Benim için geceleri, kahve ve çikolata eşliğindeki eşsiz dakikalar diyebilirim.

Merhaba,
Genelde günün bitiş saatleri diyebilirim. Senin gibi güzel bir kahve eşliğinde belki balkon sefası yapabilmek. Belki de güzel bir film eşliğinde kahvemi yudumlayabilmektir. Bana bunlar yetiyor..
Bana göre tam da şu an lar. Her şeyi unutmak istediğimiz anlar olur ya. Öyle. Hoş bir heyecan. Eğlenceli bir neşe. Zeytinli bir içki... Ve karşımda, sohbeti keyifli bir kadın...
.
.
.
.
# by Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '
Bana göre, bir işi başarıyla sonuçlandırdıktan sonra gelen zafer duygusunun şahit olduğu anlar diyebilirim.
Seninle konuştuğum anlar. 🤪
Ölünür sana bal ❤
😘
Cevap
23Cevap
Bana en iyi gelen saat dilimi gece saatleri. Herkesin uyuduğu, sesin soluğun kesildiği an. Kahvemi yaparım mis gibi keyfime bakarım.
Uykusuz kalırsam başım ağrıyorsa üstüme fazla gelinirse darlanırsam..
Çok sevdiğim bir şarkıcı var. Onun müziklerini dinlerken aşırı motive oluyorum ve hayatımın en güzel vakitlerini de onu dinlerken yaşıyorum. Resmen hayatıma neşe katıyor ve beni ondan ve köpeğimden başka mutlu eden kimse yok.
rüyalarımda olabilir. mevcut gerçeklikten sıyrılıp hakikat gibi davranan yarı gerçekliğe geçiş yapmak, belli belirsiz görüntü ve karmaşık olaylar zincirinde küçük bir parça olmak bana huzur veriyor. gördüğüm rüyalar, sağlıklı bir beyne veya ruha sahip olmadığımı bana fısıldasa da ben her gördüğüm rüyayı gururla anlatabilirim -ama yalnızca rüyalarımda var olan kimselere-.
Hoşlandığım kişinin yanında olup onunla sürekli bakışmak. 🥰
Akşam üstü loş olunca dinlenme zamanlarıdır birde uyku zamanı uyku gün içinde yıpranan nöronları hücreleri onarıyor yenilenmeyi ve iyi leşmeyi sağlar bu yüzden uyku süreci yani gece vakitleri.
Kendimi en ıyı hıssettığım zaman eve geldiğimde köpeğin çok sevindiğini görmek müzik ve kahve yanında çıkolata sıgarayı unutmamm gerekir balkon keyfi
Belirli bir an ya da olay yok, o an ruh halim buna elverişliyse en ufak çikolata bile bana dünyaları verebilir.
Sıkıntıların bitip keyif sigarası içilen o an.
Bide, kimsenin ve şehir ışıklarının olmadığı bir gecede yıldızlara daldığım an.
Gece yarısı sessizliğin karanlık bir bütün gibi beyaza evrilmeden önceki o sakin hali.
Mangal yaptığımız zaman dilimi , Galatasaray maçı olduğu zaman kesimi
Sabah kalkıp duş aldıktan sonra başlayıp gece yatana kadar devam eder...
dustan sonra gelen cilt bakımı sonrası rahatlama ve güzel hissetme dilimi diyebilirrim <3
Geceleri yalnız başıma film izliyorsam.. biriyle izlemeyi sevemem biriyle olursam zaten film izlemem
Spor yaparken (akşam yürüyüşü), bir de duş sonrası :)
Sabah erken saatler ve akşam geç saatler. Etrafı sakinliğin sardığı zamanlar kısaca.
Herşeyden uzaklaşıp iyi bir uyku uyduktan sonra bir çay içip yürüyüşe çıkmak.
Baş ağrım ve sinirlendiğimde uyuduğum anlar da kendimi iyi hissederim
Gecenin karanlığı ve ay ışığında sessizliğe teslim olmuş ben... Tabi tek olmalıyım...
Kaygısız bütün anlar işten gelmişim yemek yemisim duş almışım kendimi yatağa atıyorum işte o an
Onunla geçen zamanlarım.😌
geceleri sabah güneş çıkmadan önceki zaman dilimi ve ikindinde sonra ( e beni hep iyi hissettiryormuş neredeyse tüm zaman dillerk. d)
Yağmurlu havalarda mum yakıp cips yiyerek dizi film izlemek
Bu değişkenlik gösterebilecek bir soru ama uyku diyerek genelleme yapabilirim :)
Arkadaşlarımın olduğu her alanda kendimi iyi hissederim.
sahil kenarinda sevdiğin insanla , en sevdiğim icecegi yudumlarken sanirim
@Soo-jin ile konuştuğum zaman.
♥️.
Uykudan yeni kalktığım an 😂
Rahatsız olmayan her vakit
Seks sonrası ilk beş dakika
Hafta sonlari ogle gibi
İkindiyle akşam arası
Uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyorum
Uyduğum zamanlar. Çünkü hiç uyanmak istemiyorm 😀
Bazen gece bazen sabah
Spor yapıp kan ter içinde kaldığımda
Gece 23:00 ile 03:00 arası.
duruma göre değişir net değil
Akşam ayaklarımı uzatıp çayımı içtiğim vakit
Kendimi hic bir zaman iyi hissetmiyorum
Ailemden uzak oldugun an
Kahve ictigm anlar 😊♥️☕
yanlız olduğum zaman dilimleri
Uyuduğum zaman
Gezdigim her an:)
Yemek yediğim anlar.
arkadaşlarımla olduğum zamanlar
Sıcacık yorganın altınca iyi hissederim.
Şu aralar o araları bulamıyorum...
Gece saatleri
Sabah saaatleri
Gece..
Gündüz 3'ten sonrası
Sabah 7 10 arası
Yalnizken
Uyuduğum zaman
Müzikle yalnız kaldığım her an
Gece 12 den sonra 😄
Geceleri
Gece