• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

NEDEN ERKEKLER BU KADAR KORKAK?

karpuzunikiyarısı
karpuzunikiyarısı Takip Et
Xper 2 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden ilk adımı atmaktan korkar?
NEDEN ERKEKLER BU KADAR KORKAK?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.

Tecrübemden analizim, genelleme yok :

4 ay bir bayanla bakıştık, tebessümle bakıp selam verdi ve ona açıldım :) cevabı : sen kimsin, ne oluyor anlamadım !!!

1 ay bir bayanla bakıştım, yanına gidip feysine mesaj attım dedim müsayit olunca bakarsın :) o sahte feysim dedi :( ne yazdın dedi? esas feysini bulur, oraya mesaj atarım dedim tamam dedi :) 3 gün sonra, yanından geçerken ne yazdın dedi? feysini bulamadım :( senin için mahsuru yoksa, not yazıp vereyim dedim ayak üstü konuşulacak konu değil dedim tamam dedi :) notu bıraktım masasına haber verip , sağol dedi :) ertesi gün, bölüm amirine şikayet etmiş beni abim yaşında kişi bana bunları yazmış diye :)) 6-7 yaş var aramızda :)

Burdanda, bayan yorumları okuyorum bir asker nöbette iken bana seslenip hoşlnadığını ve numaramı istedi hayır dedim ama çok yakışıklı çocuktu bir daha geçsem ordan denk gelirmiyim dedi :)

Başka bir bayan, birisi durakta teklif etti bana çok hoş çocuktu ama teklif tarzı sıradandı kabul etmedim dedi ama hoşlanıyorum ondan dedi fakat aynı tarzda teklif etse gene kabul etmem dedi :))

İşte bu vb. insanlar böyle yaparsa erkek neden teklif etmekten çekinip korkmasınki? ön yargı dağ gibi, sokakta görüp teklif etse tanımıyom güvenilmez denir.. takip etse evine dek sonra açılırım dese sapıkmı ne ürktüm vb. düşünüp teklifine hayır denir :) sokakta görmüş belki bir daha denk gelemeyecek gurur kibir yapmadan hakaret tokat ve reddedilmeyi göze alıp teklif ediyor ama hoşlansada bayan hayır diyor..

Bu sitedende , birinden hoşlanan teklif etse genelde red cevabını yer hoşlansa bile bayan nedenmi sanaldan sevgili çıkmaz evlenenler var ama kim takar? sonra, bir dünya bay bayan benim sevgilim neden yok sanki real alemdeki sevgililer sanalda üye değil bu vb. sitelere twıte feyse :)

Herkes , bay bayan çalışılan ortamda çalışmıyorki kim bekar evli sevgili arayıp aramıyor bilinsin ve hakkında bilgi edinilsin? Allah yardımcımız olsun nerde varsa amin.

Güzel konu.

4
    13 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

insanlar hiçbir zamna anlaşılmıyor zaten bir gün çok seviyorum derler ikinci gün bakmışsın başkasında aslında insanlar bence karşı tarafı anlamk istedikleri gibi anlıyorlar yani karşıda ki iyi de olsa onu kötü görmek istedikten sonra zaten öyle görücektir aslında bakış açısı yani önemli olan olanı olduğu gibi görebilmek o gözlükleri çıkarabilmektir iyi dilekleirniz için çok teşekkür ederim

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Tecrübelerimin, ve düşüncelerimin bir kısmına veya tamamına katılman yorumumu okuyupta :) e. i. c. seçmenle kıyas edilemeyecek kadar güzel ve tebessüm ettirici.. e. i. c. seçtiğin için ayrıca teşekkür ederim :) karpuzunikiyarısı hanim h. geceler.

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Düşünce , vede değerlendirmelerinizde haklısınız.. kendilerine verdikleri zarar harici, başkalarınıda karamsarlığa itme adına davranışları iyi değil.. damlaya , damlaya göl olur misali bu vb. konularda sıkıntılar hat safada :( önyargı dağ gibi, eskiden olduğu gibi aracı olacak insanlarda yok :( kimsenin anlındada : sevgilisi var yok, sevgi ve sevgili arıyor veya aramıyor, boşanmış vey tekrar eş adayı arıyor veya aramıyor , evli veya bekar yazmıyor :( çoğu kişide yüzük takmıyor niyet kurup teklif etsen Alacan ağız payını ve hatta başın derde girecek :( sanaldan bulayım bari diyorsun, en çok iletişim insnaları takip etmek ilişki durumları ve kendini yansıtmalarının vesilesiyle kendileriyle çelişmedikleri sürece ciddi düşünebilirsin ama burdada gırtlağa kadar ön yargı ve olumsuz düşünceler çok :( hayat kısa, zaman hızla akıp gidiyor sevgiden başka ne kaldıki dünyada doğru düzgün oda erezyona uğruyor bekar yaşlananlar çok.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

haklısınz ben de size teşekkür ederim ama hayatta şunu bilmek lazım insan ne yaşattıysa bir gün onu mutlaka yaşar iyi ya da kötü insanları anlamak çok zor gerçekten fıtratlarını hiç bir zman bilemiyorsun

