Öncelikle güzellik herkeste yok diyerek yanlış bir tanımda bulunmuşsun… Sana güzel gelen başkasına çirkin gelebilir ya da sana çirkin gelen başkasına güzel gelebilir bu tamamen göreceli bir kavramdır… Giyim konusuna gelirsek açık giyinen göbek açık gezen biri değilim lakin olsam bile bu benim karakterimi mi sergiler? Açık giyinince kötü kalpli mi oluyorum? Veya ailem karışmıyordur sevgilim yoktur varsa dahi sorun etmiyordur ne için dilediğim gibi giyinemeyeyim? Kızların kalitesi düştü diye bir başlık oluşturman da apayrı bir saçmalık… İnsanların kalitesi düştü zaten bu kız erkek farketmiyor…
211 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence senin bu sorun baya bi haddini aşıyor ailesi izin veriyor ve karışmiyo bir kızın ne giydiği seni ilgilendirmez ahlak ve namusuna dil uzatamazsiniz. Boyle bi soru sorarak sende kaliteni belli etmiş oldun eminim ki bir çoğu kız senden daha kaliteli ve daha karakterli insanların tipinide güzel çirkin diye ayırt etmek senin hakkın değil bir çoğu kız dolgun dudaklar küçuk burun badem göz gibi güzellik algısındaki şeyleri ister fakat Allahin yarattigina laf edemezsin bir kız istediği gibi de giyinir ister g*tunu ister belini açar.
43 Yorumla- +1 yıl
Allah nefis diye birşey yaratmış ne kadar yanlişda olsa nefsimize düşgünlüğümüz oluyor açık giyinen bi kız belirli bi zaman sonra kendisi haram olduğunu düsünup kapanabilir daha kapalı şeyler giyebilir ama Allahın yarattığına çirkin diyen insanin zihniyeti hiçbir zaman düzelmez
Götü göbeği açan kadınları bahane ediyorsunuz ama şu siteden kaç erkek çıkar acaba çarşaflı bir kadınla evlenmek isteyen. Dış görüntüsü dikkat çekmeyen bir kadının içini hiç merak bile etmiyorsunuz bırakın da hür yaşayalım pumpikcim 🤷🏼♀️
52 Yorumla
+1 yılAynen ya hiç demeyin cok kötü bir döneme denk geldik 😔
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılDünya gördüklerin kadar geliyor bence sana. Şerefli, namuslu kendini sadece evleneceği erkeğe saklayan bir çok kadın var. Tesettürlü, çarşaflı oluyor genelde dindar oluyorlar. Onlar harama yaklasmiyorlar e tabiki Allah da onların karşısına harama bulaşmayan insan çıkarıyor. Sen iyi düzgün olacaksın ki Allah karşına öyle bir insan çıkarsın. 😊
23 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma o zaman bu ülkede dindar kesim fazla olduğu gibi dindar olmayan kadınlarda var sen sadece bir kısmını görüp genelleme yaparsan yanlış olur.
O zaman neden burada ki kizlarla sanal ilişkiye giriyorsun 😉😉
Ayrica her kiz ayni değil ben açik gezmeyi sevmem bile56 Yorumla- +1 yıl
şeref yoksunusun kalitesizliğini iyice açık ettin
- +1 yıl
Çok kötüsün
- +1 yıl
lafı değiştirdi ama neyse
+1 yılSon zamanlarda hiç bir kıza aşk anlamında yüz vermek istemeyen birisi olmama rağmen söylüyorum sana: Genelleme yapman yanlış. Hala bir yerlerde gerçekten iyi niyetli olan ve kıymet bilen kızlar da var. Tıpkı erkeklerde de böyle bir kitle olduğu gibi. Genelleme ve ön yargılarını bir kenara bırakıp tekrar düşün istersen ne dersin? Aksi takdirde feminazilik yapan saldırgan genellemeci bazı kızlardan farkın kalmıyor da. :P
33 Yorumla- +1 yıl
Daha emojinden anladım. Bunu bir eğlence gibi görüyorsan, emin ol ben de saldırgan genellemecilere ayar vermeyi bir eğlence olarak görüyorum. Sanırım ikimiz de bu konuda psikopatız. :P
+1 yılİnsanları bu şekilde eleştiremezsin. He e illa ki eleştiri gerekiyorsa, ben de Türk erkeklerini eleştirecek konular bulurum.
37 Yorumla- +1 yıl
1-kıllı ve çirkinler. Tıpkı Araplara benziyorlar.
2-Sadakat diye bir kavram bilmiyorlar.
3-Narin ellerimi yoramam... - +1 yıl
Hayır, türküm
- +1 yıl
Nasıl ispatlayayım?
- +1 yıl
Hataylıyım ve bildiğim kadarı ile Hatay’da sadece Doğudan gelen Kürt’ler var. Yani Hatay’ın kürdü diye bir şey yok.
