- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübemden analizim, genelleme yok :
4 ay bir bayanla bakıştık, tebessümle bakıp selam verdi ve ona açıldım :) cevabı : sen kimsin, ne oluyor anlamadım !!!
1 ay bir bayanla bakıştım, yanına gidip feysine mesaj attım dedim müsayit olunca bakarsın :) o sahte feysim dedi :( ne yazdın dedi? esas feysini bulur, oraya mesaj atarım dedim tamam dedi :) 3 gün sonra, yanından geçerken ne yazdın dedi? feysini bulamadım :( senin için mahsuru yoksa, not yazıp vereyim dedim ayak üstü konuşulacak konu değil dedim tamam dedi :) notu bıraktım masasına haber verip , sağol dedi :) ertesi gün, bölüm amirine şikayet etmiş beni abim yaşında kişi bana bunları yazmış diye :)) 6-7 yaş var aramızda :)
Burdanda, bayan yorumları okuyorum bir asker nöbette iken bana seslenip hoşlnadığını ve numaramı istedi hayır dedim ama çok yakışıklı çocuktu bir daha geçsem ordan denk gelirmiyim dedi :)
Başka bir bayan, birisi durakta teklif etti bana çok hoş çocuktu ama teklif tarzı sıradandı kabul etmedim dedi ama hoşlanıyorum ondan dedi fakat aynı tarzda teklif etse gene kabul etmem dedi :))
İşte bu vb. insanlar böyle yaparsa erkek neden teklif etmekten çekinip korkmasınki? ön yargı dağ gibi, sokakta görüp teklif etse tanımıyom güvenilmez denir.. takip etse evine dek sonra açılırım dese sapıkmı ne ürktüm vb. düşünüp teklifine hayır denir :) sokakta görmüş belki bir daha denk gelemeyecek gurur kibir yapmadan hakaret tokat ve reddedilmeyi göze alıp teklif ediyor ama hoşlansada bayan hayır diyor..
Bu sitedende , birinden hoşlanan teklif etse genelde red cevabını yer hoşlansa bile bayan nedenmi sanaldan sevgili çıkmaz evlenenler var ama kim takar? sonra, bir dünya bay bayan benim sevgilim neden yok sanki real alemdeki sevgililer sanalda üye değil bu vb. sitelere twıte feyse :)
Herkes , bay bayan çalışılan ortamda çalışmıyorki kim bekar evli sevgili arayıp aramıyor bilinsin ve hakkında bilgi edinilsin? Allah yardımcımız olsun nerde varsa amin.
Güzel konu.413 Yorumla- +1 yıl
insanlar hiçbir zamna anlaşılmıyor zaten bir gün çok seviyorum derler ikinci gün bakmışsın başkasında aslında insanlar bence karşı tarafı anlamk istedikleri gibi anlıyorlar yani karşıda ki iyi de olsa onu kötü görmek istedikten sonra zaten öyle görücektir aslında bakış açısı yani önemli olan olanı olduğu gibi görebilmek o gözlükleri çıkarabilmektir iyi dilekleirniz için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Tecrübelerimin, ve düşüncelerimin bir kısmına veya tamamına katılman yorumumu okuyupta :) e. i. c. seçmenle kıyas edilemeyecek kadar güzel ve tebessüm ettirici.. e. i. c. seçtiğin için ayrıca teşekkür ederim :) karpuzunikiyarısı hanim h. geceler.
- +1 yıl
Düşünce , vede değerlendirmelerinizde haklısınız.. kendilerine verdikleri zarar harici, başkalarınıda karamsarlığa itme adına davranışları iyi değil.. damlaya , damlaya göl olur misali bu vb. konularda sıkıntılar hat safada :( önyargı dağ gibi, eskiden olduğu gibi aracı olacak insanlarda yok :( kimsenin anlındada : sevgilisi var yok, sevgi ve sevgili arıyor veya aramıyor, boşanmış vey tekrar eş adayı arıyor veya aramıyor , evli veya bekar yazmıyor :( çoğu kişide yüzük takmıyor niyet kurup teklif etsen Alacan ağız payını ve hatta başın derde girecek :( sanaldan bulayım bari diyorsun, en çok iletişim insnaları takip etmek ilişki durumları ve kendini yansıtmalarının vesilesiyle kendileriyle çelişmedikleri sürece ciddi düşünebilirsin ama burdada gırtlağa kadar ön yargı ve olumsuz düşünceler çok :( hayat kısa, zaman hızla akıp gidiyor sevgiden başka ne kaldıki dünyada doğru düzgün oda erezyona uğruyor bekar yaşlananlar çok.
