Adını Feriha Koydum Dizisinde ki Halil Çetin Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Görüşünüz Nedir Halil Çetin Karakterini Sevdiniz mi? Nasıl Buldunuz Görüşlerinizi Bekliyorum Ben Kendi Görüşümü Söyleyim Halil Çetin Karakteri Adını Feriha koydum dizisinde en adam gibi karakterdi çoğu kişi Emir diyor ama Emir Serserilik de içiyor Ferihayı azarlıyor İşine gelmeyince dinlemeyior dinlemeye Tahammülu Yok Ama Halil Ferihayi Üzmemek için elinden geleni Yaptı Ama Nankör Feriha değerini bilmedi halilin sonunda oğlanın hayatını kararttı Ferihaya sinir oldum o yüzden Halil Kardeşimize Laf yok
Adını Feriha Koydum Dizisinde ki Halil Çetin Karakterini Nasıl Buldunuz Halil Çetini Sevdiniz mi 😊?
Halil gerçekten deliydi lafta değil. Fark edeceksindir ki halil ferihayı kaçırdığında sürekli annesinin ona küçükken ne işkenceler yaptığını anlatıp durdu halil. Bunu laf olsun diye yazmadı senarist. Küçüklükten gelen bir travma sonucu özellikle de yanlış yetiştirilme sonucu halilin akıl sağlığını kaybettiğini gösteriyor aslında orada. Yani halil iyiydi de sonradan manyaklaştı değil. Halil hep manyaktı sadece kışkırtıldığında ortaya çıktı. Feriha ve halil evlenseydi bile koca bir ömür hiç mi kışkırtılmayacaktı halil? Sonları hep böyle olacaktı
@vallabunaldımya Hayır Yanlış düşünüyorsun bence Diziyi İzle başlarında Halil çok aşırı efendi İyi Biriydi Tamam annesi evet psikolojisini bozmuş Ama bu bozukluk Ferihayi görünce çok değişti Çok sıcak iyi Asıl halili deli eden Feriha pisliği Emirde emir sokacam emire iyikide geberdi feriha Halil oni çok severken efendi biriyken feriha gidiyor pç erkeğe aşık oluyor Nankörun Teki Feriha Valla ben rıza efendinin yerinde olsam Feriha nişanı attı öyle mi Zorla eski kaldıkları köy işte oraya götürürdim okul yok Arkadaş yok Yalnız hapis Ederdim Zorla halille evlendirirdim Rizanin yerinde olsam Feriha biraz Disiplin hak ediyor çok şımarık çünkü yazık ya halile adamın beyni zaten Annesi bozmuştu feriha da tamamen deli etti o oldu
2021 yılında bir dizi için de olsa böyle konuşman çok ürkütücü. Yok zorla evlendirirdim yok hapis yok okul yok. Umarım çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsundur
Ya Tamam Zorla Olmaz evlilik insan sevdiği ile evlenecek ama Feriha yanlış kişiyi Sevdi Emir adam mı ki adam olsa kızı azarlamaz gidip başkası ile yatmaz bumu emirin Sevgisi neden halil diyorum Çünkü Halil emir gibi Ferihayi hıc ezmedi sürekli üzerine düştü çok sıcak davrandı neden çünkü çok seviyordu Tamam kaçırdı zorla sevmesini istedi ama onuda Feriha nin onu reddetmesi çok ağır geldi annesi Zaten Küçükken Baski uygulamış birde sevdiği kızdan darbe alınca Psikolojisi bozuldu eğer feriha Oni sevmek istese Halili secse halil bunları yaparmıydi yapmaz adam ne Güzel işinde gücünde biriydi
Peki şey sorcam Halil kaçırdı Ferihayi ama hiç kötülük yaptı mı Hayır onu kendi elleri ile besledi yine iyi davrandı halil sevgi istiyordu Sadece sevgi gösterilse böyle olmaz di
zorla güzellik olur mu allah aşkına? İnsan sırf karşısındaki onu seviyor diye sevemez ki. Sen hiç mi yaşamadın bu durumu? Halil ne kadar iyi davranırsa davransın o kızı kaçırdı. Ayrıca reddetmek hata değildir. İnsan insanı en hür iradesiyle reddedebilir. Feriha da onu sevmek zorunda olmadığı için reddetti. Her reddedilen böyle kızı kaçırsın mı? Kaçırsın ama iyi davrandığı için affedilsin yok ya
@vallabunaldımya Bakın Zorla Güzellik Olmaz Evet Ben bunu Demiyorum Ben Diyorum Ki feriha Eğer Halile şans Verse onu secse idi Halil de Kaçırmaz di Ki Zaten Durup dururken neden kaçırsin ki Bak şöyle oldu Feriha yüzsüzu Gitti Halile direk yüzüğü verdi Nişanı Attı Halilde Neye uğradığını Şaşırdı İnsanın Sevdiği tarafından Reddedilmesi Gerçekten Çok ağır Acı bir şey Halilde Emirle sevgili olduğunu Biliyor du Ferihanin Onun yüzünden Nişanı attığını düşündü Gözü döndü Kaçırdı Emir Pç erkeğin teki pislik yani aklı fikri sevişmek de Halil öyle mi hiç bir kıza kadına dokunmayan namuslu efendi biri Feriha nin reddetmesi delirtti halili
@superpsikolog Yani Evet Önceden ilk Başlarda Efendi gerçekten Terbiyeli biriydi Ferihayı gerçekten Kalbinden çok seviyordu Halil Yorumlar da Görüyorum da Çoğu Kişi Halile Kızıyor Adama deli diyor onlar tam bir geri* zekalı Diziyi tam bilmiyorlar öyle konuşuyorlar bence bilen öyle demez Halil şöyle Manyak biri haline geldi başlarda hiç böyle biri değildi ama sonradan Ferihayı emirle birlikte görünce Feriha da Üstüne nişanı atınca Terk edince adamın üzüntüden psikolojisi bozuldu Yazık ya gerçekten Çok Çekti Feriha Nankörun teki anca emir emir diyor Eğer halile şans verseydi adam böyle manyak olmazdı Ne oldu adamın işi gitti Hayatı Söndü hastaneye düştü akıl hastanesi dizi çok Adaletsiz Burda sen ne düşünüyorsun
@superpsikolog Hay Bin yaşa kardeşim Aynen Halili secse sevmeye çalışsa ne olurdu ki sanki Tamam zengin değil ama aşkta Zengin adam Ama sonra Ferihanin sonu ölümle bitti Öldü yani Ferihayı halilin vurduğu öldürdüğü söyleniyor çok sence doğru mudur
@superpsikolog Çok Doğru Söyledin Kardeşim Allah'ın verdiği cana Allah'tan başka kimse alamaz Ama Belki de Şöyle olmuş olabilir Halildir ama şöyle Olmuştur belki Feriha emirle evlenirken Tabanca ile vuruldu Halil orda emiri Vuracakken Kurşun Ferihaya isabet etmiştir çünkü sanmam Ferihayı neden öldürsün ki çok sevdiğini