Gördüğünüz ve zihninizden silemediginiz rüya veya rüyalar var mı?
Varsa gördüğünüz rüyayı yazın okuyucam
Varsa gördüğünüz rüyayı yazın okuyucam
4 tane maymun elinde muzla peşimden koşuyorlardı Arkama baktım kaçma kaçma diye bağırıyorlar neyse arabaya bindim çöldeyim böyle arabada benzin yok 250 vurdum gidiyorum onlarda motora bindiler elinde muzu sallaya sallaya kaçmaaa kaçmaaa diye bağıyorlar ama böyle tipleri çok çirkin biliyorum durursam bunlar beni skcek neyse gidiyorum çölde bi anda kar yağmaya başladı bir fırtına falan bende güneş gözlüklerini tamışım bir taraftan araba sürüyorum bir taraftan güneşleniyorum bir taraftan da mangal ateşini yaktım bir ses geldi araba sağa çekiyor teker patlamış amana yarrab dedim arabanın hızı bayağı bir yavaşladı basarsam gaza takla atıcak araba mangal ateşini gözlüyorum bir taraftan neyse eti koydum bir taraftan yelliyorum bir taraftan arabayı sürüyorum dikiz aynasına bir baktım 20 metre kalmış beni yakalıyıcaklar bir baktım ışıklar trafik var çölde korneye basa basa geliyorum sellektör yapıyorum yok yol tıkandı bir baktım maymunun birisi arabaya bindi dediki sakince geriye tak baş maymun seni bekliyor tamam dedim elinde de muz var bir taraftan yiyor bir taraftan bana bakıp pis pis sırıtıyor biliyorum götü kaybedicem ama tecavüz kaçınılmazssa zevk almaya bakıcaksın diyorlarya bi öz güven geldi gidelim lan dedim azdan az gider eyyyy maymun kral dedim beni yatırdılar yere 8 saat üstümden geçtiler o.ç bir dakika durmadılar sağ lı sollu gurba aldılar beni
Hicmi usenmedin yazmaya 😂 okurken uykum geldi
Yinede büyük başarı sjsjjshd
Cevap
3Cevap
lanet olsun sebebini bilmiyorum ama yillardir ara ara rüyamda babamla münasebetsiz iliski icerisinde olduğumu göruyorum. neden yaaa 😒 ens vs izlemiyorum bu arada ilgim yok yani
Bende ablam la çok tuhaf ya 🙈
Cünüp yatma bu tür rüyalar genelde şeytani rüyalar onlar göstertiyor
Cunup yatmadım ki yatmamda
ben Şu an oyleyim henüz abdest alamadim eve gidemedim yani ondan dolayi.
Sende bugün mü gördün rüya yi benim gbu
Olsun yinede uyurken dua okuyun bu tür rüyalari şeytan göstertir
Bilmiyorum az öncede gördüm tuhaf ya aksine rüyada hoşuna gidiyor insanın uyanınca tuhaf hissediyor
Bende üvey ablamla bir cok kez iliskiye girdim ruyamda nasl bi is anlamdim valla
Valla öğretmenimle saçma şeyler yapıyordum birinde. Bir keresinde de çırılçıplak dolaşıyordum sokakta
Sokakta gezmek ilginç mis
Benim çok var. ruyada geleceği gördüğüm çok olmuştur
Namaz abdesti alırken görmüştüm ama ses yok her şey yavaş hereket ediyordu hiç unutmuyorum.
Hoşlandığım erkek Gelmişti sonra gitti Rafta çok fazla pembe rujlar vardı Sonra yine gelcekmiş bekliyorum ama gelmiyor başkası geliyor
Tuhaf
Rüya görmüyorum. Ya da görüp hatırlamıyorum.
Satanist çarşaflı kadın
Tövbe estağfurullah 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?