- +1 yıl
haklısınz ben de size teşekkür ederim ama hayatta şunu bilmek lazım insan ne yaşattıysa bir gün onu mutlaka yaşar iyi ya da kötü insanları anlamak çok zor gerçekten fıtratlarını hiç bir zman bilemiyorsun
- +1 yıl
İyi şeyler yaşatsakta, imtahan dünyası bu.. burada çekip ahirette huzuru bulmakta var :) akside olabilir :( başkalarının, yaptıklarına sabredsekte aşırı üstümüze geliniyor :( sonunda , ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin ama nereye? soruna, psikolojik hastalık vb. zamanında müdahale olmazsa dahada kötüleşir sonunda bedenini psikolojini bilinç altını ruhunu kaplar esir alırsa iyleşsende ağır izleri kalır :( ince düşünceli, duygusal vede maneviyatına dikkat edensen işin çok zor :( şükürki, insanlar kısa vadede belli ediyor niyet ve kişiliklerini kırılma noktaları oluyor.. kendimiz, denginde insanlarla birlik olamassak gel gitli dalgalar gibi karaya vurur.. baktığımız aynada ise içimizdeki acı çeken çocuğu bizi bizden koparan olumsuz yaşanmışlıklarımızı ve yenilerini yaşamak üzere evden çıkacağımız gerçeğinle yüzleşmek zorunda kalırız :( k. bakmayın uzun oldu yazım :( halden, anlayan insnalığı ön planda olanla vesileyle konuşmak nadir nasip oluyor.
- +1 yıl
çok teşşekür edrim valla sonuna kadar haklısınız yani ama hayyta ne kadar üzerlerde boşverin ya üzenin de üzüleceği zaman gelir elbet böyle yaşayın içinizde öfke kin tutarak kendi önünüzü kapatmayın çünkü insan öfeke kin tuttugunda bunun acısını karşı tarftan alamadıkça kendi içinde büytütüyor yani o öfke ve kin insanın kendisini yakıyor boşverin
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Aynen, sizin öneriniz vede bunu uyguladığınız anlatımınıza bakarak aşikar :) çektiren, insanlardan uzak durmak çok zor bu nedenle sabır , dua, tedbirli olmak şart.. ve ne yazıkki psikolojik destek + psikiyatriye gidip verdiği hapı almak zorunda kalanımız çok :( şükürki bugüne dek,1 tek hap içtim dozu düşük ama bu gidişle tekrardan başlıyacam hemde yuva kurana dek :) düzen o zaman dahada oturacak hayatlarımıza :) resim çekilip ilaç elimde , feyse atıcam 31. yaşında psikiyatrik hapa başladım hacı abinizde hararet yaptı :) siz kendinizi düşünün hacı bu haldeyse geri kalan ne hale gelir bilemem dicem :) beni, bu hale sokanlar ilaç kullanmıyor :) hoşgörü, sabır, alttan alma , düşünmeden hareket etmeme dua, tedbir vb. şimdilik dayanıyoruz ilerisi belirsiz.. çok teşekkür ederim değerli zamanınızı ayırıp yazdınız cevablar sağolun :) yazımda ve anlamında hatam olduysa ö. dilerim karpuzunikiyarısı hanim.
- +1 yıl
Aynen :) Tebessüm etmenize vesile olup sayenizdede bu saatte tebessüm etmek güzel oldu dertleştikte h. geceler karpuzunikiyarısı hanim :) müsaadenizle çıkayım siteden ve netten sabah nasipse işe gidecem sizi tanıdığıma sevindim :) siz ve denginiz bay ve bayan üyelerin haklarında hayırlı olacak kadar sitede üye kalmasını temenni eder.. ve paylaşımlarında , isteyerek veya kazara kul hakkına iftiraya yanlış tavsiyelere sebeb olmalarından Rabbimizin muhafaza etmesini dilerim amin ecmain.
