Site çokk durgun...
Kimleri kıskanırsınız?
Site çokk durgun...

Öncelikle güncellemeye bir ekleme yapayım: Bayramdan dolayı galiba sitede kimse yok, site gerçekten çok durgun. Herkes tatile ya da memlekete falan gitmiş herhalde. Asıl soruya gelirsek benim hayallerimi gerçekleştiren kişileri kıskanabilirim. Bazen de benim yaş grubumdaki kişilerin yaptıklarına bakınca az da olsa kıskanma olabiliyor
(*bilim insanı olmalı)
Ben kimseyi kıskanmam 'keşke yerinde olsam, keşkem benim olsa' vs de demem. Çünkü hayatından keşke'leri çıkarmalı çok oldu.
Sadece 'inşAllah bende bir gün bilim insanı, manyak bir profesör olacağım!' derim. Böylece hem onların yerinde gözüm kalmamış, hem de hayatımı pişmanlıklar havuzuna çevirmemiş oluyorum.
~yani zekasını kullanarak güzel yerlere gelmiş kişilere imreniyorum ama kimseyi kıskanmıyorum 🌀
Cevap
25Cevap
Kimseyi kıskanmam. Kimsenin benden bir fazlası yok. Her zaman o yapıyorsa ben de yaparım mantığı vardır zaten ama kaldı ki o başka birisi ben başka birisiyim. Kimseyle yarıştırmam kendimi. tek rakibim yine benim. Kendimi geliştirmek benim elimde. Hele ki hasetlik hiç tarzım değildir. Onda varsa bende de olmalı gibi saçma sapan düşüncelere girmem. İstediğim bir şey varsa alırım zaten. Onun dışında kıskandığım tek konu vardır. Sevdiğim kadın. O konuda dünyanın en kıskanç adamı olabilirim.
Düşündüm de 🤔
En son tertemiz Fransızca'dan bana Türkçe olarak çeviri yapan, İngilizcesinin de keza C1 seviyelerinde olduğunu bildiğim bi adamı kıskanmistim "yemedin icmedin okurken dil mi kastın be adam" şeklinde.. Aramızda kalabilir umarım 🙄😬
Çekim yapan insanları 😮😮😮

😂 tabi
Ben sevdiğimi kıskanırım ne kadar çok seversem o kadar çok kıskanırım.
Güvenle ilgisi yok bunun sahiplendikçe kıskançlığım artar benim
Site durgun çünkü herkes tatile gitti 😀
Evet Ya 😄
Kendimi kendimden kıskanırım
😄
Ben ilim, bilim, irfan sahiplerini kıskanmam.. Aksine onlarla gurur duyup, imrenirim. Ama birini seversem cok felaket kıskanırım onu 🥺
@bybilge89 Aynı ben👏😅😅😅😂
İkizim 😘😅😂😂
Sevdiğim insanları kıskanırım. Ama haset etmek manasında değil.
Kıskanma huyum yoktur yani onun bunun başarısını vesaire kıskanmam allah daha çok versin derim
Sevdiceğimden başkasını kıskanmam..
Ortalık çakal kaynıyor çünkü
Hür insanların zengin insanlardan daha kıskanılmaya layık olduğunu düşünüyorum
sunu su zamanda bunu bu zamanda diye 4-5 tane seyi siralayip da yapmalarini 🙂
Sevmediğim insanların başarısını ve güzelliğini köpek gibi kıskanırım
Benim o tarz bir kıskançlığım yoktur daha çok sevdiğim kişileri başkalarından kıskanırım ben
Sevdiğimi veya sevdiğimin sevdiğini kıskanırım. Iki kıskançlık arasında ise dağlar kadar fark var. Sevdigimi korur kollar belki biraz kısıtlarım ama sevdiğimin sevdiği varsa onada icimde öfke olur
Belki komik gelicek ama sadece annemi kiskanıyorum, sevgilim yok ama onu bile bu kadar kıskanmam bence, kuzenlerimle falan arası çok iyi bazen otrp 2 3 saat konusuyorlar cidden çok kıskanıyorm annemi 😅🤭
Benden iyi olan, zengin olan, zeki olan, başarılı olan, daha çok ilgi gören, daha çok sevilen herkesi kıskanırım.
Hayatta hic bir seyi kafasina takmayan dunya yansa umrunda olmayan idealistlikten bir haber saat 10 oldu mu uyuyan tiplerden
Kimseyi kullanmiyorum sadece çok iyi yerlere gelen insanları imreniyorum
Umursamaz insanları kıskanırım
Kolay sakinleşen
Hiç bir şeyi kafaya takmayanları
Şöyle modu hiç ama hiç düşmeyen ve 4 ayak üstüne düşen insanları 🤣
Yiyip yiyip çıtır olan hemcinslerimi, eğitim almış meslek sahibi hemcinslerimi
Sevgili, nişanlı ve evli çiftleri kısmen kıskanıyorum. Sevgilim yok ve olmasını çok istiyorum.
Kimseyi kıskanmam. Sadece hayatı deli dolu istediği gibi yaşıyan insanlara imrenirim.
Sağlıklı insanları kıskanırım. Tabi iyi anlamda. Keşke bende onlar kadar sağlıklı olabilseydim diye
Kıskanma huyum yoktur eğri doğru benim seçimlerim vardır
güzel nickname'leri çok kıskanıyorum :) çünkü benim de olabilirdi 😄😄
Henüz kimseyi kıskanmadım
Hala kimseyi kıskanmıyorum #çokgüncel
Baya baya güncel 😄
Arada güncelle tüm site merak ediyor
Sevdiğim çocukla takılırken (kendisi sevgilim değil malesef) yanımıza benden güzel bir kız geldiğinde telaşa kapılırım çocuk elden gidecek diye 😂
Sosyal medyada boy boy tatil fotosu paylaşanlari kıskançlık krizine girerek izliyorum
Mutlu olanlari. Dertsiz tasasız herşeyleri ile şans hep yüzlerine gulen insanları.
Kimseyi kötü manada kıskanmam
Burada sitede biri var sadece onu kıskanırım.
Sedigim ve deger verdiğimi kıskanırım.
Haksız yere bir yerlere geleni.
Özel olanı.
Hayatını huzurla yaşayan insanlara gıpta ederim.
Kıskandım mı?
Hmm düşündüm de hiç olmadı ya
Dilini iyi kullanan ağzı iyi laf yapan insanları
Çalışanları sjdsj bitsin şu lanet okul
Sevdiklerimi komple kıskanırım.
Hiç kıskanma huyum yoktur öyle
Benim isteyip de başaramadığım şeyleri kim başarırsa onu kıskanırım
kıskanç biri değilim ama yakışıklı biri var onun sevgilisini kıskandım biraz
deli gibi herşeyi kıskanırım
ailemi
akrabalarımı
arkadaşlarımı
evcil hayvanımı
Kiskanmam bilenirim ona karşı 😂
Çok sevilen insanları
İnsanoğlu her şeyi kıskanır.
İşinde iyi olanı. İyi para kazananı
Kıskancım ben kıskanırım
Zenginleri 😒
Ne yapayım kız herkes tatilde keyif çatıyor ben evde annem sevmediğim yemeği yaptı diye zırlıyorum, kardeşlerimin salak saçma kavgaları. Kapı sesi... liste böyle uzuyor
where is the Adelet?
Kimseyi
Sevgilimi sadece
Başarılı insanı
Kimseyi
sevdiğim kişileri
Milyarderleri
Kimseyi kıskanmam.
kımseyı kıskanmam
Kimseyi
Cok zeki insanlari.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?