Bunda yanlış anlayacak bir durum yok. Fakat yine de insandan insana değişkenlik gösterebiliyor. Bazı insanlar merhaba dersen bile senden hoşlandığı anlamını çıkartabiliyor. Fakat birisinin benim hikayelerime bakması. Benden hoşlandığı anlamına gelmez.
Merhaba, sizi yanlış anlayıp anlaması onun tamamen kişiliğiyle, aşka bakış açısıyla ilgili bir durum. Yani ama şunu anlar ki yani kesin olarak bu kızın bana ilgisi var. Arkadaşça da olabilir diye düşünebilir ama dediğim gibi bir ilginizin olduğunu herkes fark eder. Ama hoşlanmak, ilişkiye adım atmak ve sonrasında ilişki içinde olmak gibi kavramlar çok başka şeyler bence. Sadece storylerle olacak şeyler değil. Gerçek ve sağlıklı bir ilişki için konuşuyorsak bu şekilde olur yani. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet, bence de kesinlikle ilginin gostergesi bu. Cunku merak ilgiye neden oluyor. Cok tesekkur ederim gorusunuz icin💫
O sizin story'lerine düzenli şekilde bakmıyor ise ve siz bakıyorsanız karşı taraf bundan yanlış çıkarımlar yapabilir ya da aynı sizin gibi olan kız/erkek var ise yanlış anlamaz.
Bende bazen dk dolmadan açıyorum sonra kendimi manyak sapıklar gibi hissediyorum. Yoksa denk geliyor hazırda falan beklemiyorum. Hoşlandığını düşünmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onlarca insan bakıyordur neden sadece seni yanlış anlasın ki
Ben de şahsen en son adriana limanın story sine alev attım hoşlanırmıyım hayır ama gelse sabaha kadar... Biz erkekler böyleyiz sen bi ağzını yokla bakalım