- +1 yıl
ben teşkkür edrim ya estagfurullha ama benden size tavsiye hani dediniz ya ben ilaç kullnıyorum onlar mutlu diye işte karşı tarfı üzmek insanların çok hoşuna gidiyor ve buna çok seviniyorlar siz de mutlu olun desinler ne kadar mutlu hiç takmıyor bile onalr sizin mutluluğunuzu gördükçe mahvolsunlar
- +1 yıl
Haklısın, fakat bir şeyi hatırlatayım izninle :) ince düşününce , veya asıl olan hayırlı anlamda Rabbimiz düşünce ilham edince konularda çok faydası oluyor :) kötü halde, bilsinler sevinsinler bana bulaşmasınlar hatta mutluluğumu çekemeyip uğraşmak isterler dahada kötüsü büyü yaptırmaya kalkarlar bu en kötüsü.. y. anlamayın balık tutar gibi, at kanca ucunda sevdikleri yiyecek takılı yemi yesinler.. direk yemsiz kancayı atarsan gelmezler oltaya :) balık tutmam, hayvanın canını böyle yakarak eziyet etmek istemem hazır satın alırım örnekleme için dedim :) hayat ve başarı takva detaylarda gizlidir.
- +1 yıl
evet teşekkür edrim düşüncelerinize
En İyi Cevaplar
:)
"Önce arkadaşlık, sonra aşk olur" demişimdir, ta ortaokuldan beri. Yani "ilk adım" için önce ışıklar yanması lazım. Arkadaşlığın iyi gitmesi lazım. Kafa denkliği, duygularda yakınlık, kendini yanında rahat hissetmek, 1 gün konuşmasan özlemek falan...
Hoş, hayatımda 1 kerecik adım attım, onda da arkadaşlık çok iyi gidiyordu. Yüzüme neler neler söylendi, sanki sevgili olmuşuz gibi laflardı. Sıradan laflar değildi, bir kız bir erkekten hoşlanmıyorsa ona "Anneme bahsettim, kararı bana bıraktı", "Sen 1 numaramsın" der mi? Üstelik 6 ay boyunca?
Peki, adımı attım da ne oldu? Kızın tepkisi "Ben seni dost gibi görmüştüm, o kadar da yakın hissetmemiştim" oldu :) O akşam güzel gülmüştüm halime. Kepazeliğime.
Bu yaştan sonra da bir daha adım madım atmam zaten. Bizden geçti artık :)03 Yorumla- +1 yıl
anladım yani insan haytta bir daha o cesareti göze alamıtor haklısın ama insnlar ne yaptıklarını bilmiyor sen o kadar şey yap sonra ben sana dost bildim akla hayale sıgacak değil
- +1 yıl
yani o korkuları aşamadı ve gözünde büyütüttü öyle olabilir hayırlısı olur umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayni durumdayim seninle benden hoslandigini gösteren birsuru şey yapti numarami aldi görüşelim dedi o günden sonra mesaj atmadi kadinlari anlamaya calisiyorlar ama bazi erkekler kadınlardan daha anlaşılmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
evet evet biraz değişkenlr mi ne?
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla.
Gizli Üye(36-45)+1 yılRed edilmekten oysaki kizda ona karsi bos degildir ve o da ayni korkuyu yasar ve birbirlerine hic kavusamazlar
11 Yorumla- +1 yıl
herkes korkar yani kısaca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
ben bayanları kız-erkek ilişkilerinde afedersiniz ama bir tarafı kalkmış buluyorum neden derseniz erkekler bayanların peşinde koşuyor bayan tarafı da şımarıyor hani kozlar da ellerinde ya. Genelde de bu yüzden taş gibi kızlar kamyoncu tiplere giderler kimseye yüz vermemekten sonunda öylelerine kalıyorlar. Herkes böyle değil tabi ama çoğu biraz ilgi görünce hemen bir havalara giriyor. Ben mesela sırf böylesini itici bulduğum için karşımdakinin bana karşı birşeyler hissettiğini bilmeden hiçbir şey söylemem
03 Yorumla- +1 yıl
öyle de devam et derim
- +1 yıl
doğru birşeyleri yıkmamak lazım
+1 yılHoşlandığı arkadaşı, cesaret vermemiştir açılması için. Görüşelim dediğinde her daim sallamıştır. Yakın dostlukları vardır. Bunu, dostluğu ve samimiyeti kaybetmekten korkuyordur, reddedilme durumunda Kaybetmeyeceğini göstermeli kız, azıcık da olsa cesaret vermelidir. Ya da sevgilisi olduğunu düşünmüştür. Erkek arkadaşı olan birisine teklif etmenin bir anlamı olmayacağı için, reddedileceğinden, teklif etmiyordur. Sevgilisi olmadığını bell etmesi gerekir.
