#smellsmoke

Hadi isyan edeyim. Yine konu bildiğim yerden çıktı. Agacım dış görünüş önemli değil diyip 2 kilo makyaj yapmadan dışarı çıkmıyorsunuz. Kişilik karakter önemli diyorsunuz ama tek konuştuğunuz konu metroda gördüğünüz erkeğin ne kadar yakışıklı olduğu. ( Bu arada o erkeği asla bulamayacaksınız ohhh canıma değsin). Yine karakter önemli diyip karakterinden zerre haberdar olmadıkları erkekleri reddediyorlar. Bir kıza sorsak en son reddettiğin erkeğin en sevdiği renk ne? En sevdiği kitap hangisi uğurlu rakamı kaç. Tuttuğu takım , neye güler nasıl güler , neye hüzünlenir en sevdiği hayvan hangisi. Bilmiyorlar sadece dışına bakarak karakterine baktığını sanıyorlar. Bu yüzden de sadece dışına baktığını söylediğimde inanmıyorlar. Sadece 2 ay giyeceği monta bile güzel görünür mü diye bakıp , ömür boyu yanında taşıyacağı adamın tipine bakmadıklarına inanmamızı bekliyorlar. Yemezler.
Aslında çok fazla var bitirdiğim liseden sonra iş bulamadım liseye ilk başladığımda bitirdiğinde iş garanti diyorlardı ve yasa değişti sonra bu adaletsizliklerden bıktım parası, amcası, dayısı olan torpili olan iş buluyor
İnsanların sırf haksız çıkmamak uğruna itlik hergelelik şerefsizlik yolsuzluk haksızlık ne kadar kötülük varsa yapan insanların peşinden koşup onları savunması.
https://www.youtube.com/embed/1TOAO04AxBYBenim isyanım buradaki isguzarlik yapan bazı moderator arkadaşlara kafalarına göre benim sorularimi kaldirirlarken birazda şu yapılan yorumları görseler hiç fena olmuyacak
Cevap
14Cevap
İsyan etmek ne haddime, ne gelirse allah'tan bu günlerimize binlerce kez şükürler olsun.🙏😊
Hevesimin kaçtığı bazı konuşlar için isyan ettiğim olsada şükürlerim daha çok🤷♀️
Hangisini sayayım kadına olan şiddet ve cinayet eylemlerini çocuklara yapılan cinsel saldırılarımı ülkenin bu kadar kötü yönetilmesinimi say say bitmez anlıyacağın...
Dünya sistemine isyan ediyorum
sevgi, bir çok şeyin çözümüyken neden bu kadar nefretle zehirliyorlar insanları?🤷🏻♀️
isyan edilecek çok şey var o zaman da dinsiz olunuyor gelin o zaman yaşadıklarımı yaşayın diyorum
https://www.youtube.com/embed/ZaoKUGHH9oQHerşey çok pahalı ve her gün zamlanmaya devam ediyor yeterince isyana açık bir konu bu
İsviçreli bilim adamlarının moleküler transportasyonu hala bulamamış olması.
Haksızlık, yolsuzluk ve bu düzen..
Herşeye
Hayata
Aşka
Kadere
İnsanlığa
Tarihe
Pişmanlıklara
Keşkelere
Deltaya isyan etmek istiyorum🧘🏼♀️
isyan etmiyorum artık
Çalınan hayaller için yakıyoruz bu gece 🚬