Benden haberi olmayan hoşlandığım çocuğun ailesini stalklamayı nasıl bırakabilirim?

Hiçbir şeyi ben başlatmadım, çocuğun ilgisinden rahatsız oluyordum hatta. Aynı okuldaydık ama sadece 1 ay ve sonra okulu bırakıp gitti, instadan ekledim kardeşinle hikaye attığım gün hemen kardeşiyle hikaye attı yani bu kadar seviyo gibi davranıyordu. Ama sonra sevgilisi oldu ve tim kzılarla beraber beni instadan çıkarttı. Güçlü bi ilişki olmadığını bildiğim sevgilisinden hemen ayrıldı. Ama sonra bana takip isteği atmadı. İşte erkekler böyleymiş, başta ilgini çekmeyip çok seviyormuş gibi yapan sonra da hiçbir şey olmamış gibi yapan. Ama onun o okuldayken bakışlarını grupta bana yürümelerini o kadar çok hatırladım ki onun da instası kapalıydı onu sevmeye başladım. Ve 7 ay instası olmadığı için çocuk konusunda endişelendim ablalarının hesabına baktım ve benim saf kalbim o ablalarıyla da aramda bağ hissettim her gün gizli hesap gösteren uygulamadan hikayelerine bakıyorum biliyorum garip ama nasıl bırakıcam
Benden haberi olmayan hoşlandığım çocuğun ailesini stalklamayı nasıl bırakabilirim?