Başıma geldiği için biliyorum.01 Yorumla- +1 yıl
o kırmızı alarm yanack şart
+1 yılŞimdi sana şunu açıklayayım. Ben Özge diye bir kızdan hoşlanıyorum ve çok seviyorum. Açılamıyorum. Bunun nedeni özgüven değil. tamamen yanlış anlaşılma ve ret edilme korkusu. Başkada yok. Dediğim üzere siz kızlar erkekleri bu hale getirdiniz size bir yazımı atıcam buyrun bunu açıklarsınız benden dahada cevap beklemeyin.
https://i.hizliresim.com/WWPd3N.jpg27 Yorumla- +1 yıl
Aboow mükemmelmiş bu ya.
- +1 yıl
benim düşüncemdi bunlar açık ve net
- +1 yıl
Dostum işte budur ;) demekki harfi harfine bunu düşünen bir tek ben değilmişim helal olsun...
- +1 yıl
abi sinirliydim zaten bunu yazdık işte sanada helal olsun.
- +1 yıl
Evet bunu anlamıyorlar bak kızlar. Karşısında ki sevgilisinin bir tane bile kız arkadaşı olmasına izin vermiyor hatta fotoğraf beğenince bile cıngar çıkartıyor. Ama hanfendinin kendisinin telefon rehberinde bir sürü erkek numarası var sorsan hepsi arkadaş sadece. Ya ciddiyim çoğu kız gerizekalı başka da bir şey değil. Ağzına sağlık.
- +1 yıl
teşekkür ederim. Ne istediklerini bilmiyorlar. Kıskanç erkek diye af edersin biyerlerini yırtıyorlar. Kıskanıncada senle olmaz kıskançsın. Sonra erkekler odun. İlk hatanın kimde olduğunu düşünemeyen türler bu kızlar
- +1 yıl
evet hani kendi adıma olmasa da öyle kızlar var ama o karakterle alakalı bişey dostum para pul yakışıklılıga herşeylerini satacak insanlar tanıdım ben malesef böyle
1. ay içersinde bir hatunla 8. kere denk gelip kesiştik sonra merhaba dedim neden bukadar bekledin salak dedi ilginç bir diyoloktu :) bir yıldır tanıdıgım bayan beni gördügünde eli ayagına dolaşan insan senden hoşlanıyorum dedim aaaaa sen nerden buldun bu cesareti diyip piskolojimi bozdu zilli yani. :) siz kadınlar anlaşılmaz canlılarsınız :))
01 Yorumla- +1 yıl
değişikmiş baya
+1 yılReddedilme korkusu, yanlış anlama korkusu :) Arkadaş her yakın samimi şirin davranan kız biz hoşlandık diye hoşlanacak değil ya, bir hata yapıp açılınca kıyameti koparıyorlar :) Hiçbir erkek bu aptal duruma düşmek istemez :)
05 Yorumla- +1 yıl
haklısın yani biraz karşı tarftan da emin olmak lazım
- +1 yıl
Emin olamıyorsun işte :) Bak benim arkadaş grubumda bir kız vardı hoşlandım yavaş yavaş muhabbet etmeye başladık, muhabbet ilerledi, sonra kız geldi elimi tuttu falan saatlerce el ele gezerdik ki bütün arkadaş çevremiz bizi sevgili sanırdı, sabahlara kadar mesajlaşma falan sarmaş dolaş gezmeler, birgün dayanamadım açıldım, seninki kıyameti kopardı ben sana arkadaş gözüyle bakıyordum da şöyle de böyle de, yav akıl var mantık var sen sıradan bir arkadaşınla sabahlara kadar mesajlaşıp özellerini paylaşıp saatlerce hiç bırakmadan el ele gezermisin :) böyle psikopat kızlar olduğu sürece işiniz zor :)
- +1 yıl
yani demi insan kalkıp arkadaşıyla bunları yaşamaz bu yaşadıklarınız arkadaşlıktan öte şeyler ama neden arkadaş gözüyle bakıyorum demiş anlamadım anormal yani demek ki her arkadaşıyla böyle midir diye düşünmedim de değil hani
- +1 yıl
Ben hala anlamadım :) en azından benim tanıdığım erkek arkadaşlarıyla böyle değildi ha mesajlaşırdı o ayrı mesele ama hiçbir erkek arkadaşıyla el ele sarmaş dolaş görmedim, öyle olsa bizim grubumuzdaki arkadaşlarıylada öyle olurdu ki her erkekle samimi olan kızla işim olmazdı :)
- +1 yıl
olmasın da zaten seni de birini değişirdi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler korkak değil..
