Her şey tam mükemmel gidiyor, tam mutlu olacağım ortada hiçbir sebep yokken bir anda ölmek istiyorum. Aslında buna tam olarak ölmek diyemem, sonsuz bir uykuya yatıp bir daha hiç uyanmamak istiyorum. Neden böyle oluyor? Bunu nasıl aşabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne o ortam biraz sogunca otomatik derecesini yüksekten klima gibi. Söyle bedenine otomatik Tasarruf modundan cıksın. Hayatı yaşasın
Hem güldürdü hem de kafamın bir köşesine yazıldı. Çok teşekkürler...
Devamlı modun değişiyor bende aynı dertten yakınıyorum işe yarar bir yolunu bulursan özele banada gel
Evet maalesef. Herkesi rahatlatan şeyler farklıdır ama ben kendimki için bir çözüm buldum sanırım. Hasta bir kediyle ilgileneceğim, kendime bir faydam olmadı bari ona olsun.
Çok özel Bi cümle bu aslında gerçektende herkesin deşarj ı farklıdır kimisi dans ederek mutluyken kimisi yoga yapıyor size sohbet etmek bile iyi hissettirebilir hayatı biraz kolay yaşamak lazım
Aynen öyle. Dediğin gibi hayatı kolay yaşamak gerek, mutlu olmayı da kolaylaştırmak gerek... Umarım sen bu konuda çok başarılı olursun.
Teşekkürler çok şekersiniz🙏
Ben teşekkür ederim 🙏
Şiddetli vitamin eksikliği gibi altta yatan bir sağlık sorunu olabilir.
Ya aksine bende vitaminler olması gerektiğinden fazla var. Ama diyabet hastasıyım, diyabet hastaları depresyona daha çok meyilliymiş.
Sanırım tiroid düzensizliğiniz var bende de bazen öyle oluyor da sebebi oymuş...
Çok geçmiş olsun. Bilgi için teşekkürler.
Uyku düzensizliği boğaz ağrısı vb. sıkıntılarınız da oluyor mu?
Uyku düzensizliğim var fakat boğaz ağrısı vs yok.
Ailem sürekli keten tohumu, zerdeçal, zencefil gibi bitkisel toz takviyesi yaptırıyor bana benim şikayetlerim onlardan tüketince kısmen azalıyor. Siz de isterseniz bir nebze deneyebilirsiniz.
Çok teşekkürler, denerim
Rica ederim.
önce sebebini bulacaksın sonra kurtulmayı düşüneceksin
Sebebi yok ki.
illa ki vardır, bu normal bişey değil. altta yatan bi sebep mutlaka vardır. gecmişte ya da yakın zamanda yasanan bi olumsuzluk
Şimdi düşününce haklısınız. Hayatımda olan bir iki olumsuzluktan dolayı kendimi çıkmaz bir sokaktaymışım gibi hissediyorum ve hayatın berbat olduğunu düşünüyorum. Bunu da yenebileceğimi pek sanmıyorum, maalesef.
yenemeyeceğin hiçbişey yok. ben burda kimlere neler yaptırdım bee :)
beni de aşıp vazgectiğim ciddi sorunlular vardı. ama seninki suni bi sorun tahmin edebiliyorum seni
Denedim, çok denedim ama insanlar çok kırıcı bu yüzden onlardan daha da uzaklaşmaya başladım. Elimde telefon tüm gün oturmama rağmen ruhumda bir yorgunluk var. Bilemiyorum... Siz nasıl yendiniz?
yanlış anladın sen :)
ben bunları yaşamadım yaşayanlara yardımcı oldum. bu konuda tecrübeliyim. ama sen istemezsen kimse yardım edemez sana
Pardon. Haklısınız ama ben insanlarla sosyalleşmeyi birçok kez denedim. Sosyal anksiyetem olduğunu düşünmeme rağmen... Onların yanında kendimi özgüvensiz hissetmeme rağmen... Ya ben de bir yanlışlık var ya da onlarda. Bana her iki ihtimal de çok kötü geliyor. Neyse sizin de canınızı sıktım sanırım. İyi geceler.
benim canımı sıkmadın. hemen nereye kaçıyosun? yardıma ihtiyacın var tek basına olmuyor işte. ama böyle de gitmez, hayatta cok sey kacırıyosun. bişeyler değşmeli
Bilmem ki, insanları rahatsız etme düşüncesi bana rahatsızlık veriyor. Bu arada az önce sosyal anksiyetim olduğunu doğruladım.
nasıl doğruladın?
beni rahatsız etmiyosun bunu düşünme.
