Eskiden hep birilerine ihtiyaç duyardım ve bu bana zarar veriyordu.çünkü bana zarar veren insanlara hayır diyemiyordum çünkü yalnız kalmaktan korkuyordum. kendimle vakit gećirince daha huzurlu oldum tek başıma film izliyorum kitap okuyorum (koşmaya çıkıyorum parka zihnimi temizliyor koşmak) burda insanlarala fikirlerimi paylaşıyorum artık hain insanlara ihtiyacım yok ben tek başıma herşeyin üstesinden gelirim🤍💪🤍
Tek başıma da gayet güzel bir şekilde eğlenebiliyorum. Keyif aldığım şeyleri yaptıktan sonra neden eğlenemeyeyim. Yanımda birisinin olmasına gerek yok. Hatta bazen tek başına eğlenirken hayat daha keyifli olabiliyor. Ortamı bozacak kişiler olmasındansa tek başıma takılmayı her zaman tercih ederim. İnsanlar kendilerini tanımadıkları için ya da bilmiyorum eğlenceli bulmadıkları için tek başına eğlenebilecekleri gerçeğini atlıyorlar.
Tek başıma eğlenebiliyorum ama bir kişiyle eğlenceyi paylaşmak daha iyi olur. Normalde sürekli konsere, sinemaya tek başıma giderdim. Nadiren birini bulupta eğlence oluyor. Şu son bir kaç yıldır pandemi dolayısıyla toplandıkta kuzenler filan daha bir keyifli oldu.
Hem de cokkk güzel eglenirim kendim alisverise çıkmayı seviyorum kızlarla çıkınca her kafadan bir ses çıkıyor en iyi şeyi insan yine kendi seçmeli bence spor yaparim evde kitap okurum dans ederim müzik dinlerim sevdiğim filmi diziyi izlerim hobi edinirim çok da güzel eglenirim çevremde bu yönden beni kıskanan/ imrenen çok insan var
Tek başına gezerim, avm ye falan giderim ama sinemaya, cafeye, yemek yemeye falan tek gitmem yanımda kafa dengi birinin olması lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazen yanlızlığa ihtiyacım oluyor kimse olsun istemiyorum keyifle kahvemi içmek kalkıp bi kaç mağaza dolaşmak biraz yürümek vs vs çok zevk alıyorum her beynim boşalıyor Hemde pozitif yükleniyorum yanımda bi dırdır yok hem
Dışarıdaki aktiviteleri birileriyle yapmaktan daha cok zevk alıyorum sadece kutuphanelere tek basima giekyen hoşlanırım. Ama evde tek basima gayet guzel eglenebilirim