Hani yanında kendini iyi hissedersin, sohbet kendiliğinden akar, tatlı bir çekim vardır. İletişim için kendini zorlamazsın. Zaten kendiliğinden iyi etkileşim vardır. Benim bahsettiğim ruh uyumu budur..
Merhaba, buna cidden çok inanan bir insanım.. Bazı insanlarla mükemmel derecede kafa uyumu yakalanabiliyor ama bazılarıyla bin dereden su da getirseniz olmuyor.. Bu sadece ilişki anlamında değil arkadaşlıklarım konusunda da böyle oluyor.. Frekansı yakalamak diyorum ben buna.. 😊 Keyifli günler..
Ruh uyumu kesinlikle var. İnanıyorum. Onu tarif edemezsin ancak yakalayınca hissedersin. Aşk da değildir bu sadece, arkadaşlık için de geçerlidir. O kadar iyi anlaşırsın ki, bu her iki taraf için de büyüleyici ve şaşırtıcıdır. Daha ilk andan itibaren sanki hep tanıyorsun gibidir. Bu hayatta bir ya da iki kere olur bir insanla.
Bu tür insanlar için, berzah aleminden ruhların birbirini tanıdıkları, bu sebeple de dünyada karşılaştıkları zaman bu kadar iyi anlaştıkları ve birbirlerini tanıyormuş hislerinin buradan geldiği söylenir. Ne kadar doğru bilemem tabi ki.
bence bir ciftin ya da ayni ortamdaki herhangi birden fazla kisinin iliskisi-iletisimi uzerindeki en onemli faktorlerden biri. adini ruhuyumu koyarsin, elektrik koyarsin, astrolojiye yorarsin cok onemli degil. ve bu insanlarin karsilikli olarak rahatlikla farkedebilecegi birsey bana gore. inanmayanlar ote kaysin :)
Uzmanlık alanım olan bir konu çünkü ben insanların ruhlarını tanımayı değer buluyorum, sadece ikili ilişki olarak bakmıyorum bu ruh uyumuna arkadaş çevremi yine buna göre değerlendirip seçerim. Ruh uyumu olduktan sonra insanlar arasında ikili ilişkilerde engel göremiyorum.
Ruhânî benzerlik ve ruhların birbiri ile ahengi, dünyanın özetidir. Ben kesinlikle buna inanıyorum, uyum ve ahenk yok ise çabalar da daima boşadır, bomboşadır.
Ve ruhların birbiri ile ahengi de ancak fıtrat suyundan gelen birer rayihadır.
Ruh ve ten uyumu olmazsa. Bir ilişkinin temeli asla sağlam kalıcı olmaz. Bir iki olgu bir araya gelirse eğer. Her şey daha güzel ve ilerisi için daha sağlıklı olacaktır.
İyi bir ilişki, ruh uyumu olmadan da, ten uyumu olmadan da yürümüyor maalesef. Ruh uyumu olduğunda kendini onun yanında rahat ve huzurlu hissedersin, eleştirilme, yargılanma kaygısı duymazsın, kendin olursun, gerçek "sen" ortaya çıkar. Bazen konuşmadan, bakışlarla bile anlaşabilirsin. Bunun için iki insanın her şeyinin birbirine benzemesine gerek yok.
Çoookk...9 sene önce eşimle boşandıktan 6 ay sonra senin şu sorunun altına yazdığın satirlarla birebir aynı seyleri yaşadığım bir kız girdi hayatıma... peki ben naptım.. o zaman 6 yaşında olan oğluma ve yollarıma çıkan mektuplar yollayan annesine ama daha çok oğluma kiyamadigim için, Onu yüzüstü bırakıp eve geri döndüm... peki 8 ay önce noldu... eşim beni evden kovmaktan beter etti.. şimdi 15 yaşında olan oğlumda artık beni hayatında istemediğini söyledi... kafamı duvarlara vurasim geliyor...
Bazı insanlar vardır, en lüksleri deneyimlerler; yine de aralarında bu lükslerden sözü geçmemiş iki insan gibi bağ olamaz. Ruh uyumu hepsinden farklıdır. Vakitini de nakitini de versen ruh eşin vardır ve ruhsal anlamda zıt bir insan da vardır. İnsanların başından birsürü olay geçer; birsürü talihsizlik gerek şanslı zamanları ama ruhu olduğu gibi kalır. En kötü zamanda bile ruhların arasındaki bağ baki kalır.
Genel olarak uyum sevdiğim için ruhların da birbirine uyumlu oluşuna fazlasıyla inanıyorum. Ruh bambaşka bir şey ve kontrol edilebilir olmayışı en farklı tarafı. İstemsiz şekilde uyumu yakalamak mucize gibi ya da imkansıza yakın
Ruh uyumuna inanırdım aslında ama her tanıştığına insana sen benim ruh ikizimsin diyen insanlar yüzünden bir soğuma geldi. İnandırıcılığı kalmadı resmen bu durumun.
bu konunun soylemde klise hal almasindan kaynakli birsey. bahsettigimiz sey adi ustunde "uyum".. iki tarafinda karsilikli hissedebilecegi birsey. o kisi geldiginde hissettigin seyin farkini goreceksin, illa ask yasicaksin diye birsey yok. ruh esinin partnerin olmasi gerekmiyo. en azindan benim gorusum bu ;)
Cok inaniyorum. Geçen gün 1, 2 çifti dinledim youtube da trt de yaşlari kaç olmuş nasil aşiklar hala cok muhabbet ediyoruz diyorlar masallah dedim iste ruh uyumu budur benim icin kisaca. Bıkmadan konuşabilmek