Genel de egoistlerdir. Bi kaç tanesine denk geldim. Laf ona gelmesin diye uğraşıyoruz ama bi şekilde lafa girip kendinden bahsetmek istiyorlar. Kendi ayakları üzerinde durduğunu göstermek istiyolar. Dıştan ne kadar başarılı olursa olsun içerde özgüven eksikliğinden kaynaklı , gösteriş merakı oluyor.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aa ben tebrik ettim o güçlü kişiyi nasıl belli başta belli etmiş kendini. Bakış açısı işte
Karşısındaki insanı daha yolun başındayken sanki ona bağlı, sahibiymiş gibi gören insana kıyasla bahsettiğin kişi açık ara kazanır benim gözümde. Severim öyle insanları. Aferin ona
Söylediklerimi yanlış anlamış olabilir misin? Ben sırf çalışıp para kazanıyor diye kendini güçlü elit , üstün gören ve her fırsatta kendinden bahseden. Her fırsatta konu yu kendine getirmeye çalısan , sürekli gösteriş meraklısı kadınlardan bahsettim yani kendini geliştirmiş adı altında %99 u egoist olan kadınlar. En çok problem de erkekler bakmıyor diye '' erkekler güçlü dişli kadın sevmezler '' mantığı vardır onlarda. Başına buyruk hareket ediyorum diyemezler de suçu bize kitlerler.
Doğru söylüyorsun. Karşısında güçlü birini bulunca hemen tiksinen var. Ne de olsa karşılarında aradıkları bahsettiğin gibi tipler. Kendi özgüvensizliklerini o tiplerle evlenerek kapatırlar.