Bi kaç sene önce sürekli gördüğüm tuhaf bir ruya vardı beyaz bi elbise karnımda bıçakla yürüyodum. Psikolojimi bozuyodu artık bu rüya😂
Siz sık rüya görür müsünüz?
Bi kaç sene önce sürekli gördüğüm tuhaf bir ruya vardı beyaz bi elbise karnımda bıçakla yürüyodum. Psikolojimi bozuyodu artık bu rüya😂
Siz sık rüya görür müsünüz?
Lisedeyken görmüştüm; ilkokula gittiğim okulun bahçesinde herkes ağlıyordu. Neden ağladıklarını anlamak için o kadar insanın arasından sıyrılıp neye baktıklarına baktım. Bahçenin ortasında bir tabut vardı, matematik hocam ölmüştü. 10 gün sonra gerçekten ölüm haberini aldım. Okuduğum lisede de çalıştığı için burada anılmıştı.
🥺
Travma olan kuzeni görmek bir kaç kere sezdikten sonra olaydan sonra abimin eve dönünce hep rüyalar görmem aklımdan çıkmaması olanların eskileri hatırlamam başıma gelecekleri hayal etmem biraz üzulmem araştırmam kaydetmem ağlayarak Allah'a şükürler etmem Allah mesaj yolluyor daha kötüsü yolda çok dikkatli ol zaten bir rüyada yanlış birşeyler oluyor ve devamını göstermek istemiyor korkarım diye yarıda kesiyor o baya etkiledi beni neyi saklıyor daha kötü şeyler var demek ki ama sezdiğim rüyada bir kaç kere gördüm işte rüya anında sanki bir şey düşmüş gibi ses geliyor ve uyanıyorum devamı daha kötüdür göstermiyor zorla sahip olma durumu mesela tamını mesela saklıyor neden çocuk iğrenç biri o yüzden ama mesaj veriyor sezdiklerin doğru çok dikkatli ol
Hic bisey anlamadim desem
Ben metitasyon yaptım yani dinledim birşeyler oldu dua ettim çok korktum altını çiziyorum o Allah'tan geliyor metitasyonla alakası yok demek ki o geliştirdi yetenekleri 2020de ama zaten yetenek vardı sezdim tuzağı ikinci göz temasında kurtuldum geçen sene kuzenden eski tuzağından 2021de arkadaşını sezdim 3. yol kesmede eski anı canlandı kurtuldum gideceğim yeri gördüm beynimde sonra ordan geçtim yani ne demek istiyorum rüyalar gördüm onlar uyarıcı rüyalardı ben uyarıldım
2 yil önce görmüştüm şöyleki siyah giysili bi adam gordüm bende bu kim diye pesinden koşturdum ona kim oldugunu sordum bana Azrail oldugunu söyledi 😂 bende beni ne zaman aparıyosun dedim istersen şimdi gidelim dedi bende "ama annem aglar üzülür hemde uni okicam daha evlenicem oho uzun isim var dedim😂dedim" oda tamam simdilik git ama zamanin gelince dönecegim dedi uyandığımda komşulukta yaşayan amcanın öldügünü duydum..
Hasss... Bu ne lan korku filmi gibi😂
öyle öyle 😂😂 ama şok oldum konsunun ölmesine
barı EİC seçərsən yaxşımı😂😂
Baş üstə😂
sagole bitanesin :D
Rüyamda uzaktan bir yerden Bizim evde bir kalabalık görüyorum. İnsanlar ve ailem ağlıyor. Neden ağlıyorlar diye düşünürken benim cenazemmiş ve ben insanların dediklerini duyuyorum. Ben nasıl öldüm mü gerçekten diye düşünüp çok korkmuştum. Gerçek gibiydi.. Etkisinden uzun süre çıkamamıştım.
Yaa🥺
hatırladıklarım hala kötü olurum bende😌
Azicik moral olsun diye eic vereyim o zaman
☺ teşekkür ederim ozaman
Rica ederim 🙃
Cevap
21Cevap
Rüyamı hatırlamam pek gadası
Hamile olduğum bir rüya görmüştüm. Bunu ara ara görürüm. Korkulu rüyam resmen. Hayattan soğudum bu rüya yüzündən.😸
Benim bahsettigim ruyada da hamileyim karnimda bicak ile geziyorum😂
Nefret ediyorum yaa. Bu bebek nereden çıktı diye ağlaya ağlaya kahroluyorum rüyamda. Azıcık normal bir rüya görsem hadi nəysə de, hamiləlik nə alaka yani? 😸
Bide yorumu cok kotuymus onun okuyunca bi sure psikolojimi etkilemisti
Ay yorumlar çıkıyor ama biliyor musun? Bir ara rüyamda evimin her yerinden yılan çıkıyordu, akrabalardan düşmanlık gördüm, çıktı yani rüyaa.