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

İyi şeyler yaşatsakta, imtahan dünyası bu.. burada çekip ahirette huzuru bulmakta var :) akside olabilir :( başkalarının, yaptıklarına sabredsekte aşırı üstümüze geliniyor :( sonunda , ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin ama nereye? soruna, psikolojik hastalık vb. zamanında müdahale olmazsa dahada kötüleşir sonunda bedenini psikolojini bilinç altını ruhunu kaplar esir alırsa iyleşsende ağır izleri kalır :( ince düşünceli, duygusal vede maneviyatına dikkat edensen işin çok zor :( şükürki, insanlar kısa vadede belli ediyor niyet ve kişiliklerini kırılma noktaları oluyor.. kendimiz, denginde insanlarla birlik olamassak gel gitli dalgalar gibi karaya vurur.. baktığımız aynada ise içimizdeki acı çeken çocuğu bizi bizden koparan olumsuz yaşanmışlıklarımızı ve yenilerini yaşamak üzere evden çıkacağımız gerçeğinle yüzleşmek zorunda kalırız :( k. bakmayın uzun oldu yazım :( halden, anlayan insnalığı ön planda olanla vesileyle konuşmak nadir nasip oluyor.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

çok teşşekür edrim valla sonuna kadar haklısınız yani ama hayyta ne kadar üzerlerde boşverin ya üzenin de üzüleceği zaman gelir elbet böyle yaşayın içinizde öfke kin tutarak kendi önünüzü kapatmayın çünkü insan öfeke kin tuttugunda bunun acısını karşı tarftan alamadıkça kendi içinde büytütüyor yani o öfke ve kin insanın kendisini yakıyor boşverin

Yorumla
    • skorpp
      skorpp
      +1 yıl

Analizin dibi...
      Pembeliler bosyere kızmasınlar sorunu kendilerinde arasınlar...

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

teşekkür ederim :)

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Aynen, sizin öneriniz vede bunu uyguladığınız anlatımınıza bakarak aşikar :) çektiren, insanlardan uzak durmak çok zor bu nedenle sabır , dua, tedbirli olmak şart.. ve ne yazıkki psikolojik destek + psikiyatriye gidip verdiği hapı almak zorunda kalanımız çok :( şükürki bugüne dek,1 tek hap içtim dozu düşük ama bu gidişle tekrardan başlıyacam hemde yuva kurana dek :) düzen o zaman dahada oturacak hayatlarımıza :) resim çekilip ilaç elimde , feyse atıcam 31. yaşında psikiyatrik hapa başladım hacı abinizde hararet yaptı :) siz kendinizi düşünün hacı bu haldeyse geri kalan ne hale gelir bilemem dicem :) beni, bu hale sokanlar ilaç kullanmıyor :) hoşgörü, sabır, alttan alma , düşünmeden hareket etmeme dua, tedbir vb. şimdilik dayanıyoruz ilerisi belirsiz.. çok teşekkür ederim değerli zamanınızı ayırıp yazdınız cevablar sağolun :) yazımda ve anlamında hatam olduysa ö. dilerim karpuzunikiyarısı hanim.

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Aynen :) Tebessüm etmenize vesile olup sayenizdede bu saatte tebessüm etmek güzel oldu dertleştikte h. geceler karpuzunikiyarısı hanim :) müsaadenizle çıkayım siteden ve netten sabah nasipse işe gidecem sizi tanıdığıma sevindim :) siz ve denginiz bay ve bayan üyelerin haklarında hayırlı olacak kadar sitede üye kalmasını temenni eder.. ve paylaşımlarında , isteyerek veya kazara kul hakkına iftiraya yanlış tavsiyelere sebeb olmalarından Rabbimizin muhafaza etmesini dilerim amin ecmain.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

ben teşkkür edrim ya estagfurullha ama benden size tavsiye hani dediniz ya ben ilaç kullnıyorum onlar mutlu diye işte karşı tarfı üzmek insanların çok hoşuna gidiyor ve buna çok seviniyorlar siz de mutlu olun desinler ne kadar mutlu hiç takmıyor bile onalr sizin mutluluğunuzu gördükçe mahvolsunlar

