Kişilik & Karakter Sizinle ilgili merak ettiğim şeyler nelerdir sorayım mi? cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Siz de bana soru sorabilirsiniz 🎤🎤🎤 Güncellemeler+1 yıl Tatildeydim arkadaşlar unuttum Ksyi jdhs Sizinle ilgili merak ettiğim şeyler nelerdir sorayım mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DryCornStalk Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Merak ettiğin birşey yoktur muhtemelen ama sor jsjsjs 1 0 Yorumla
kanya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Takip yeminini kim ettirdi 😂 1 3 Yorumla cansugung +1 yıl Kendim ettim jshs Yorumla kanya +1 yıl Benim yerime de tatil yap dhkq Yorumla cansugung +1 yıl Haha tamam bebeğim sen iste yeter 🌼🌼 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sorar Mısın? Kardeşim Rica Etsem 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Okuyor musun Yorumla RıfatŞen +1 yıl Meslek Lisesi Okudum Mezun Oldum Kardeşim Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Olur sor 💆♂️ 1 4 Yorumla cansugung +1 yıl Naber ya jhhh Yorumla ouzinyo +1 yıl Mekana geldim biraz daha iyiyim 💆♂️. Yandım da bugün sıcaktan dolayı 😬. Bende merak ettim bak şimdi senden naber gelmedi bir haber dlsksd Yorumla cansugung +1 yıl İyi ya ne olsun dhhd Yorumla ouzinyo +1 yıl Yeterli bence de fgfgf Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Varsa merak ettiğin bir şey sor tabi ki 1 4 Yorumla cansugung +1 yıl Hangi ildesin Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Anlık olarak Mersin Yorumla cansugung +1 yıl Oo aynı şehirdeyiz Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hadi ya 🙃 Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl sor bakalım sen dobra gel bende dobra gelirim söz olsun 0 2 Yorumla cansugung +1 yıl Kaybol Yorumla mem_û_zîn +1 yıl allah akıl fikir ve herşeyden çok ıslah etsin için fesat senin Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Merak ettiğin bi şey olduğunu sanmam ama sor :D 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Tabi buyur 1 0 Yorumla
MMucahit Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sor bakalım 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Hayattan en çok ne istiyorsun Yorumla MMucahit +1 yıl Güzel (ahlaki olarak görünüş olarak) bir eş edinip sakin ve huzurlu bir yerde yaşamak istediğim yere gidebilmek geziler yapmak onu mutlu etmek Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sor bakalım 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl Seni en çok ne düşündurur Yorumla
EmekliTanrı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Sor bakalım 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla EmekliTanrı +1 yıl Constantine Yorumla
AgalarlaDans Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hm olur 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl Nerelisin Yorumla
ForHuman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Haydi sor sor 1 4 Yorumla cansugung +1 yıl Nerelisin Yorumla ForHuman +1 yıl Doğma büyüme İstanbul kütük malatya , sen? :D Yorumla cansugung +1 yıl Bursaliym ordu da büyüdüm Mersin'de yaşıyorum hdhhs Yorumla ForHuman +1 yıl :D Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Sor knk 1 4 Yorumla cansugung +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Haunters +1 yıl Ankara Yorumla Haunters +1 yıl Sen Yorumla cansugung +1 yıl Mersin Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl sorabilirsin 1 3 Yorumla cansugung +1 yıl Nerde yaşıyorsun Little_dark_age_ +1 yıl istt sen cansugung +1 yıl Mersin
EmreJ3ey Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl buyrun 1 3 Yorumla cansugung +1 yıl Seni en çok ne üzer Yorumla EmreJ3ey +1 yıl hiçbişeyde üzmüyo artık bağışıklık kazandım ;D Yorumla cansugung +1 yıl İyiydi bu nhgh Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olur sor 1 4 Yorumla cansugung +1 yıl Nerde okuyorsun Yorumla Semihh98 +1 yıl Denizli de okudum Pamukkale de. Mezun oldum 4 gün önce de diploma aldım Yorumla cansugung +1 yıl Güzel yerlerde kullanırsın inşallah Yorumla Semihh98 +1 yıl Çook teşekkür ederim Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Buyur dostum 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. sor bakalım 1 0 Yorumla
Jennie-unnie Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl sor hadi 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl Gerçek adın ne Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sor tsbı 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Hangi okuldan mezunsun Yorumla Karaboyy +1 yıl Eskisehir Anadolu üniversitesi Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Sor bakalım. 0 8 Yorumla cansugung +1 yıl Mesleğin nedir Yorumla MimariuS2 +1 yıl Mimar'ım Yorumla cansugung +1 yıl Güzel Yorumla MimariuS2 +1 yıl Sen :F Yorumla cansugung +1 yıl Muhasebeciyim jdhs Yorumla MimariuS2 +1 yıl Guzel iş. Hep özenirdim eskiden 😅 Yorumla cansugung +1 yıl Aman birşeyi yok özenecek jsja Yorumla MimariuS2 +1 yıl Sahada gezenler iyi. Sen hep ofisteysen bilemem o kısmı nasıl 😅 Yorumla
Debb_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Peki 0 4 Yorumla cansugung +1 yıl Nerelisin Yorumla Debb_ +1 yıl Hatay sen Yorumla cansugung +1 yıl Bursa Yorumla Debb_ +1 yıl Güzel. d Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sor. 0 4 Yorumla cansugung +1 yıl Küçükken en çok hangi mesleği yapmak isterdin Yorumla benhatıra +1 yıl Pilot olmayı isterdim Yorumla cansugung +1 yıl İyiymiş Yorumla benhatıra +1 yıl Okuyormusun cansu Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buyrunn 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabi sorabilirsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Merak ettiğin birşey yoktur muhtemelen ama sor jsjsjs
Takip yeminini kim ettirdi 😂
Kendim ettim jshs
Benim yerime de tatil yap dhkq
Haha tamam bebeğim sen iste yeter 🌼🌼
Sorar Mısın? Kardeşim Rica Etsem
Okuyor musun
Meslek Lisesi Okudum Mezun Oldum Kardeşim
Olur sor 💆♂️
Naber ya jhhh
Mekana geldim biraz daha iyiyim 💆♂️. Yandım da bugün sıcaktan dolayı 😬. Bende merak ettim bak şimdi senden naber gelmedi bir haber dlsksd
İyi ya ne olsun dhhd
Yeterli bence de fgfgf
Varsa merak ettiğin bir şey sor tabi ki
Hangi ildesin
Anlık olarak Mersin
Oo aynı şehirdeyiz
Hadi ya 🙃
sor bakalım sen dobra gel bende dobra gelirim söz olsun
Kaybol
allah akıl fikir ve herşeyden çok ıslah etsin için fesat senin
Merak ettiğin bi şey olduğunu sanmam ama sor :D
Tabi buyur
Sor bakalım
Hayattan en çok ne istiyorsun
Güzel (ahlaki olarak görünüş olarak) bir eş edinip sakin ve huzurlu bir yerde yaşamak istediğim yere gidebilmek geziler yapmak onu mutlu etmek
Sor bakalım
Seni en çok ne düşündurur
Sor bakalım
Hangi şehirde yaşıyorsun
Constantine
Hm olur
Nerelisin
Haydi sor sor
Nerelisin
Doğma büyüme İstanbul kütük malatya , sen? :D
Bursaliym ordu da büyüdüm Mersin'de yaşıyorum hdhhs
:D