Sizin de pedal çevirmekten vazgeçtiğiniz bir konu var mı?

Biliyor musun ben nedenini hatırlamıyorum ama kendimi sevdiklerime anlatmayı bıraktım. Hatta bir yerden sonra nasıl olduğumu ben de unuttum, artık an ne getirirse ona göre şekillenen duygulara ve düşüncelere sahibim. Daha az pedal çeviriyorum belki ama güzel bir yolda yavaş da olsa ilerlediğimi görüyorum.
İnsanları anlama konusunda pedalı çevirmeyi bıraktım artık. Çünkü anlayamıyorum. Bazen tekrar çevirmeye başlıyorum anlamak için zincir atıyor bu sefer 🤦♀️☺️
Kendimi anlatmaya çalışmak, bu konuda artık zerre bir şey yapmam. Anlayan anlar, anlamayanın da hayatımda işi yok. 😌💅
Teşekkür ederim ☺️
insanlara yardımcı olmaktan
Cevap
7Cevap
Aşka pedal çevirmeyi bıraktım. Arasam bulamıyorum, arkadaş ortamım türlü bahanelerle oyalıyor, yakın çevrem tek bir destekte bulunmuyor. Aşırı derecede bunalımdayım. Eskişehir'i aşk için terk edip, İzmir'den aşkı aramayı düşünüyorum. Bunun için de 1,4'lük arabamla 210 km/s hızla gitmem lazım. Kriz yavaşlatmıyor.
Hayatla yarış kadar zor birşey var mı hiç? Sen bıkarsın o üstüne gelir, sen yorulursun o daha da yorar. Akışa kapılmak gerek. Dalgaya karşı kürek çekmek saçma ve yorucu.
Ruhsal anlamda gelişmeyen bedensel anlamda büyüyen , Sadece midesini ve cüzdanını doldurmak için yaşayan yetişememiş yetişkinleri anlamaya çalışmaktan vazgeçtim
En olmaz dediğim konularda bile içimde saçma bir şekilde umut var, iyi mi kötü mü bilemiyorum gerçi.. O yüzden şu anlık yok şükürr
Her şeyden bıktım. Bisikletin pedalini çevirmekten bıkmadım.
Öyle bir konu yok. Bazı şeyleri beklemeye alabilirim, ama asla vazgeçmem.
Bisiklet sürmek istiyorum ama pedal çevirmek istemiyorum
Her konuda yokuş aşşagiya sürükleniyorum
Birini sevmek konusunda
biisklet sürmek 😅👏🏻👏🏻👏🏻
bence komik
Bir çok konuda..
Direkt hayat konusunda
Ilişkiler konusunda artik akışa bıraktım
Hırs konusunda yoksa bu ülkede hapse düşer insan
İnsanları anlamaya çalışmayı bıraktım.
Love olabilir.
Caba