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Haklısın, fakat bir şeyi hatırlatayım izninle :) ince düşününce , veya asıl olan hayırlı anlamda Rabbimiz düşünce ilham edince konularda çok faydası oluyor :) kötü halde, bilsinler sevinsinler bana bulaşmasınlar hatta mutluluğumu çekemeyip uğraşmak isterler dahada kötüsü büyü yaptırmaya kalkarlar bu en kötüsü.. y. anlamayın balık tutar gibi, at kanca ucunda sevdikleri yiyecek takılı yemi yesinler.. direk yemsiz kancayı atarsan gelmezler oltaya :) balık tutmam, hayvanın canını böyle yakarak eziyet etmek istemem hazır satın alırım örnekleme için dedim :) hayat ve başarı takva detaylarda gizlidir.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet teşekkür edrim düşüncelerinize

Yorumla

En İyi Cevaplar

• JosefK2
    JosefK2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 63%
    +1 yıl

:)

"Önce arkadaşlık, sonra aşk olur" demişimdir, ta ortaokuldan beri. Yani "ilk adım" için önce ışıklar yanması lazım. Arkadaşlığın iyi gitmesi lazım. Kafa denkliği, duygularda yakınlık, kendini yanında rahat hissetmek, 1 gün konuşmasan özlemek falan...

Hoş, hayatımda 1 kerecik adım attım, onda da arkadaşlık çok iyi gidiyordu. Yüzüme neler neler söylendi, sanki sevgili olmuşuz gibi laflardı. Sıradan laflar değildi, bir kız bir erkekten hoşlanmıyorsa ona "Anneme bahsettim, kararı bana bıraktı", "Sen 1 numaramsın" der mi? Üstelik 6 ay boyunca?

Peki, adımı attım da ne oldu? Kızın tepkisi "Ben seni dost gibi görmüştüm, o kadar da yakın hissetmemiştim" oldu :) O akşam güzel gülmüştüm halime. Kepazeliğime.

Bu yaştan sonra da bir daha adım madım atmam zaten. Bizden geçti artık :)

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

anladım yani insan haytta bir daha o cesareti göze alamıtor haklısın ama insnlar ne yaptıklarını bilmiyor sen o kadar şey yap sonra ben sana dost bildim akla hayale sıgacak değil

Yorumla
    • JosefK2
      JosefK2
      +1 yıl

Kendi korkularının esiri oldu aslında... Karar değiştirme nedeni buydu. Orada karşılık verse, pekçok sorumlulukla yükleneceğini de biliyordu, bilerek kaçtı. Kötülemiyorum asla. Şimdi başkasıyla birlikte zaten. Dilerim mutlu olur ama sanmıyorum.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

yani o korkuları aşamadı ve gözünde büyütüttü öyle olabilir hayırlısı olur umarım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende ayni durumdayim seninle benden hoslandigini gösteren birsuru şey yapti numarami aldi görüşelim dedi o günden sonra mesaj atmadi kadinlari anlamaya calisiyorlar ama bazi erkekler kadınlardan daha anlaşılmaz.

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet evet biraz değişkenlr mi ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Fazlasıyla.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Red edilmekten oysaki kizda ona karsi bos degildir ve o da ayni korkuyu yasar ve birbirlerine hic kavusamazlar

1
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

herkes korkar yani kısaca

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

63

Cevap

• Crocs
    Crocs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

ben bayanları kız-erkek ilişkilerinde afedersiniz ama bir tarafı kalkmış buluyorum neden derseniz erkekler bayanların peşinde koşuyor bayan tarafı da şımarıyor hani kozlar da ellerinde ya. Genelde de bu yüzden taş gibi kızlar kamyoncu tiplere giderler kimseye yüz vermemekten sonunda öylelerine kalıyorlar. Herkes böyle değil tabi ama çoğu biraz ilgi görünce hemen bir havalara giriyor. Ben mesela sırf böylesini itici bulduğum için karşımdakinin bana karşı birşeyler hissettiğini bilmeden hiçbir şey söylemem

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

öyle de devam et derim

Yorumla
    • Crocs
      Crocs
      +1 yıl

bilmiyorum bana karşı zaten birşey hissetmeyen birisine ne desem boş bence. Zorlamak gibi birşey olur arkadaşlığını da bozarsın belki daha bile kötü olur

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

doğru birşeyleri yıkmamak lazım

Yorumla
  • arkadas087
    arkadas087 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 62%
    +1 yıl

Hoşlandığı arkadaşı, cesaret vermemiştir açılması için. Görüşelim dediğinde her daim sallamıştır. Yakın dostlukları vardır. Bunu, dostluğu ve samimiyeti kaybetmekten korkuyordur, reddedilme durumunda Kaybetmeyeceğini göstermeli kız, azıcık da olsa cesaret vermelidir. Ya da sevgilisi olduğunu düşünmüştür. Erkek arkadaşı olan birisine teklif etmenin bir anlamı olmayacağı için, reddedileceğinden, teklif etmiyordur. Sevgilisi olmadığını bell etmesi gerekir.

Başıma geldiği için biliyorum.

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

o kırmızı alarm yanack şart

Yorumla
  • AltezzaMio
    AltezzaMio Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Şimdi sana şunu açıklayayım. Ben Özge diye bir kızdan hoşlanıyorum ve çok seviyorum. Açılamıyorum. Bunun nedeni özgüven değil. tamamen yanlış anlaşılma ve ret edilme korkusu. Başkada yok. Dediğim üzere siz kızlar erkekleri bu hale getirdiniz size bir yazımı atıcam buyrun bunu açıklarsınız benden dahada cevap beklemeyin.

https://i.hizliresim.com/WWPd3N.jpg

2
    7 Yorumla
    • berkaycimen
      berkaycimen
      +1 yıl

Aboow mükemmelmiş bu ya.

Yorumla
    • AltezzaMio
      AltezzaMio
      +1 yıl

benim düşüncemdi bunlar açık ve net

Yorumla
    • yalnızyıldız
      yalnızyıldız
      +1 yıl

Dostum işte budur ;) demekki harfi harfine bunu düşünen bir tek ben değilmişim helal olsun...

Yorumla
    • AltezzaMio
      AltezzaMio
      +1 yıl

abi sinirliydim zaten bunu yazdık işte sanada helal olsun.

Yorumla
    • Canşenliğim
      Canşenliğim
      +1 yıl

Evet bunu anlamıyorlar bak kızlar. Karşısında ki sevgilisinin bir tane bile kız arkadaşı olmasına izin vermiyor hatta fotoğraf beğenince bile cıngar çıkartıyor. Ama hanfendinin kendisinin telefon rehberinde bir sürü erkek numarası var sorsan hepsi arkadaş sadece. Ya ciddiyim çoğu kız gerizekalı başka da bir şey değil. Ağzına sağlık.

Yorumla
    • AltezzaMio
      AltezzaMio
      +1 yıl

teşekkür ederim. Ne istediklerini bilmiyorlar. Kıskanç erkek diye af edersin biyerlerini yırtıyorlar. Kıskanıncada senle olmaz kıskançsın. Sonra erkekler odun. İlk hatanın kimde olduğunu düşünemeyen türler bu kızlar

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet hani kendi adıma olmasa da öyle kızlar var ama o karakterle alakalı bişey dostum para pul yakışıklılıga herşeylerini satacak insanlar tanıdım ben malesef böyle

Yorumla
  • Burak3435
    Burak3435 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

1. ay içersinde bir hatunla 8. kere denk gelip kesiştik sonra merhaba dedim neden bukadar bekledin salak dedi ilginç bir diyoloktu :) bir yıldır tanıdıgım bayan beni gördügünde eli ayagına dolaşan insan senden hoşlanıyorum dedim aaaaa sen nerden buldun bu cesareti diyip piskolojimi bozdu zilli yani. :) siz kadınlar anlaşılmaz canlılarsınız :))

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

değişikmiş baya

Yorumla
  • yalnızyıldız
    yalnızyıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Reddedilme korkusu, yanlış anlama korkusu :) Arkadaş her yakın samimi şirin davranan kız biz hoşlandık diye hoşlanacak değil ya, bir hata yapıp açılınca kıyameti koparıyorlar :) Hiçbir erkek bu aptal duruma düşmek istemez :)

0
    5 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

haklısın yani biraz karşı tarftan da emin olmak lazım

Yorumla
    • yalnızyıldız
      yalnızyıldız
      +1 yıl

Emin olamıyorsun işte :) Bak benim arkadaş grubumda bir kız vardı hoşlandım yavaş yavaş muhabbet etmeye başladık, muhabbet ilerledi, sonra kız geldi elimi tuttu falan saatlerce el ele gezerdik ki bütün arkadaş çevremiz bizi sevgili sanırdı, sabahlara kadar mesajlaşma falan sarmaş dolaş gezmeler, birgün dayanamadım açıldım, seninki kıyameti kopardı ben sana arkadaş gözüyle bakıyordum da şöyle de böyle de, yav akıl var mantık var sen sıradan bir arkadaşınla sabahlara kadar mesajlaşıp özellerini paylaşıp saatlerce hiç bırakmadan el ele gezermisin :) böyle psikopat kızlar olduğu sürece işiniz zor :)

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

yani demi insan kalkıp arkadaşıyla bunları yaşamaz bu yaşadıklarınız arkadaşlıktan öte şeyler ama neden arkadaş gözüyle bakıyorum demiş anlamadım anormal yani demek ki her arkadaşıyla böyle midir diye düşünmedim de değil hani

Yorumla
    • yalnızyıldız
      yalnızyıldız
      +1 yıl

Ben hala anlamadım :) en azından benim tanıdığım erkek arkadaşlarıyla böyle değildi ha mesajlaşırdı o ayrı mesele ama hiçbir erkek arkadaşıyla el ele sarmaş dolaş görmedim, öyle olsa bizim grubumuzdaki arkadaşlarıylada öyle olurdu ki her erkekle samimi olan kızla işim olmazdı :)

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

olmasın da zaten seni de birini değişirdi

Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkekler korkak değil..

Sadece, fare gibi kıyıdan köşeden iş çeviren ve de durduk yere ''ayy bana tecavüz ediyorlar'' diye bağırması muhtemel bir cinse karşı daha dikkatli davranıyorlar haklı olarak..

Sen kendi özgüvensizliğine yan önce..

0
    0 Yorumla
  • Mac123
    Mac123 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

niye biliyor musun Türk kızlarına belli olmuyor sinyal verir sende sellektör yaparsın ne yapıyorsun falan muhabbeti olur , çok dengesiz huyları olabiliyor , asıl kilit nokta ümit verip umduğunu alamama korkusu

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

sonuna kadar haklısın vala

Yorumla
  • umutışığım
    umutışığım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

adımı atarlar ama benimle çıkar mısın demek çok abez kaçıyor o yüzden yavaş yavaş ilerleme aşaması oluyor

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

anloadım

Yorumla
  • yakuza_16
    yakuza_16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

realsanalvefa adlı arkadaşımızdan sonra bu soruya cevap vermenin yanlış olacağını düşünüyor ve kendisine gerçekleri gayet güzel anlattığı için teşekkür ediyorum.

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet baya güzel anlattı kendisi

Yorumla
    • yakuza_16
      yakuza_16
      +1 yıl

Belki onun sayesinde bizlere olan düşünceleriniz deyişmiştir. Çünkü efendi ve kendini bilen insan çok az ve onlarda malesef karşıdan korkak olarak gözüküyor

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet baya anladım ve hak vermedim de değil

Yorumla
  • bentez
    bentez Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

K bakmada benim sevgilim benden korkak kendine güveni yok saf olduğunu söylüyor ne kadar zeki olsada hazır hissetmediğini söylüyor ben de anlamıyorum kadınlar korkak bence

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

aslında korkak değiller ama böyle kendilerini karşı tarafa yanlış tanıtmak istemiyorlar ve bazende evet erkeklerden beklişyorlar hani seviyosa zaten o gelir tabusu var biz bayanlarda

Yorumla
    • bentez
      bentez
      +1 yıl

Tabusu olduğun için sevenleri bilemem korkak benim sevgilim

Yorumla
  • redblood
    redblood Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Korkaklık olarak algılama. Bu ilk adımı atmak için gerekli olan adrenalini vücüt geç sağlıyo kızım.
    Yaradılış böyle :D

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

anladım

Yorumla
    • redblood
      redblood
      +1 yıl

thx.

Yorumla
  • Vilson
    Vilson Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Kişilik meselesi kimi Erkek kaybetmekden olumsuz cevap almakdan karizmayı çizdirmekden korkar kimi Erkek umursamaz bunları gider konuşur Kimiside önüne gelene yazar...

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet haklısın

Yorumla
  • demicheff
    demicheff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kadınlar reddetmeyi marifet sayıyor, birinii reddettikleri zaman kendilerince statüleri artıyor, bu erkekleri çekingen yapıyor

0
    4 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

haklısın hep böyle zaten jadınların statüsü yüksek olacak erkeklerin ki yerle bir galiba böle

Yorumla
    • demicheff
      demicheff
      +1 yıl

bizde ilişkide kadınlar değerli bir kadın red edildiği zaman daha büyük sarsıntı yaşar erkeğe göre biz erkekler ise red edilmeye alışığız biraz daha

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

alışık olduğumuz için yı8kılmayız en fazla sarsar diyorsun yani

Yorumla
    • demicheff
      demicheff
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • NoProblem93
    NoProblem93 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Ya senden emin değildir ya da öncesi yani geçmişi temizdir böyle şeyleri yüzüne gözüne bulaştıran korkar bir ihtimal daha var tipi değilsin :D

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

yani bana müsait değil gibi bişey bu

Yorumla
    • NoProblem93
      NoProblem93
      +1 yıl

Zarf at bir yere davet et arkadaş ortamı olur mesela yakın dur tepkilerini gözlemle gelmez ya da gelip senden uzak durur ise cevap bariz çok açık fakat gelip tepki bile vermez ise ise kızım o an bittiğinde andır senin daha farkın da bile değildir :D

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

haklısın vallla ya davranışlar önemli

Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Saçmalamışsın... Asıl korkak ve kasıntı olan kızlardır.

