Bugün benim yeniden doğduğum gün dediğiniz anlar oluyor mu, oldu mu?))

Evet yaşadığım olaylar aklıma gelince felaket ağlamıştım biri bu, biri bir ilahi vardı beni çok etkilemişti o gece onu kaç kere dinledim bilmiyorum baya da ağladım, biri de tesettürün nasip olduğu geçen yıl 6 Eylül.
Cevap
14Cevap
14 Nisan 2009 da oğlumu kucağıma aldığımda dedim♥️♥️
10 sene önce askerden döndüğüm gün için demiştim. Meğerse askerlik daha iyiymiş. Dönünce anladım :D
Keşke doğmasaydım oldu daha çok y3niden doğduğunu hatirlamiyorum
Dogumgunumde diyorum diyerek buz kesen esprimi yapmamış olmayayım😃😃
20. doğum günümde ilk kez namaz kılmıştım, dua etmiştim, acayip bir ambiyanstı, ağlamıştım falan. Yeniden doğmuş gibi hissetmiştim.
Aslan oğlumu hemşirenin getirdiği an... Allah ömrüne ömür katsın İnşAllah... cümlesinin... şimdi beni sevmiyor ve terk etti canı sağolsun...😢😢😢
Henüz olmadı ama doğum günüm ilan edeceğim günü inşallah dört gözle bekliyorum...😉
Her gün yeniden yeniden ölüyorum dediğim günler çok oldu, oluyo ama yeniden doğduğum dediğim gün hiç olmadı.
Askerden geldiğimde dedim.Çok zor bir yerde yaptım. psikolojimde bozuldu. Eve döndüğümde yeniden doğmuş gibiydim
Yeni bir iliskiyle😂😂
Ayrilinca anamin karnina geri donesim geliyor
kickboks maçından çıktım sevgilim kaşım yarıktı uyy kıyamam ben sana dedi sürekli öpüp öpüp saçımı okşadı işte o an ( kızlar basit şeylerle bize neler yaşatabileceğinize de bir bakın )
Her gün oluyor o anlar.😊
Her gün yeniden doğuyorum d
Belime kadar uzun saçlarımı omuz hizasında kestirdiğim gün.
Anka kuşu değilim maalesef bir kez doğabiliyorum :D
Yok öldüğüm çok oldu ama
Oldu çok sürmedi zaten
Öldüğümde olucak galiba...
Olmadı
Oldu
Oldu
hiç olmadı ama umarım olur
Her sabah uyandığımda diyorum 😁
Evet oldu
Neden olmuyor
Olmadı.