İsterdim
İstemezdim
Zaten görünmüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir zamanlar sebebini bilmeden görünmez olmak istedim. Oldum da. Ama hiçbir yardımı olmadığını hatta beni daha öldürdüğünü fark ettiğim günden beri dualarıma dikkat ediyorum.
~yani hayır, istemem
İnsanların seni görmezden gelmesi değil ya 😐 anladın sen soruyu ve 10 gün sonra anasayfaya nasıl düşüyor soru 😅
Anladım ama sanki soruları istediğimiz gibi yorumlayabiliyorduk? Sana Özel şeysi var ya oradan gördüm.
Haklısın özür dilerim..
Sana özel şeysi anladım bilmiyordum bu kadar uzun süre durduğunu orda teşekkürler
Rica ederim
Bir şey sormak istiyorum enerjilerle aranız nasıl? Ruhkaşifi ismini boşuna koymadınız diye düşünüyorum
Ne gibi bir enerji? Evet, ilgim olduğundan.
Ben enerjimi olumlu yönde kullanmak istiyorum 3. Gözü açmak olsun ve aklıma gelmeyecek insana verilen gücü olumlu yönde açmak istiyorum..
Mistik şeylere ilgim var ama bilgim yok. Bahsettiğin 3. göz kalp gözüyle gözlem ve deneyimle alakalı. Ne kadar az konuşursan o kadar gözlem yaparsın. Ne kadar çok insan tanırsan o kadar bilgili olursun. Bilinenin aksine bilginin insana pozitiflik getirdiğini düşünüyorum. Yani bu da yine bakış açınla alakalı bir durum.
Peki negatif enerjiyi sadece olumlama yaparak mı pozitif hale getirebiliriz, yoksa bildiğin başka bir yol var mı?
Her sorunun çözümü bakış açısı. "Bakış açın değişirse baktığın şey değişir" Mesela bir ağacın gölgesinde dinleniyorsun. Kafana kozalak düştü. Sen o an küfür etmek, sinirlenmek yerine newton gibi neden düştü? dersen milyonların dahisi ilan edilirsin. Ya da o düşen kozalağı alıp yeni bir koleksiyon yaparsan kendine yeni bir hobi edinmiş olursun.
Tamam bu bakış açısını biliyorum elimden geldiğince çabalıyorum ama sorun başka bir yerde gibi 😕 Neyse, böyle paradoks gibi aynı yere gelip duracaz zaman ayırdığın için teşekkür ederim.. ✨🖤✨
Rica ederim bu konu hakkında kitaplarda okuyabilirsin. Kişisel gelişim türünde aradığını bulabilirsin
Öyle bir özelliğim olsun isterdim..
Özellikle zalimin zulmü için.
Hem de çok.
Cevap
1Cevap
Ben oluyorum zaten.
Formülü söyle
Böyle bir filim vardı hahaha etkisinde kalmış olmayasın
Jumper/sıçrama
Rica ederim
İsterdim
Evet çok isterdim