Dünyanın dört bir yanı duygulardan ibarettir. Mesela bir işi bile yaparken tedirgin oluruz, içimizde şüpheler oluşur. İlk defa o işi yapacağımız için, işte tedirginlik duygusu, şüphe duygusu gibi pek çok duygular hayatımızın dört bir yanında vardır. Tabi duygulara yenik düşmeyip mantığımızı devreye soktuğumuz zamanlar olabilir. O yüzden hem mantık hem de duygularım ile hareket ederim. Sadece bir tek şeye yönelik ilerliyemeyiz.
yay burcu olduğum için her duyguyu çok hissediyorum aşk nefret öfke kıskançlık hepsini en uçlarda yaşıyorum o yüzden çok kez pişman olacağım aptallıklar yapıyorum :( bende mantık yok
bir yay burcu aşık olunca bak bakalım ne kadar mantıklıı :) hemen duygusal bağ kuruyorum ayrılıncada kalbim acıyor dünya hassas kalpler için bir cehennemdir.(tabi yükselen filanda etkili)
Mantığım her zaman bellidir ama duygularım mantığımla ilerlesem bile sorun çıkarır duygularıma yenik düşsem de çabuk kalkarım ve mantığımla yoluma devam ederim.👌
Açıkçası uzun bir zaman mantığımla hareket edip duygularımı en alt düzey de yaşadım. Evet bana bazi kazanimlar elde etmem de yardimci oldu, ama bu yolda insanlara guven sorunlarim, zamanla empati kuramamam, gerçek sevgiyi ask i hissedemem ya da bir hic olmadigina inana mam gibi ama duygularimin beni ne kadar mutlu ettiğini hissedince bu kararımı daha cok duygu biraz da mantık olarak degistirdim.