Sizce adım atmalıyım?

İşyerinde pratisyen hekim var ve ben bildiğin hoşlanmaya başladım. Böyle çok cana yakın sempatik birisi. Nasıl desem egosuz güleryüzlü bu yüzden ilgimi çekti sanırım. Şimdi geçen şirket hattını aradı ben açınca şaşırdı çünkü erkek olan iş arkadaşımdaydı genelde o. Sonra ben onu bir şey sormak için aradım kendi hattımdan. Beni kaydedecek mi öğrenmek için profili kişilere açıktı kaydetti. Durumlarımı falan görüyor. Ama sadece bu. Ya ilgimin farkında değil ya da o bana ilgisiz. Veya farkında ama ilgisiz. Şimdi ben sizde ne yapayım nasıl adım atayım işe girişlerde onun yanına gidiliyor ama ben girişlere bakmadığımdan gidemiyorum o yüzden sohbetimiz de olmuyor. İnstagramdan eklesem olmaz. Sizce adım atayım mı ondan mı bekleyeyim?

Güncellemeler
1 yıl
Bugün yanında kaldım baya bir revirde daha doğrusu işe girişlerimiz vardı bir sürü. Revirde diğer doktorla sağlık personeli falan toplam beş kişi var. Baya sempatik olduğundan hemen sohbet ortamı gelişti. İsmimi yanlış söyledi başta. Sonra kısa bir sohbet ettik ama diğer kişiler de katıldı. Yaşını falan sordum yaş konusu açıldı. Ama sınıfsal fark biraz da adım atmamı engelliyor ve reddederse utanırım gidemem daha diye
Sizce adım atmalıyım?