Hayatım mahvoldu ne yapmalıyım?

HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN Benim annem ve babam ayrı ben lise sona geçtim. annem son zamanlarda işinden çıktı ve bulunduğumuz şehirden başka bir şehre taşınma sevdası tuttu . burda canımdan çok sevdiğim sevgilim var. annemle de sürekli birbirimize giriyoruz ikimiz de sinir olarak çok gerildik. ama annemin sülalesinde sinir hastalığı olduğu için ve aşırı paraya sıkıştığı için sıyırmış durumda. oturduğumuz ev dayımın 2. eviydi anneannemle dedem yaşıyordu ikisi de vefat etti dedem 23 senedir felçti anneannem kanserden öldü. sonra dayım kanser oldu bu sene. borcu 100 milyara çıktı bizim evi satmak zorunda kaldı. biz sokakta kaldık resmen 15 güne ev gidiyor. annem de başka semtte iş bulmuş. daha önceden de bulmuştu kaybetti böyle olunca gitmeyi hırs yaptı. ve ben hiç gitmek istemiyorum. babam burda annemle babam birbirine oldum olası düşmandır babam hemen velayetini alalım deyip annemi kötülemeye başladı ufaktan. annem hep babamı kötülerdi zaten. babamın bi işi var ama geçim durumları orta annemin berbat ama taşınınca çok düzelecek. burda canımdan çok sevdiğim sevgilim var ama o bir çeşit depresif hastaymış . dengesiz bir çocuk. bi gece önce evlenme teklif ediyor bir gün sonra 1 saatlik yolu gelmiyor. bu taşınma mevzuları ilk olduğunda yenilgiyi kabullenmiştim gidiyoruz dediğimde çok üzüldü sonra kavga oldu filan sen gidersen başkaları illa olur dedi çünkü taşınacağımız yer çok uzaktı oraya gittiğinde bitsin filan çocukla aşırı soğukluk yaşadık. 2 hafta mahvoldum resmen. kendisinden hoşlandığını bildiği kızlara yüz verdi. filan. çocukta pek tip yok ama kızlar çok istekli çıkmaya yani garip. dün gece benimle evlenirmisin dedi bugün arkadaşları bırakmıyor yanıma gelemiyormuş. gelelim babama ben bu ilişki için burda kalmak istedim annemle şu an düşman gibiyiz zaten. babam zamanında annemi döven bir insandı çok fena. boşanana kadar. ve çok sıkı bir baba sevgili mevzusunda. annemin haberi olmaz ruhu duymazdı. bu velayet işleri ciddiye bindikten sonra ilk azarımı yedim bu akşam. tedirgin oldum yanlış seçimmi diye. sevgilim yüzünden elimin tersiyle ittiklerim. babamla babanemlerin yanında geçireceğim hayat ? kafam aşırı karışık annem burdan bir eve çıksa herşey çözülecek ama yapmıyor. sevgilim geçen akşam gidersen çok üzülürüm ağlarım dedi. bay dengesiz. ama ondan da kopamam yapamam. annem sinir hastası gibi bir şey kavga çıktımı çabuk sinirlenir çok bağırır çok hakaret eder ben de asla ezdirmem kendimi annem bir şeyi kafaya koyduysa kimseyi dinlemez kuruntuludur babam dayakçı bi tip ama değişti sanırım babanemlerle yaşıyo şimdilik . sevgilim asla kopamam. ama o benden kopar. çevresi çok kız dolu ben gitsem o kopar ama ben mahvolurum çökerim resmen. hayatımın dönüm noktasındayım burda babamlamı ? başka şehirde annemlemi ?
Hayatım mahvoldu ne yapmalıyım?