Sadece, fare gibi kıyıdan köşeden iş çeviren ve de durduk yere ''ayy bana tecavüz ediyorlar'' diye bağırması muhtemel bir cinse karşı daha dikkatli davranıyorlar haklı olarak..
Sen kendi özgüvensizliğine yan önce..00 Yorumla niye biliyor musun Türk kızlarına belli olmuyor sinyal verir sende sellektör yaparsın ne yapıyorsun falan muhabbeti olur , çok dengesiz huyları olabiliyor , asıl kilit nokta ümit verip umduğunu alamama korkusu
01 Yorumla- +1 yıl
sonuna kadar haklısın vala
+1 yıladımı atarlar ama benimle çıkar mısın demek çok abez kaçıyor o yüzden yavaş yavaş ilerleme aşaması oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
anloadım
realsanalvefa adlı arkadaşımızdan sonra bu soruya cevap vermenin yanlış olacağını düşünüyor ve kendisine gerçekleri gayet güzel anlattığı için teşekkür ediyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
evet baya güzel anlattı kendisi
- +1 yıl
evet baya anladım ve hak vermedim de değil
K bakmada benim sevgilim benden korkak kendine güveni yok saf olduğunu söylüyor ne kadar zeki olsada hazır hissetmediğini söylüyor ben de anlamıyorum kadınlar korkak bence
02 Yorumla- +1 yıl
aslında korkak değiller ama böyle kendilerini karşı tarafa yanlış tanıtmak istemiyorlar ve bazende evet erkeklerden beklişyorlar hani seviyosa zaten o gelir tabusu var biz bayanlarda
Korkaklık olarak algılama. Bu ilk adımı atmak için gerekli olan adrenalini vücüt geç sağlıyo kızım.
Yaradılış böyle :D02 Yorumla- +1 yıl
anladım
Kişilik meselesi kimi Erkek kaybetmekden olumsuz cevap almakdan karizmayı çizdirmekden korkar kimi Erkek umursamaz bunları gider konuşur Kimiside önüne gelene yazar...
01 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın
kadınlar reddetmeyi marifet sayıyor, birinii reddettikleri zaman kendilerince statüleri artıyor, bu erkekleri çekingen yapıyor
04 Yorumla- +1 yıl
haklısın hep böyle zaten jadınların statüsü yüksek olacak erkeklerin ki yerle bir galiba böle
- +1 yıl
alışık olduğumuz için yı8kılmayız en fazla sarsar diyorsun yani
+1 yılYa senden emin değildir ya da öncesi yani geçmişi temizdir böyle şeyleri yüzüne gözüne bulaştıran korkar bir ihtimal daha var tipi değilsin :D
03 Yorumla- +1 yıl
yani bana müsait değil gibi bişey bu
- +1 yıl
Zarf at bir yere davet et arkadaş ortamı olur mesela yakın dur tepkilerini gözlemle gelmez ya da gelip senden uzak durur ise cevap bariz çok açık fakat gelip tepki bile vermez ise ise kızım o an bittiğinde andır senin daha farkın da bile değildir :D
- +1 yıl
haklısın vallla ya davranışlar önemli
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Saçmalamışsın... Asıl korkak ve kasıntı olan kızlardır.
00 Yorumla
+1 yılŞahsının neden ilk adımı atmadığını düşündün mü daha önce?
01 Yorumla- +1 yıl
belki atmışımdır olumsuz cevap almışımdır
+1 yılReddedilmekten korkar
utangactir
güven eksikligi vardir02 Yorumla- +1 yıl
hımmm olabilir
- +1 yıl
Oluyor zaten
cunki kendimden örnek verdim :)
neden kızlar ilk adımı erkek atmalı diye saçma sapan bir şeyi kafalarına mıh gibi çakar? ayrıca sana korkağı denk gelmiş kardeşim neden genelleme yapıyorsun allaa allaaa bir bitmediniz la...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarpuzun diğer yarısı varsa reddedilip karpuz gibi olmak var. bir de türk kızlarında müthiş bir kezbanlık potansiyeli var. yalnız bile olsa hoşlanıyor bile olsa o anda g*tü kalkıp reddetmesi genlerinde var. bu korku o yüzden.