0
    0 Yorumla
  • berkaycimen
    berkaycimen Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Şahsının neden ilk adımı atmadığını düşündün mü daha önce?

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

belki atmışımdır olumsuz cevap almışımdır

Yorumla
  • AdımıSenKoyyy
    AdımıSenKoyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Reddedilmekten korkar
    utangactir
    güven eksikligi vardir

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

hımmm olabilir

Yorumla
    • AdımıSenKoyyy
      AdımıSenKoyyy
      +1 yıl

Oluyor zaten
      cunki kendimden örnek verdim :)

Yorumla
  • Deadra
    Deadra Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

neden kızlar ilk adımı erkek atmalı diye saçma sapan bir şeyi kafalarına mıh gibi çakar? ayrıca sana korkağı denk gelmiş kardeşim neden genelleme yapıyorsun allaa allaaa bir bitmediniz la...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

karpuzun diğer yarısı varsa reddedilip karpuz gibi olmak var. bir de türk kızlarında müthiş bir kezbanlık potansiyeli var. yalnız bile olsa hoşlanıyor bile olsa o anda g*tü kalkıp reddetmesi genlerinde var. bu korku o yüzden.

0
    0 Yorumla
  • bilgipaylas
    bilgipaylas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Karşımdakine göre muamele. Herkesle çabuk uyuşamıyoruz.
    Ne çok korkak olmalı, ne de çok atılgan :P

0
    5 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

navza göre şerbet diyoruz yani

Yorumla
    • bilgipaylas
      bilgipaylas
      +1 yıl

karşılık bekliyorum. etki tepki meselesi.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

haklısın:))

Yorumla
    • bilgipaylas
      bilgipaylas
      +1 yıl

en son tecrübemde tam çıkma teklif edecektim (belli etmiştim), bir başkasına da pas veriyordu bir yandan. tiksinmiştim bir yandan da.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

tiksinmekle iyi etmişşsin

Yorumla
  • asikveysel
    asikveysel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Yasamadan bilemezsin sevdigin kiza seviyorum dendikten sonra gider diye korkmanin ne demek oldugunu

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
    • asikveysel
      asikveysel
      +1 yıl

Allah nqsil nasipederse oyle olur.. Ben cesaret edip soyleyemedim sevdigimi ama şu an cok gguzel bir iliskim var hamdolsun... Vve iyikide soyleyememesim.. Yani herseyin hayirlisi diylimm. nokta :)

Yorumla
  • protonium
    protonium Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı.

Genelde bir kıza açıldığın zaman kendimi bir bok sanmaya başlıyor falan filan. Sonra bunu kullanmaya başlıyorlar. Bu yüzden hiç uğraşamam öyle tatavalarla.

0
    0 Yorumla
  • aphrodisiac48
    aphrodisiac48 Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

Gelsin o teklif etsin, uğraşamam triplr nazla kasıntıyla.

0
    0 Yorumla
  • Lesus
    Lesus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Korkaklık değil, bir tarafınızın kalkmaması için adım atmıyor

1
    2 Yorumla
    • Nicomedia41
      Nicomedia41

Aynen öyle.

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

biz atınca da onların öyle oluyo napalım

Yorumla
  • ÇÇERKezz
    ÇÇERKezz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

reddedilmekten eğer bir yol gösterirsen gelecektir. herşeyi devletten beklemek doğru degil :)

1
    4 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

nasıl bişey yani anlayamadım ben yol gösterirsem ben gitmez miyim

Yorumla
    • ÇÇERKezz
      ÇÇERKezz
      +1 yıl

yolu göstermek ayrı o yoldan gitmek ayrı şeylerdir.

Yorumla
    • NoProblem93
      NoProblem93
      +1 yıl

Red edilmekten korkan erkek böyle bişi yok aslında da psikolojik sorunları olan var çünkü ku beğendigin an is bitti zaten gidip konuş en fazla Hayır der o da denememekden iyi dir en azından dan red cevabı aldın mutlu olmalısın :D korkmak niye ya da çekin mek kayıp edicek bişi yok ama 10 da ya da 100 de birde olsa kazan ma ihtimalin varken tabi otip e ve konuşmaya bağlı degisir

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet kazanack kadar büyük değilsen kaybedecek kadar da büyük değilsin

Yorumla
  • CauCaspian
    CauCaspian Takip Et
    +1 yıl

Biz odunuz. Takma bize. Ama hep yanan da odun olur.

