32 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim çocukluğumdan belli asosyal içime kapanık yalnız biriyim ergenliğim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç evden dışarı çıkamıyorum korkuyorum çekiniyorum utanıyorum hiç sosyal olamadım gezemedim eğlenemedim arkadaşım çevrem olmadı hayatımda hiç sevgilim kız arkadaşım bile olmadı 15 18 20 li yaşlarımda da böyle evdeydim dışarı çıkamıyordum asosyaldim yalnızdım sevgilim olmuyordu seneler geçti 20 li yaşlarımda aynı şekilde eve kapalı işsiz yalnız mutsuz geçti şimdi de 30 lu yaşlarım böyle eve kapalı asosyal işsiz yalnız mutsuz geçiyor herkes genç yaşta dışarı çıkıyor çalışıyor geziyor eğleniyor herkesin arkadaşı sevgilisi oluyor ama ben hiç onlar gibi olamadım gençliğimi hiç yaşayamadım herşey içimde kaldı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanki 30 yaşındasın hâlâ geç degil disari çıkıp eglenebilirsin kimseye de ihtiyacin yok tek eglenmek daha iyi
Benim kankam yok ki ayrıca ben dışarı çıkamıyorum korkuyorum çekiniyorum gençliğim tamamen eve kapalı geçti ömrüm evde geçti gidiyor dışarı çıkamıyorum maalesef
Ya çıkarsın ne var sanki kendini yavaş yavaş alıştır inan bana cekinecegin bir konu yok
Madem o kadar kolay basit o zaman neden senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum ben neden ergenliğimi gençliğimi eve kapalı asosyal yalnız geçirdim senelerdir evde bunalarak sıkılarak yaşıyorum
Çünkü dışarıdaki eğlencenin farkına varamamissin
Tamamda ben dışarıya çıkmaya korkuyorum senelerdir istemeyerek eve kapalı yaşıyorum bende ergenliğimden belli herkes gibi dışarı çıkmak gezmek eğlenmek sosyal olmak sevgili olmak çalışmak istiyordum ama ama olmadı gençliğimde hep evde geçti gençliğimi hiç yaşayamadım herşey içimde kaldı
Tamam simdi yasa o zaman genigini
Gencligini**
Zamanla iyice kapandım daha da içime kapanık hale geldim senelerdir evden istesemde çıkamıyorum bu yaştan sonra daha d ilerledi iyice kapanık oldum çıkamıyorum dışarı niye anlamıyor kimse ya beni
Abi anlıyorum ama durum bu kadar ciddiyse psikologa gitmelisin
Psikolog ne yapsın ki çocukluktan belli böyleyim yani bence çocuklukta ve ergenlikte psikososyal gelişimimi tamamlayamadım eksik yetersiz zayıf güçsüz kaldım
Ben de öyle değilim 🙄
Sende öylesin bence
Ohoo o
Dışarı çıkabiliyorsun
Gel çıkak
Dışarı çıkamıyorum maalesef korkuyorum
Ben çıkmama rağmen rahatsiz oluyorum
Olsun sonuçta çıkabiliyorsun
Peki
Açıklamada yazmışsın zaten neden öyle olamadığını
Ama neden yani neden bende onlar gibi değilim olamadım
Hikikomiri olmuşsun
Ama ben çocukluğumdan belli böyleyim ben ergenliğim gençliğim de tamamen böyle geçti
Tamam işte o kavramı araştır içinde bulunduğun durum. Ailen yok mu?
Ailemle yaşıyorum çocukluğumda ergenliğimde psikososyal gelişimimi sağlıklı tamamlayamadım ve eksik yetersiz zayıf güçsüz kaldım
Ne biçim ailen varmış en azından sana bir iş bulmaları lazımdı. Neyse eğer durumunu kabullendiysen ölene kadar odanda hapis yaşarsın. Ama düzelmek istiyorsan mücadele etmen lazım. O da burda tavsiye almakla olmaz. İnternetten makaleler oku psikolojik kitaplar al yavaş yavaş kendini geliştirirsin
Odam bile yok hep salondayım kendime ait özel alanım bile olmadı özel hayatım yok ekonomik özgürlüğüm yok sosyal hayatım yok arkadaşım yok yalnızım ailemle yaşıyorum ailemde senelerdir dışarı çıkmamı çalışmamı istiyor hatta evlenmemi de istiyor ama ben yapamadım dışarı çıkamıyorum korkuyorum
Korkunun üstüne gitmezsen hep o odada yaşarsın. Ayrıca ailene yük oluyorsun. Sana kaç yaşına kadar bakacaklar? Bir an önce kendini toparlamaya çalış. Ve psikolojik destek alman şart. Bunu tek başına yapamazsın. Artık telefonda veya görüntülü seans bile yapıyorlar
Ailemle yaşıyorum ama masrafım yok bu yaşıma kadar parasız yaşadım asosyalim evden dışarı çıkmıyorum ergenliğin gençliğim hep parasız geçti herkes gibi kendime bir şeyler alan biri değilim zaten ve psikoloğa gidecek imkanım yok çok para lazım psikoloğa sigortam da yok benim
Sonuçta o evde elektrik harcıyorsun, yemek yiyorsun suyu vs kullanıyorsun. Bunlar da birer masraf. Konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum zaten daha önce de sormuştun bu soruları öyle hatırlıyorum.
Sen bu yolda teksin. Silkelenmek veya sürünerek yaşamak sana kalmış. Bahanelerin ardına sığındıkça bu soruyu 10 yıl sonra da soracaksın
5 10 15 sene önce de böyleydim dert yanıyordum ama bu yaşıma kadar istesemde düzelemedim senelerdir istemeyerek böyle yaşıyorum bu yaştan sonra da kabullenmekten başka çarem kalmadı zaten kabullenmek için zorluyorum kendimi
O zaman sana nice 5 10 15 senelere..
Ulan disardakilerin alayı Faso fiso ortam dedikleri şey kerane ortamı takma kafana ne buyuttun.
Ben de disari cikinca psikoljim bozuluyo..!