00 Yorumla
+1 yılKarşımdakine göre muamele. Herkesle çabuk uyuşamıyoruz.
Ne çok korkak olmalı, ne de çok atılgan :P05 Yorumla- +1 yıl
navza göre şerbet diyoruz yani
- +1 yıl
karşılık bekliyorum. etki tepki meselesi.
- +1 yıl
haklısın:))
- +1 yıl
en son tecrübemde tam çıkma teklif edecektim (belli etmiştim), bir başkasına da pas veriyordu bir yandan. tiksinmiştim bir yandan da.
- +1 yıl
tiksinmekle iyi etmişşsin
+1 yılYasamadan bilemezsin sevdigin kiza seviyorum dendikten sonra gider diye korkmanin ne demek oldugunu
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
Allah nqsil nasipederse oyle olur.. Ben cesaret edip soyleyemedim sevdigimi ama şu an cok gguzel bir iliskim var hamdolsun... Vve iyikide soyleyememesim.. Yani herseyin hayirlisi diylimm. nokta :)
Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Genelde bir kıza açıldığın zaman kendimi bir bok sanmaya başlıyor falan filan. Sonra bunu kullanmaya başlıyorlar. Bu yüzden hiç uğraşamam öyle tatavalarla.
00 Yorumla
+1 yılGelsin o teklif etsin, uğraşamam triplr nazla kasıntıyla.
00 YorumlaKorkaklık değil, bir tarafınızın kalkmaması için adım atmıyor
12 YorumlaAynen öyle.
- +1 yıl
biz atınca da onların öyle oluyo napalım
reddedilmekten eğer bir yol gösterirsen gelecektir. herşeyi devletten beklemek doğru degil :)
14 Yorumla- +1 yıl
nasıl bişey yani anlayamadım ben yol gösterirsem ben gitmez miyim
- +1 yıl
Red edilmekten korkan erkek böyle bişi yok aslında da psikolojik sorunları olan var çünkü ku beğendigin an is bitti zaten gidip konuş en fazla Hayır der o da denememekden iyi dir en azından dan red cevabı aldın mutlu olmalısın :D korkmak niye ya da çekin mek kayıp edicek bişi yok ama 10 da ya da 100 de birde olsa kazan ma ihtimalin varken tabi otip e ve konuşmaya bağlı degisir
- +1 yıl
evet kazanack kadar büyük değilsen kaybedecek kadar da büyük değilsin
+1 yılBiz odunuz. Takma bize. Ama hep yanan da odun olur.
04 Yorumla- +1 yıl
:) valla öyle ama o tabuları yıkın artık
- +1 yıl
Öyle küçücük taş değil ki hop diye yıkasın. :)
- +1 yıl
ha deyince olmaz zaten olamaz da zmanla yani
- +1 yıl
Ayyynen. :)
İlk adim atilinca sizde karsinizda cokca reddeden bir karsi cins gorseydiniz sizde oyle olurdunuz
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
sizin sağınız solunuz belli olmadığı için olabilirmi acaba
01 Yorumla- +1 yıl
benim için öyle değilde cinslerimi bilemem
Karsida mahkeme duvari gibi kiz varsa hak vermeli erkege korkmamak elde degil
03 Yorumla- +1 yıl
:) gelde korkma demi valla yakar yıkar yani
- +1 yıl
her eve lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılcunku cogu kız erkeklere yavsıyor erkekler teklıf edınce kabul etmıyor kızlar.
02 Yorumla- +1 yıl
yani küçük düşmek istemiyorlar gibi bişey bu
- +1 yıl
evet
+1 yılÜff sanane be slk dan dolayi ergenken diye diye diye :) boyle olduk
01 Yorumla- +1 yıl
hep terslendinizz ve terslenmekten korktugunuz için böyle
+1 yılneden ilk adım illa hep erkeklerden beklenir? diyerek soruna soru ile karşılık vereyim : )
01 Yorumla- +1 yıl
kalkıp bir bayan ilk adımı atmaz atamaz yani çünkü böyle o9ldupunda erkekler bunu çok farklı bir yöne çektgnden olabilir mi acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler korkak değil. 1000 çeşit kız nasıl bir tepki vereceğinizi bilmiyoruz :)
02 Yorumla- +1 yıl
yani kafasının karışıklığından dolayı tam emin değil karşı tarftan
Cevap sahibi+1 yılaynen :) öyle her kız aynı olsaydı sokaktan çevirip cinsellik bile teklif ederlerdi :)
bazı şerefsiz hemcinslerin yüzünden neden olcak başka..
