Gördükçe enerjimi sömürüyor o derece uzak duruyorum. Sizler anlaşabilir misiniz?

Merhaba 🌿
Bu gibi kişilerle kolay kolay anlaşamam, daha doğrusu sizin de söylediğiniz gibi bu kişiler bu insanın ruhunu kemiriyor, hayat enerjisini alıp götürüyor ve o insanı görmek dahi istemiyorsun.
Bundan dolayı bu gibi kişilerden uzak durmaya çalışıyorum. Bir de şöyle bir özelliğim var, bu insanlar gülmedikçe, kendimde sorun arıyorum, o insanı güldürmeye çalışıyorum. Ama sonrasında boşa kürek çektiğimi fark ediyorum. O yüzden n artık bu gibi insanlardan tâbir caiz ise ışık hızıyla uzaklaşıyorum.
Öyle insanlarla hep sohbet etmek istemişimdir ama ketum değilse yavaş yavaş güvendikçe kendini açmasını seviyorum. En iyi arkadaşlarımı öyle edindim. Tek sorun genelde ketum olmaları
Cevap
40Cevap
Ruhum daralıyor böyle insanların yanında. Nefes alamadığımı hissediyorum. Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.
Ne yaşadığını bilemem kimsenin elbette.. Ben yeni girdiğim ortamda zaten soğuk takılıyorum. Fakat belirli bir süre geçtikten sonra samimiyetim ön plana çıkar ve gülmeden duramam neşeli insanım ben.. O yüzden somurtkan insanla anlaşamam.. Keyifli geceler..
Asık suratlı olupta, içi yumuşak olanlar var. Bunlarda hiç bir sorun yok. Sadece görünüş olarak öyle gözüküyorlar...
Asık suratlı olupta, içide-dışıda sert ve olumsuz ise, asıl bu kişilerle geçim ve anlaşmak çok zor...
Mecbur olmadıkça mesafeli oluyorum...
Her tip insanla anlaşırım, enerjimi insanlar kolay kolay sömüremez.
İnsan herkezle anlaşamaz bence, çünkü herkezle anlaşan insan iki yüzlü insandır
Herkesle kavgacı olunca samimi mi oluyor?
Herkezin gardı kendine göre yüksektir ama bir insan herkezle uyumlu ise o insanda iki yüzlülük vardır, yanlış anlama sana hakaret etmiyorum, doğru olanı söylüyorum, çünkü herkezle anlaşılamaz uyum sağlanamaz bu dünyada, biraz mantıklı düşünün
Tamam abicim mantıklı olan sensin, onca görüşün içinde gelip buraya mı yazdın bunu?
Ablacığım dikkat edersen ben lapadulaa denen arkadaşın yorumuna yazdım, sen gereksiz girdin araya lütfen çıkarmısın
Gereksiz girmedim ona gelen laf bana gelir fazla uzatilmazsa sevinirim.
Çattık yaaa bu ne lahana bu ne turşu anlayamadım gitti 😂
Ruhumu emer oyle tipler benden uzak olsun depresif mutsuz sumsuk gibi dolanan tiplerden nefret ediyorum.
Asık suratlı insanlari bile pozitif enerjim ve guler yuzumle güldürürüm utanir benim yanimda oyle suratsiz durmaya 😁😁😁
Daha iyi anlaşırım hayat toz penbe değil derdi vardır
Bazı insanlar ciddi oluyor herkes gülecek diye birşy yok
Sebebine bağlı, onu mutlu etmeye çalışırım. Memnuniyetsiz biriyse soğurum
Eger bu asık surat yaşamış olduğu zor yaşam koşullarındansa yardımcı olur nese katarım. Yok sürekli böyle biri ise hiccccc cekilmez insani mezara götürür.
soğuk biriyimdir ve yakınlarım dışında herkese asık suratlı..
anlaşamazlar, anlaşamam.