Belli başlı hastanelerin sitelerinde sosyal anksiyete testleri var. Buna göre aşırı bir şekilde sosyal anksiyetem var. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama.
bi sorunun var zaten bu konuda hemfikiriz. ama bundan kurtulmak senin elinde burda aynı düşünmüyoruz ayşecik :)
Haklısın ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum...
bi bilene soracaksın. bazen tek basımıza mücadele etmekte zorlanırız. bu yüzden insanlar var.
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim hatta sonucu buraya da yazacağım. Yardımların için tekrardan teşekkür ederim.
ben yardım etmedim sana. ve sen şu an kaçıyosun, tek basına denedin olmadı, kendin söyledin bunu. peki neden kaçıyosun? ben adam yemiyorum.
😅 kusura bakma. Bugün aktif değildim, görmemişim. Bunlar bende ani değişimler şeklinde oluyor. Şu an çok daha iyiyim. Düşündüğün, yardım etmeye çalıştığın için çok teşekkürler...
Biz buna Türkiye'de yaşamak diyoruz. Hoş geldin yoldaş.
Hoş bulduk dedem.
Dedem ne alâka be sjdbjsbda
Mecazen ya, dostum anlamında kullanıyorum ejxmjejdjf
Önder de yoldaş
Tamam yoldaş ndnendje
Lan yoldaş sensin ben önderim
FNWKXNJEJXNDJXJE
Major depresyon belirtisi.
Daha önceden duymadığım bir şey. Araştıracağım, çok teşekkür ederim
Bilinçaltın çok kirli demek ki
Nasıl temizleyebilirim?
Önce seni ney etkiliyor onu bulman lazım. Belki özlediğin birisi vardır belki bir çocukluk travması. Sonra duruma göre psikolojik destek alırsın
Sanırım beni verdiğim değeri hiçbir zaman alamamak, bana kötü davrananı bile üzmemeye çalışmak, hiçbir yakın arkadaşımın olmayışı, hastalığımın zorlukları, yaşıtlarım gibi olmayışım etkiliyor...
Sorunlarını bulman güzel. Sence çözümleri ne?
İnsanlara daha yakın olmak diye bilirdim bundan 1 2 hafta önce. Denedim, kursa gittim ve insanları tanıdıkça daha çok nefret etmeye başladım. Bana şu sıralar huzur veren tek şey kedi sevmek...
Milyonlarca insan arasından maalesef kötüleri çürükleri çıkabiliyor ama senin anlaşabileceğin inaanlar da mutlaka vardır. Onlar da aramakla bulunmuyor. Umarım sana anlaşabileceğin insanlar denk gelir🙏 Kendini sevmeyi de ihmal etme
Umarım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 💖
Hayatı çok ciddiye alma
Sen bensin
Aşka ihtiyacın var
Neden her şeyi aşka bağlıyorsunuz anlamıyorum. Ben sadece mutluluğumu korumak istiyorum.
Aşk eşittir sevgi
Ben o işlerde yokum. Benim üzüntüm bana yetiyor.
Ne üzüntün var
Üzüntü değil de mutlu olamıyorum diyelim. Ruhum yorgun...
Neden ama benimde çok sıkıntılarım var konuşmak istersen yaz bana
Buradan anlatabilirsin, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ama benim durum da ortada.
Burdan özelimi herkezin okumasını istemem hem ben senide dinlemek isterim benimki çaresiz durum
Haklısın. Tabii anlatabilirsin.
Tamamdır
Rahatlat kendini
Nasıl?
mesaj kutun açık mı
Ne söyleyeceğinize bağlı?
Kalsın öyleyse. İyi gecelee
R
İyi geceler
bu bende de oluyor
Umarım ikimizde bir çözüm buluruz bu duruma. Çok zor gerçekten...
inşallah, ama seni öyle düşünmeye iten şeyi bul ona göre çözüm üret
Çok teşekkür ederim. Ben diyabet hastasıyım ve daha önceden okuduğuma göre diyabet hastaları depresyona çok meyilliymiş. Hastalığın zorlukları, dersler, insanlar beni çok yoruyor. Hiçbir şey yapmadan bile kendimi bitkin hissediyorum.
severek yapacağın sana zevk vericek hobiler bul, modun düştüğünde seni mutlu etsin, hem kafaya taktığın sürece hastalık de dersler de yük gelir takma sevdiğin şeylerle mutlu olmaya bak 😊
Çok sağ ol 💖
💕🤗
Sanal sevgili bul 30 dklık takıl
Koç burcu musun?
Hayır. Daha kötüsü ikizler...