0
    4 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

:) valla öyle ama o tabuları yıkın artık

Yorumla
    • CauCaspian
      CauCaspian
      +1 yıl

Öyle küçücük taş değil ki hop diye yıkasın. :)

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

ha deyince olmaz zaten olamaz da zmanla yani

Yorumla
    • CauCaspian
      CauCaspian
      +1 yıl

Ayyynen. :)

Yorumla
  • lian-yu
    lian-yu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

İlk adim atilinca sizde karsinizda cokca reddeden bir karsi cins gorseydiniz sizde oyle olurdunuz

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
  • rockburn
    rockburn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

sizin sağınız solunuz belli olmadığı için olabilirmi acaba

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

benim için öyle değilde cinslerimi bilemem

Yorumla
  • abercrom
    abercrom Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

Karsida mahkeme duvari gibi kiz varsa hak vermeli erkege korkmamak elde degil

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

:) gelde korkma demi valla yakar yıkar yani

Yorumla
    • abercrom
      abercrom
      +1 yıl

Ama gulunce yuzunde guller acani dusun :))

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

her eve lazım

Yorumla
  • Aydınlı009
    Aydınlı009 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.

cunku cogu kız erkeklere yavsıyor erkekler teklıf edınce kabul etmıyor kızlar.

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

yani küçük düşmek istemiyorlar gibi bişey bu

Yorumla
    • Aydınlı009
      Aydınlı009
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • YagamiLigth
    YagamiLigth Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Üff sanane be slk dan dolayi ergenken diye diye diye :) boyle olduk

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

hep terslendinizz ve terslenmekten korktugunuz için böyle

Yorumla
  • TheAnnatar
    TheAnnatar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

neden ilk adım illa hep erkeklerden beklenir? diyerek soruna soru ile karşılık vereyim : )

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

kalkıp bir bayan ilk adımı atmaz atamaz yani çünkü böyle o9ldupunda erkekler bunu çok farklı bir yöne çektgnden olabilir mi acaba

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

erkekler korkak değil. 1000 çeşit kız nasıl bir tepki vereceğinizi bilmiyoruz :)

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

yani kafasının karışıklığından dolayı tam emin değil karşı tarftan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen :) öyle her kız aynı olsaydı sokaktan çevirip cinsellik bile teklif ederlerdi :)

Yorumla
  • enderbdk
    enderbdk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

bazı şerefsiz hemcinslerin yüzünden neden olcak başka..

0
    0 Yorumla
  • muzaffer_Istanbul
    muzaffer_Istanbul Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

yoo hiçte bile valla bak mesaj bile atacam sana :DDfs

0
    0 Yorumla
  • alpsanlıbaba
    alpsanlıbaba Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kızlar yeteri kadar karsılık vermediği icin olabilrimi

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

olabilir

Yorumla
  • kıvırcıkmuzo
    kıvırcıkmuzo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben hiç çıkma teklifi eden kızların sayısının erkeklerden fazla olduğunu duymamıştım. Nerede yaşıyorsan oraya taşınalım.

0
    0 Yorumla
  • cobanavcısı
    cobanavcısı Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Hoşuma giderse ederim kabul ederse aferin bize etmezse çokta s... e

0
    0 Yorumla
  • Sessizce27
    Sessizce27 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Karşılaşıcağı Cevap KARŞISINCA Çekingenlik Olmasın o..! :)

0
    0 Yorumla
  • utangac91
    utangac91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Kizlar neden girisgen degil hani esitlik dersiniz :)

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

karşı tarafın daha açık ve baskın karakterli olmasını beklerler

Yorumla
    • utangac91
      utangac91
      +1 yıl

Yemisim baskisini su seyi hic sevmyom yk erkk adm
      atckmis blmm ne cesaret edemynz demynzda

Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı.

Tek neden hemen kaybetme korkusu.

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

analdım

Yorumla
  • gs-ua
    gs-ua Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

çünkü reddedersiniz diye endişe var içimizde

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

hımmmmmmmm

Yorumla
    • gs-ua
      gs-ua
      +1 yıl

hiç kimseye teklif etmedim 1 sevgilim oldu 3 teklif aldım :D

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

oooooo

Yorumla
  • GooglesAunt
    GooglesAunt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Onlara sor kardeslik.