+1 yılNiye böyle saçma sorular soruyorsunuz bir anlasam beğenmiyorsan yabancı biriyle evlen kendi ülkenin kızları hakkında böyle asılsız kötüleme yapacağına
31 YorumlaÇok haklsın her yerinizden kalite aktığı için sizin kalite seviyenize inemeyiz çünkü alçak yerleri sevmiyoruz. 🤞🏻Hadi by
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin de kalitesi dustu ya.. yakisikli soylesen 0.. para dersen zaten durum ortada kizlardan para istiyorlar artik.. akil kultur zaten yok.. daha neler varr nelerrrr
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😂😂onu bilmem kanka ama bu zamanda hersey bozuldu kizlar eskiden gibi guzel ve namuslu degiller, yari ciplan geziyorlar sonra namusdan bahdesiyorlar, heryerlerini aciyolar ve guzel saniyorlar kendilerini.. erkeklerde seref ve adamlik kalmadi zaten durum ortada fazla uzatmaya gerek yok kizlara hesap odetiyorlar artik utanmadan borc istiyorlar kizlardan.. neyse fazla konusmayacagim sonra geri kafali yobaz falan soylerler bana yine
Cevap sahibi+1 yıl*k
- +1 yıl
bir erkeği sadece anası mı büyütüyor canım baba neye yarıyor cüzdan mı sadece :D gece gece güldürdün ya ruh hastasısın
+1 yılyaz siz seviyosunuz öyle kızları o kızlar için ölüp bitiyorsunuz
513 Yorumla- +1 yıl
Keşke dediğin her erkek için geçerli olsa. O zaman "Haklısın ben de dahil hepimiz bir eşeklik ediyoruz." derdim. :P
Ama maaaaaaleseeeef. Sonuçta ne zaman birilerinin kıymetini bilmeye kalksak kızlarda da başımıza kakmaya çalışanlar ya da çok iyi rol yapanlar oluyor. İnan bana şu hayatta yapılan iyiliklerin kıymetini tam anlamıyla bilen bir kız görseydim "belki" fikrim değişebilirdi. O da "belki". Çünkü pek kıymet bilen yok da. :P
Ama senin gibi birinin bunu eleştirmesi beni şaşırttı şahsen. :P
- +1 yıl
Çünkü malum her "mazoşist" olandan bunu beklemem. Gösteriş için mi yapıyorsun ciddi misin? :P
- +1 yıl
@Hiper-Assasin ciddiyim nursuz yelloz sen beni ne sandın
niye gösteriş için yapim ki ben seni anlamıyorum - +1 yıl
Testi geçtin. :P
- +1 yıl
İlginç olan ne biliyor musun? :P
Kova ve yayları seviyorsun. Ama kova ve yaylar seni seviyor mu? Tüm mesele bu işte. (Ah yine şifremi bırakıp gittim falan filan :P )
Neyse. Bay bay. :P - +1 yıl
@Hiper-Assasin ben yay burcuyum da neden sevmesinler iyi anlaşırım
sen kesin kovasın dimi - +1 yıl
Cık.
Ben de yayım. ;) - +1 yıl
Sadece, dalgacı takılmamın iyi bir sebebi var hepsi bu.
- +1 yıl
Ama bir şeylere yaklaştın bak buna sevindim. Yay burcunun hakkını veriyorsun. :P
- +1 yıl
@Hiper-Assasin anlıyorum dayı idolümsün
- +1 yıl
Daha geçen gün birbirimize atıp tutuyorduk. Ne ara idolün oldum? Bak şimdi işte işi komediye bağladın. 😂
- +1 yıl
@Hiper-Assasin fikirlerim degişemez miyim
sitedeki idolüm artık sensin bende senin gibi gıcık ve umursamaz olucam
burada çok gıcıksın - +1 yıl
@sweetdreams25
Özel olarak konuşabilme şansımız olsaydı, neden böyle bir yol izlediğimi sana anlatırdım. Ama şimdi burada anlatırsam amacım öğrenilir falan filan. :P
Hiç uğraşamam böyle şeylerle. 😂
Ama neden böyle düşündüğünü anladım. Bir konuda aynı fikirdeyiz. Ama ne olduğunu cidden burada anlatamam. Dediğim gibi yoksa tüm sırrı bozarım. :P
+1 yılİnsanların kalitesi düştü. Artık evlilikler boş şey. Memuriyet vb zorunluluklar harici evlenmek büyük aptallık
10 Yorumla
+1 yılerkeklere uyum sağlamaya çalışıyoruz mâlum bozuk mala bozuk mal çıkar xd
34 Yorumla- +1 yıl
var mı ya burda öylesi 🤣
- +1 yıl
bence yok
+1 yılhahahhah kafaya bak sen evde kaldım demiyorsun da... hicbi kiz senin gibilerine bakmaz bunu yediremiyorsun kendine yalllllah arabistana
12 Yorumla- +1 yıl
biliomsn afrika bile arabistandan daha iyi hadi git kendine carsafli bisi bul
- Kişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları ile ne alıp veremediğin var?