00 Yorumla
+1 yılyoo hiçte bile valla bak mesaj bile atacam sana :DDfs
00 Yorumla
+1 yılKızlar yeteri kadar karsılık vermediği icin olabilrimi
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir
+1 yılBen hiç çıkma teklifi eden kızların sayısının erkeklerden fazla olduğunu duymamıştım. Nerede yaşıyorsan oraya taşınalım.
00 Yorumla
+1 yılHoşuma giderse ederim kabul ederse aferin bize etmezse çokta s... e
00 Yorumla
+1 yılKarşılaşıcağı Cevap KARŞISINCA Çekingenlik Olmasın o..! :)
00 YorumlaKizlar neden girisgen degil hani esitlik dersiniz :)
02 Yorumla- +1 yıl
karşı tarafın daha açık ve baskın karakterli olmasını beklerler
Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Tek neden hemen kaybetme korkusu.
01 Yorumla- +1 yıl
analdım
çünkü reddedersiniz diye endişe var içimizde
03 Yorumla- +1 yıl
hımmmmmmmm
- +1 yıl
oooooo
+1 yılOnlara sor kardeslik.
01 Yorumla- +1 yıl
:) ha deyince olmuyo öyle
madem şikayetçisiniz kızlar atsın ozaman :D
01 Yorumla- +1 yıl
tamam olur haver salayım kızlara
:) ergenlerle birlikte olduğundan olmasın?
00 YorumlaArkasında "başarılı" bir kadın vardır ;)
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani ben anlayamadım pek
- +1 yıl
anladım tşkler
+1 yılGerçekten onu istemiyodur ^^
11 Yorumla- +1 yıl
olabilir
Korku değil o cekinmek..
03 Yorumla- +1 yıl
anladım ama keşke herkes utanbmayı bilseydi dünya daha güzel olurdu
- +1 yıl
evet davranışakar önemli
Red edilme korkusu var
01 Yorumla- +1 yıl
hımmmmmm
madem o kadar cesaretlısınız kızlar atsın kanks
01 Yorumla- +1 yıl
o işler öyle olmuyo be kanka
Bu soruyu okurken bile korktum. :/
02 Yorumla- +1 yıl
:) yok yok korkma sen hhiç. ya
Siz hiç atmadığınız için:)
01 Yorumla- +1 yıl
sizde pek atmıyor sunuz hanim
+1 yılNiye hep erkek atıyo :D
04 Yorumla- +1 yıl
bayanlar güçlü cesaretli erkekleri daha fazla sevdiği için olur mu
- +1 yıl
Ben güçlü cesaretliyim de bu konular bana ters evlilikten korkuyorum. d
- +1 yıl
işte o korku hep engel koyuyo bence size gerçekten karşı taraftan emin olsaydız korkmazdınız
- +1 yıl
Vay a*mk profosor gibi konuştun etkilendim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk adimi genelde erkek atar sen hangi evrendensin
01 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin atmasını düşünürüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılben attm pisman oldm atmayn bnce onlar atsn :-D
03 Yorumla- +1 yıl
hayat pişman olmak için çok kısa değil mi
Cevap sahibi+1 yılkısa ama smdi onn gozunde kuculdum gbi geliyo ilk adımi atiyon reddediyo hos bir sahne degl
- +1 yıl
tabi haklısın ya insanın da bir gururu var
Hepsi değil asıl a cesur kız var bence
00 Yorumla
+1 yılred edılmeketen korkkarlar :;)
01 Yorumla- +1 yıl
anladım
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılterslenmekten korkarım aşırı gururlu bir insanım
04 Yorumla- +1 yıl
bardağa hep dolu tarafından bakmam diyosun yani
- +1 yıl
terslenirsem neresi dolu olucak -_-
- +1 yıl
anca öfke ve kin dolu olursun
- +1 yıl
aynen öyle -_-
+1 yılRED CEVABINDAN KORKUYORLR ASLINDA
00 Yorumlasek get cevabını almaktan ötürü
00 Yorumla- Devamını Gör (6)