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

:) ha deyince olmuyo öyle

Yorumla
  • Szg05
    Szg05 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

madem şikayetçisiniz kızlar atsın ozaman :D

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

tamam olur haver salayım kızlara

Yorumla
  • compass82
    compass82 Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl

:) ergenlerle birlikte olduğundan olmasın?

0
    0 Yorumla
  • Abreks
    Abreks Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Arkasında "başarılı" bir kadın vardır ;)

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

nasıl yani ben anlayamadım pek

Yorumla
    • Abreks
      Abreks
      +1 yıl

Daha önce diyorum... biri yapacağını yapmıştır. Adam da korkuyordur :D

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

anladım tşkler

Yorumla
  • cya4rewolan
    cya4rewolan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Gerçekten onu istemiyodur ^^

1
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

olabilir

Yorumla
  • v0tta
    v0tta Takip Et
    +1 yıl

Korku değil o cekinmek..

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

anladım ama keşke herkes utanbmayı bilseydi dünya daha güzel olurdu

Yorumla
    • v0tta
      v0tta
      +1 yıl

Bir kadina daha dogrusu bir insana yaklasmayi ona karsi nasi hareket edecegini nasil konusacagini bilmek gerek..

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

evet davranışakar önemli

Yorumla
  • yamac76
    yamac76 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Red edilme korkusu var

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

hımmmmmm

Yorumla
  • Erman3453
    Erman3453 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

madem o kadar cesaretlısınız kızlar atsın kanks

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

o işler öyle olmuyo be kanka

Yorumla
  • MasumCem
    MasumCem Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

Bu soruyu okurken bile korktum. :/

0
    2 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

:) yok yok korkma sen hhiç. ya

Yorumla
    • MasumCem
      MasumCem
      +1 yıl

:):):)

Yorumla
  • FaiL-i
    FaiL-i Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Siz hiç atmadığınız için:)

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

sizde pek atmıyor sunuz hanim

Yorumla
  • EndLessLove01
    EndLessLove01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Niye hep erkek atıyo :D

0
    4 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

bayanlar güçlü cesaretli erkekleri daha fazla sevdiği için olur mu

Yorumla
    • EndLessLove01
      EndLessLove01
      +1 yıl

Ben güçlü cesaretliyim de bu konular bana ters evlilikten korkuyorum. d

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

işte o korku hep engel koyuyo bence size gerçekten karşı taraftan emin olsaydız korkmazdınız

Yorumla
    • EndLessLove01
      EndLessLove01
      +1 yıl

Vay a*mk profosor gibi konuştun etkilendim :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İlk adimi genelde erkek atar sen hangi evrendensin

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

erkeklerin atmasını düşünürüm

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben attm pisman oldm atmayn bnce onlar atsn :-D

0
    3 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

hayat pişman olmak için çok kısa değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kısa ama smdi onn gozunde kuculdum gbi geliyo ilk adımi atiyon reddediyo hos bir sahne degl

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

tabi haklısın ya insanın da bir gururu var

Yorumla
  • Junaid
    Junaid Takip Et
    Xper 4 Yaş: 54
    +1 yıl

Hepsi değil asıl a cesur kız var bence

0
    0 Yorumla
  • manyakos34
    manyakos34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

red edılmeketen korkkarlar :;)

0
    1 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

anladım

Yorumla
  • UnhappyKing
    UnhappyKing Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.

terslenmekten korkarım aşırı gururlu bir insanım

0
    4 Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

bardağa hep dolu tarafından bakmam diyosun yani

Yorumla
    • UnhappyKing
      UnhappyKing
      +1 yıl

terslenirsem neresi dolu olucak -_-

Yorumla
    • karpuzunikiyarısı
      karpuzunikiyarısı
      +1 yıl

anca öfke ve kin dolu olursun

Yorumla
    • UnhappyKing
      UnhappyKing
      +1 yıl

aynen öyle -_-

Yorumla
  • humancop55
    humancop55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

RED CEVABINDAN KORKUYORLR ASLINDA

0
    0 Yorumla
  • BonzTRip
    BonzTRip Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

sek get cevabını almaktan ötürü

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > NEDEN ERKEKLER BU KADAR KORKAK?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

ZORUNLU ASKERLİK NEDEN VAR ? 14 cevap verildi
ASANSÖR KORKUSU? 7 cevap verildi
Kıyaslanmak yanlış birşeyse neden yapılıyor? 6 cevap verildi
ÇİRKİNLERE NEDEN ADALET YOK? 4 cevap verildi
BU ERKEKLER NEDEN BÖYLE ACABA? 26 cevap verildi
NEDEN HEP KIRILIYORUZ? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