Ne yazik ki hayir derdim ama ben onlarida güldürüp mutlu ederim kiiii ama mutlu olmazlarsa arkadaşlık yapamam benim enerjimi de alırlar
Ciddi ve mesafeli insanları severim ama sürekli olumsuz konuşuyor ve her şeyden yakınıyorsa anlaşamam.
Beni tarif ettin bende asık suratlıyım ama enerji doluyum dışardan asık ama yakından enerji doluyum dur sevecen ve güler yüzlüyüm nedenini bilmiyorum
Anlaşamam ne güler onunla gülelim ne aglar onunla aglıyalım insanlar vardır o insanlar bana soğul gelir aslada yıldızım barışık değildir
Benim kız kardeşim böyle, yani ara sıra anlaşamadığımız oluyor. Genelde anlaşamıyorum böyle insanlarla.
Güldürmeyi başaramadığım insanlardan bende uzaklaşırım. İki gramlık motivasyonla ayakta duruyorum, kimsenin ağırlığını çekemem.
Sevmiyorum anlaşamıyorum da ben gülmeyi neşeli olmayı güldürmeyi seven biriyim enerjim modum düşüyor yani
Çok iyi anlaşıyorum çünkü reelde ben de öyleyim. 😅
Hayır. Net, gözüme görünmemeli...
Benim de neşemi kaçırmasın...
# by Neşeliadam
Hayır, hayattan zevk almayan insanlar enerjimi emiyor, anlaşamıyorum.
Ben onu güldürürüm sadece zıt görüşte olmayalım yeter.
Hayır anlaşamam. Anlaşmak İçin uğraşmam. Çokta tınnnn.
Gereksiz insanlar.
Hiçbir kimseye boş demem ama bu insanlar kesinlikle zarar insanlar.
Sürekli asık suratlıysa bende çok anlaşamam enerjim kalmaz gercekten insanın üstüne olunsuzluk çöker
Önce onları anlamak gerek, suyuna gitmek.
Ya da somurtkan olmak belki bir huy meselesidir. yapı gereği yani
Çok denk geldim ama anlasilmasi zor onlarin kimileri egosundan yapıyor kimileri ise kanı gerçten soğuk ne yapsa sıcak yaklasim saglayamiyorlar😇
Hayır suratlarını tekmeleyesim geliyor
Allah'a yakın bana uzak...
Belki anlaşabilirim
bazilarinin yuzu normal baktigi halde oyle sinirli gibi durabiliyor hem surekli bos bos gulunmez ki
Anlaşa bilirim galiba
Enerjim yetmiyor o insanlara, güler yüz şart
Mallık yapıp güldürürüm😂
Yok sevmem anlaşamam istemem
Her daim gulen biri olarak asla anlasamam
Asla çünkü ben öyle biri değilim
Benim ile anlaşan çok 😔
Bayılırım öyle kişilere
Iyy tipim deyıllar😂😂
Hayır. Çok kasıntılar.
Onlarla anlaşmak daha kolay
Elbet güleceği bir durum vardır..
Ben öyleyim hiç gülümsemem kimse sevmez zaten beni
bizimde çok s. ikimizdeydi bizimle anlaşıp anlaşamamanız
Helal olsun lan
Önce uslup öğren sonra soruya görüş yaz.
Aslında en dürüst onlar
Ben de öyleyim keşke değişebilsem
Bilmiyorum anlaştığımda oldu anlaşamadığım da
Çevremde asık suratlı istemiyorum.
Çekilmez hale geldiği sürece hayır anlaşamam
Hayır gülmeyen insan bana ıyi gelmiyor
Evet, çok güzel bir şekilde anlaşabiliyorum.
Şu hayatta güleryüz gibisi yok bence...
Soguklar ya 😏😏anlasirim ama konusasjm gelmez
Hiç çekemem valla gülen insan candır
moronlarla işim olmaz
Anlaşırım bende dolu dolu gülemem
Asla anlaşamam asla bi kere gerer o ortam beni
Sizin gibilerin enerjisini sömürmek için varız.
Hayır anlaşamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?