Sizce adım atmalı mıyım lütfen okur musunuz :( ?

1 yıldır uzaktan sevdiğim biriyle 1 haftadır fake hesabımdan konuşuyoruz. Sohbetimin güzel olduğunu söylüyor ve ona fake olduğumu söylemiştim. O da başlarda bir şey demedi ama şimdi kim olduğumu öğrenmek için aşırı ısrar ediyor. Ona yüzümün fotoğrafını atmamı istiyor. Diyor ki 'Kim olduğunu öğrenirsem her şey daha güzel olacak, ne güzel konuşuyorduk bu yaptığın oldu mu şimdi' gibisinden şeyler yazıyor. Bide diyor ki 'Sen git kendi hesabından milletle fotoğraflarını paylaş, bana gelince kendini gösterme' diyor. Bugün ise hiç mesaj atmamış, hesaba girmemiş, neden atmadığını sorunca 'Fake olduğun için sohbet edesim gelmiyor, hesaba girecek sebebim yok' diyor bana. Sizce ne yapmalıyım? Aşık olduğum için öyle şıp diye adım atamıyorum :( Başka biri olsa fotoğrafımı atardım ama ona gelince çok korkuyorum.. Ya bana karşı bir şeyler hissetmezse, kalbini titretmezsem diye çok korkuyorum.. Onun da bana karşı bir şeyler hissetmesini istiyorum.. Bazıları diyor 'Çocuğu zaten etkilemişsin ama fake hesaptan yazdığın için seni pek ciddiye almıyor, bence kendi hesabından yazarsan daha iyi olur korkma korkacak bir şey yok adım atacaksın sadece' diyorlar. Sizce? Ne yapayım tam olarak?
Sizce adım atmalı mıyım lütfen okur musunuz :( ?