Merhabalar, bir kaç merak ettiğim konu var. Tamamen fenomenolojik veya bilinç olarak sorularım olacak. Aranızda sarışın insanlar mevcut ise sorularımı sorabilirim teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burdakilerden ne bekliyosun ki buradakilerin çoğunun hayati yalan Üç beş sarışınım ben diyen varsa da onlarda çakma sarışındır
Doğuştan sarışınları soruyordum doğrusu. Haklısınız geneli yalan.
Yok burdakiler atıp tutmaya bayılır çoğu troll zaten
Esmerlerle ilgili de soruların varsa benlede proje yapmandan mutluluk duyarım
Teşekkür ederim fakat insanlara pek tahammülünüz yok gibi?
Yeri geliyo kendime bile tahammülüm olmuyo Kaldı ki bende ki tahammül seviyesini bitirmek için çok uğraştılar Ama hakedene sonuna kadar tahammül ederim
Yanlış anlama ama ben asalak insanlara tahammül edemiyorum Sempatik cana yakın olmak başka asalak olmak bambaşka
“Asalak”kelimesini biraz daha açabilir misiniz? Kimlere denir sizce örneklendirebilir misiniz?
Genelde böyle vasıfsız iki eliyle bi şeyi dogrultamayan dünyadan bi haber yasayan ve insanlara suluk gibi yapışıp onların üzerinden geçinen insanlara denir
Tabi bunun dışında olarak benim için saçma sapan sorular soran düşünmeden konusan kendini bi halt sanan insanlarda asalak oluyo
Sempatik cana yakınlık başka asalaklık başka dediniz anlamı nedir?
Boşver. Neden bunları konuşuyoruz bi dünya asalak boş beleş insan var boş boş ortalıkta öten. Sen psikoloji filan mi okuyosun?
Burası soru sorma yeri değil mi?
Iletişim karşılıklı olarak kurulmaz mi?
Sen istediğin kadar sorabilirsin tabi ama ben böyle asalak insanlardan konuşup daha fazla sinir olmak istemiyorum.
Onların da bize faydaları vardır. Örnek olarak nasıl bir insan olmayacağımızı onlar bize bilişsel olarak gösterirler. Mental olarak onlara karşı bir kalkan oluşturmaz mıyız? Onlardan öğreneceğimiz bir çok husus var.
Neyse sanırım açık bi şekilde anlattım derdimi
Onlardan ne öğrenebilirim ki kendilerine faydaları yok daha bana ne faydaları olucak Ben mantigimi dinlerim üç bes tane asalaktan ders alacak deilim
Onlardan ders almıyoruz. Onlara bakarak kendimize ders çıkartıyoruz. Örnek olarak alkol alan bir babayı gören çocuk ona bakarak alkolün ne derece zararlı olduğunu babada ne gibi olumsuzluklar yarattığını görür ve alkol almaz. Bu aslında bireyin “can”dan yani (iç dünyasında) lanse edilen bir durumdur. Biz yetişkinler ise bunlardan ders çıkartmak yerine önyargı ile yaklaşırız. Aslında olması gereken olumsuzluklara söylenmek değil, ders çıkartmaktır.
Evet ama yinede öylelerine tahammülüm yok salak insanlar insani çok yoruyor bende uzak duruyorum
Uzak durmak kişinin tercihidir. Fakat onlarla muhattap olmak onlardan ders çıkartmak değildir. Yanlış olduğunu bildiğimiz ahlaki değerleri hiç eden insanlara bakınca bunun doğru olmadığını zihnimiz otomatikman kabul ediyor ve bunu yapmıyor. İletişim onlardan uzak durduğunda bile başlar. Kişiler birbirlerini gördüğünde ve farkına vardığında iletişim o an da başlar.
Evet güzel vaaz veriyosun ama cidden işten geldim ve yorgunum kafa dağıtmak zaman geçirmek için buraya giriyorum vaaz dinlemek için değil 🙄😕
Vaaz vermiyorum yalnızca konuşuyorum. Sana iyi dinlenmeler.
Sağol ya bak böyle asalakların hiç biri umrumda değil anlıyor musun o yüzden boşuna yorma kendini
İnan ki bilgi sunmak beni yormaz, aksine bilgilendirir ve bilgilerimi tekrardan tazelememe yardımcı olur.
Tamamda bu bilgiler inan umrumda değil çünkü gereksiz insanlarla ilgili gereksiz bilgiler yorma kendini sende
Psikoloji filan mi okuyosun sen
Pekala iyi günler dilerim.
Sağol sanada
Beyaz ten sayiliyo mu. ddd
Aslında beyaz tenlilere de soru sormam gerekiyor.
Sor
Genellikle hangi tür karşı cinslerden hoşlanırsınız? Örnek olarak esmer insanlar neden ilginizi çeker?
Yioo beyaz ten seviyom ama asık olacagim adami ten rengine gore secmeyecegim elbette
Ten renginden ziyade genellikle esmer İnsanlara olan ilginiz daha fazla sebebi nedir?
Evet sarişinlarla aram yoktur. Bilmiyorum daha hoş koyu renk. Mavi ya da yeşil gözden de hoslanmam.. genel analiz mi yapiyosun
Aradaki enerjiden uyumsuzluk ve yıldızların uyuşmazlığı olanak mıdır? Evet genel analiz yapıyorum.
Yildiz falan bilmem ki
Sor bana
Sarışın mısınız?
Evt
Sorr
İlk olarak yaşınızı soracağım. Sorularım yaşınıza göre değişecektir.
25
Burcunuz nedir?
Oğlak
Sarışın insanlara göre size çekici gelen karşı cins dış görünümü nedir?
Esmer
Tamda tahmin ettiğim ve gözlemlediğim gibi. Peki esmer insanlarda ne buluyorsunuz?
Boşver yeter bu kadar soru gerisi cinsel arzulara giriyor
Ben psikoloji alanında bir soru soruyorum. Demek oluyor ki sizin bilinçaltınız esmerler adına yalnızca o konuda bir şeyler besliyor. Sizin gerçekten beğendiğiniz karşı cins modeli esmer değil.
Sor bakalım
Namevcut