Yilan= akraba zaten 😂😂😂 korkunçç
Kesinlikle.😸
Bembeyaz bir odanın ortasında bir masa vardı.. Masaya doğru yaklaştığımda bir kağıt vardır ve kağıdın üstünde Arap alfabesiyle Kuran’ın ilk harfi elif yazılıydı.. Ne anlama geldiğini hiç çözemedim
ronaldo bizim din kulturu dersimize girmisti ne alakaysa
😂😂😂
İkikere kaldığı yerden devam eden rüya görmüştüm, 3 bölümlü yani 😄
O bana da oluyo bazen cok hosuma gidiyo film cekiyormusum gibi😂
Çocukken çatıların üstündeki çanak anten tarafından kovalanıyordum. :D
Ne bicim bi bilincaltin var jsbdjabd
Çok güzeldir
Canım bilinçaltım😂
Rüyanızı nasıl hatırlıyorsunuz Bn hiçbirini hatırlamıyorum
Bazilari unutulmuyo hic
Boş bir okulda kovalandıgım rüya. Uyanacağımı anladığımda ona veda etmiştim. "Güzel eğlendik. Daha sonra bir daha yapalım" demiştim. Tam amerikan film sonu sahnesi aq.
Eski sevgilimle birkaç defa ayrıldığımızı gördüm ondan sonra birkaç ay sonra ayrıldı
Ya hep aynı rüyayı görüyorum. Yolda çırılçıplak geziyorum. Ne alaka bilmiyorum.
Savaştaydım savaşın ortasında çok heyecanlıydı 😇
Sonunu göremediğim her rüya benim için ilginç kategorisine alınabilir. Fakat rüyalarımı pek hatırlamam.
Ben rüyam da beyaz siyah televizyonda haber izliyordum. Haber de iguanalar dan bahsediyordu puhahahaja
Ben yazdımda sığmadı 😂🤨
😂
Parça parça atmaya çalışayım
Ben rüyalarımı not ederim her zaman
13 Temmuz 2024
Saat 18:00-19:00 arası gördüğüm Rüyam
Yer=amanos-c1 konumu
Bir villa bahçesinde ayakta duruyordum
Yukarıdan at üzerinde duran birisi bana doğru çok uzun bir şekilde işedi
Ben yan yola geçtim
Fakat o arada bir ses geliyordu sizi kutsamak için yapıyor korkmayın diyordu
2 kadın gördüm
At üzerinde olan benim olduğum yere doğru yaklaşıp aşağıya doğru gitti sonra yanımdan geçerek yukarıya doğru gitti
Birde muhafızı vardı yanında
Seni kutsadı dedi
çok güzel bir kadındı atın üzerindeki
Geçerlerken at üzerindeki kadının insan yüzü olan altı tamamen ata yapışık olan erkek organı olan bir şey gördüm
Bu o kadındı ama alt tarafı erkekte
Yüzü öyle güzeldi ki anlatamam
Gitti o kadın muhafızla birlikte
Banada bir tane şişe bıraktılar
Bende soluma döndüm bir kadın var bana bakıyor bende ona göz kırptım
Ve yaklaştım oda yaklaştı kadının solundanda bir erkek vardı
Şişeyi açtım yanında bardağıda vardı
Doldurdum o adam seslendi Ömer yanında bardak var diye tamam dedim
Doldururken sen benim adımı nereden biliyorsun yahu dedim
Gazetede navigasyon ile ilgili birşeyler yazmıştın onu okudum dedi
Tamam dedim
Sonra kadınla öpüşmeye başladık bir birimizi öpüyorduk
Derken yanımıza birileri geldi ve gitti
Hâlâ bir birimizi öpüyoruz bana sür… çalışıyor
Bende ona dur daha fazla sıkıştırma gelmek istemiyorum eve gidelim diyorum
kendimi ondan çekip kolunu arkadan bağlıyorum ellerimle rahat dursun diye ama diyorum ki bunu yapınca çok hoşuma gitti diyerek söylüyorum ona sonrasında Eve doğru bakıyorum villanın avlusu koruma polisleri gibi birileriyle dolu
İçeriye doğru sıra halinde
Sonra diyorum ki lavaboya gitmem lazım tuvaletimi
Bir daha söylüyorum kadına tuvalete gideceğim diye
Sonra diyorum ki kendime ya sen rüyadasın burada yaparsan yatağını ıslatırsın uyanda git lavaboya diyorum uyanıyorum.
Hatırladığım sadece bunlar şimdilik.
Bitti böyle oldu birader😂
Sen bidaha ruya gorme kardeş 🤣
Ya neden😂
Günde neredeyse 3 tane görüyorum hepsi tarih tarih yazılı not tutuyorum hepsini😂
Niye olm hasta misin nesin kitap mi cikarcan😂
Seviyorum rüyalarımı yazmayı hoşuma gidiyor birde çok görünce işte böyle oluyor😂
Ayrıca kitap yazıyorum ama wattpad de oda şu an kapatıldı hay şansıma😂
Yav birader sen bana beddua felan etmedin değil mi?🤪😂
Yok yahu edecek olsam senden once sirada kac kisi var hem😂
He bende sıradayım yani🤦♂️🫨🤨🤪😂😂🤣
Ya o bu değilde
Bizim uno ne oldu unuttun mu yoksa 🤦♂️🤨
Ha dur oynayalim biraz hshs
Olur gidelim😂
Benim gördüğüm bütün rüyalar ilginç
anlatamam ancak bazen görüyoruz
Çok uyuduğumda saçma rüyalar görüyorum
Annemi görmüştüm ☺️😉