512 Yorumla- +1 yıl
Sorun ne o zaman?
- +1 yıl
Yani çok gereksiz yere yorum yapıyorsun sana ne insnaların hayatlarından.
- +1 yıl
Yok bu kız böyle yok bu kız böyle sana ne abi?
- +1 yıl
Vermen gerekmiyor.
- +1 yıl
Önce bir türkçeni düzeltte gel sonra sen konuş.
- +1 yıl
Ya bir de yorumuma o kadar beğeni gelmiş. 😂
+1 yılHerkes kendine yakşını yapar.. Karakter meselesi...
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kızlara bakarak , anne ve babasının yansımasını görüyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Hah işte aynen öyle
Kadınlar değil genel olarak insanların kalitesi
33 Yorumla
+1 yılSadece kızlar mı:)) komik
28 Yorumla- +1 yıl
İnsanların ne giydiğine karışacak kadar düşük kaliteli olduğun için belkide sana “KALİTESİZ” insanlar denk geliyordur Pumpik beyciğim :)
- +1 yıl
@tuncunelifii senin gibiler sayesinde ar - utanma ve haya kalmadı. Size bıraksak herkes donla gezecek. Beyinsizler
- +1 yıl
ayrıca sen insanları giyimiyle yargılarsan insanlar da seni başka bir şeyle yargılar.
- +1 yıl
@pumpik ben hayatımda hiç şort veya açık bir şey giymedim isteseydim giyerdim ama giymedim. Yinede insanları kıyafetiyle yargılamam
- +1 yıl
sEyİrCi kAlAmAm! Pardonda millet her şeyi kendisi için giyiyor? Sana göre yanlış olan başkaları için doğru olabilir. Nede olsa düşünce özgürlüğü denen bir şey var. Kimsede sizin gibi saygısız, düşüncesiz ve önemsiz insanları dinlemez. Sen, daha içten içe tanımadığın insanları giydiği şeyler yüzünden yargılayacaksan ohoooo. Asıl evlenilmeyecek insan sen olursun.
+1 yılSadece kızların mı, öhöm öhöm.
21 YorumlaBen bu düşüncene katılmıyorum
11 Yorumlaşükürler olsun ben onlardan biri degilim
12 YorumlaLeşler leş leş. Peçete olmuşlar.
13 Yorumla
+1 yılMal mı alıyorsun abi neyin kafasını yaşıyorsun.
111 Yorumla- +1 yıl
Senin anlatış biçimin bir malın kalitesinden bahseder gibi bilmem farkında mısın...
- +1 yıl
Zaten göme göme bitiremediniz kızları neyse 😂
- +1 yıl
Evlenilecek erkek de yok buna emin olabilirsin hepsi 2. El ☺️ herkes keşke biraz da hemcinsini eleştirse kendini eleştirse...
- +1 yıl
Herkesin kendi iradesi var. Tek başına haltlar yenemedi onu masum yapmaz.
- +1 yıl
Ne alaka şimdi?
- +1 yıl
Bu kadar şikayetçiyseniz yabancı bulup evlenin de bizde şikayetlerinizfen kurtulalım... Onlarda bulursunuz belki arsdıklarınızı. İyi gpnlrt
@ILIKSÜTT ekip büyüyo gel djdjdj
19 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz öyle istiyorsunuz diye öyle o kızlar.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin beğenmediğin kızlardanım.
Cevap sahibi+1 yılYok boşver gelmim. Ağzının suyu aktı hemen. Ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün sende.
+1 yılBişwy desem inanmazsın güzel miyim bilmyiorum ama dedikelrin bende yok gayet karakterşm düzgün bence
10 Yorumla
+1 yılBu devirde erkekler göt göbek açık kızları tercih ediyor malesef asıl evlenilecek kızlar evde kaldı
27 Yorumla- +1 yıl
Yine sonuç aynı 😂
- +1 yıl
Dediğin kızlar yine evde kaldı 😂
- +1 yıl
Hüm nasıl yapıcaksın bilmiyorum ama ben destekçini 🤓
+1 yılErkekler çok mu kaliteli?
37 Yorumla- +1 yıl
Beni tanımıyorsun, genelleme yaptığın kadınları da. Ayıp
- +1 yıl
Ben laf etmedim. Sorgulamanı tek taraflı yaptığın için ikinci tarafı da dahil ettim. Objektif olmalısın
- +1 yıl
Ben rahatım, rahatsız olan sensin bence
+1 yılGenelleme yapma insan ol once kendi kaliteni olc
38 Yorumla- +1 yıl
Birsey soruyorsun once bi olc tart sonra hop diye ortaya atma
- +1 yıl
Peki buyukluk bende kalsin oglum
- +1 yıl
Sacmalama 😡
- +1 yıl
Peki saygili cocuk aferin
+1 yılErkekler de