Kısa boylu olmaktan mutsuz musun?

Agalar ben sitede yeni sayılırım. Siteye girdiğimden beri devamlı boyum kısa, çok mutsuzum, uzar mıyım, hiçbir kız beni sevmiyor, cart curt tarzı çok soru görüyorum. Bende kısa sayılabilicek bir erkek olarak (173 cm) bu konu hakkında bir şeyler yazmak istedim.

Bak şimdi güzel kardeşim kısa olmanın bazı dezavantajları var ama bu dezavantajlar abarttığnız kadar çok değil. İnsanlar sizi ezik gibi görüyor ama bunun nedeni boyunuz değil, özgüvensizliğiniz. Erkeklik dediğmiz şey boyla ölçulebilen bir şey değil :d sen kendine güveniyorsan, başarılı, aklı çalışan biriysen boyun çok da bir önemi yok.

Üstelik kısa olmanın da bazı avantajları vardır. Örneğin kısa insanlar dövüş sanatlarına daha yatkındır. Çünkü uzun insanlara göre daha dengelidirler. Örnek olarak
Buakaw banchamek
Bruce Lee
Jet Lee
Üstelik kısa olduğu halde çok büyük kitleleri peşinden sürükleyen de bir sürü insan var
Tom Cruise
Kit Harrington
Jackie Chan
Tom Hardy
Putin
Atatürk
Büyük İskender (rivayete göre bir buçuk metreymiş)
Vesaire vesaire bu liste uzaaar gider.
Yani güzel kardeşlerim siz bu kafa yapınızı değiştirmediğniz sürece uzun da olsanız kısa da olsanız yıkık bir insan olmaya devam ediceksiniz.
Unutmayın boyu değil işlevi önemli :d
Güncellemeler
+1 yıl
Yazı erkekler için aga kızların boyla ilgili bir derdi yok ki zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
Kullanıcı adı babyface06 olan sayıyı birisi eksilemiş ben eksiledim zannedip köpürmüş. Bide engellemiş beni. Bahsettiğim yıkıklık ve özgüvenizlik bu işte.
Kısa boylu olmaktan mutsuz musun?