kadinin iki bacagi arasina girmek icin hayal kuruyorum. hepsi bu imkansiz artik. geclgim gitti
Zaten çoğu şey beklemeyi bıraktığımızda olur, geldikten sonra çok daha mutlu hissederiz
Heyecandan kalp krizi falan geçiririm ama artık geç hem o hem ben yollarımız ayrıldı...
S*kt*r g*t olurdu. O kadar beklemişim olmamış beklemenin de bir adabı olmalı.
Düşünürüm ve şaşırırdım
Şimdimi olasın geldi... Olayı derim.
Zaten hep öyle oluyor :D
Genelde vazgeçmem istediğimden
Şok olurum ne yapayım başka
Ben tutuşurken olmadıysa sonra hiç olmasın uwu.
Geçti bolun pazarı sür eşeği Niğde'ye
ingilizler der ki;
Better late than never.
Umrumda olmazdı galiba
Eğer hislerim kalmazsa hayır derim.
Pek hayırlı gelmezdi bana, uzak dururdum..
Biraz şaşırırdım ama mutlu olurdum.
Başıma geldi çok heyecan ve sevinç oldu bir an
Bu saatten sonra ne geldin derim
Abi 4 kez okudum hiç bişe anlamadım kafam gedik
Sinirlenirdim 😄
Şaşırdım
Umrumda olmazdı.
Sasirmam
Mutluluktan uçarım
Düşer bayılırım
Ağlarım
Kirilirim