Ailem LGBT bireyi olduğumu öğrenmek üzere?

Ben Kayseri'de yaşıyorum arkadaşlar. Çocukluğum dahil çok büyük acılar çektim bu durumdan dolayı. Neden erkeklerden hoşlanıyorum bilmiyorum. Neden kız gibi hareketlerim var onu da bilmiyorum. O kadar mutsuzum ki... 12-13 yaşlarında tam olarak fark ettim bu durumumu. Daha o zamanlardan kendimi çok hırpalamaya başladım. Günlerce ağladın. Çünkü kimsenin beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum. şu an 19 yaşındayım ve öyle de oldu. şu an tamamen yalnızım. Normalde çok pozitif bir insanım ama artık kendime pozitif olmak için bahane bile uyduramuyorum. Gittim köpek gibi ders çalıştım başarılı olayım diye o da bu sene de istediğimi tutturamadım. Şimdi de ailem bakımlı (tüylerimden dolayı) olmamdan dolayı bana tavır koydu ve şu an bana hiç kızlardan hoşlandın mı diye soruyorlar. Annemin bana bakış şekli bile değişti. Babamı anlatmıyorum bile. Bazen diyorum da acaba bu yaşadıklarım bir hayal mi? Teselli ve rahatlama için okuduğum ayetlerde bile lut kavmine rastlıyorum. Rahatlamak için dışarı çıkıyorum insanlar bana kötü kötü bakışlar atıp top gibi kelimeler kullanıyorlar. Bu girdaptan sanırım çıkış yok. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Ailem LGBT bireyi olduğumu öğrenmek üzere?