Sevgilim ile ben 10 aydır çıkıyoruz. Onu çok seviyorum, oda beni. Ama çok kıskanç :( Bazen onun bu kıskançlıkları büyük kavgalara sebeb oluyor.. Özellikle kıyafetlerime çok karışıyor. Mesela askılı bir mini elbise giydiğimde `hemen arabaya bin, seni evine götüreceğim ve sen üstüne adam gibi birşey giydikten sonra güne kaldığımız yerden devam edeceğiz` gibi şeyler diyor :( Kaç defa beni evimden aldığı zaman üstümü değişmem için geri yolladı. Valla çok gıcık oluyor bazen. Mesela geçen gün hava acayip güzeldi, çok sıcaktı, deniz kenarına gidecektik, ve bende herhalde deniz kenarındada giyeceğimede karışmaz diye düşündüm, ve straples bir maxi elbise giydim. Yemin ederim giydiğime giyeceğime pişman oldum, beni görür görmez ağzına geleni saydı.. İlk önce `aşkım çok güzel görünüyorsun, ama keşke ilerde evlendiğimizde sadece ben görebilseydim bu güzelliği` dedi. Ben anlamadım ve `nasıl yani?` diye sorunca `Kızım, banyodan çıkmış, havluya sarılmış gibisin, böyle mi geleceksin?` dedi.. Sanırım straples elbiseyi nabyodan çıkınca havluya sarılmaya benzetti :D Ben tabii sinirlendim ve `ya sen ne istiyorsun? Full kapanayımmi yani türban falan?` diye sordum, oda bana `sana kapan demedik, ama böyle yarı çıplak gelemezsin, elin adamı sana bakacak, bende senin yüzünden katil olacam git değiştir üstünü` dedi. Ya resmen çıldıracağım, sevgilim neden bu kadar kıskanç? Sanırım piskopat :( Hani birde derler ya İzmirin erkekleri çok çağdaş, giyim kuşağa karışmazlar, vallahi billahi kim demişse, benimkini tanımıyor, yoksa kesin demezdi :D
Bana akıl verin arkadaşlar, ben bu adamı nasıl yola getiririm? Sakin bana ayrilin falan demeyin, yanı o kadarda değil, beni onu böylede kabullenmeye razıyım, ama şu kıskançlık huyunu değiştirse çok rahatlarım.. (Bu arada, sevgilim 26 yaşında, ben 2 ay sonra 20 olucam, belki yaslada ilgisi vardır ?)
Bana akıl verin arkadaşlar, ben bu adamı nasıl yola getiririm? Sakin bana ayrilin falan demeyin, yanı o kadarda değil, beni onu böylede kabullenmeye razıyım, ama şu kıskançlık huyunu değiştirse çok rahatlarım.. (Bu arada, sevgilim 26 yaşında, ben 2 ay sonra 20 olucam, belki yaslada ilgisi vardır ?)
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada yanlis anlasilmasin, benim türbana falan bir gicigim kesinlikle yok, sadece baska türlü derdimi anlatamam diye öyle dedim sevgilime..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer