BTS dinleyicileri sabırlı ve önyargısızdır çünkü bazı şarkılarında can alıcı noktayı 2. Dk'dan sonra söylerler...

Çok saçma insanlar olduklarını düşünüyorum. Bir insan neden hiç tanımadığı birinden nefret eder anlamıyorum, şarkılarını sevmeyebilirler ama antilik yaparak 7 prensimi üzmeye kırmaya çalışıyorlar, çok sinir oluyorum.
Bir şeyin körü körüne hayrani olmak sapıklıktır bts ciler midir nedir hepsinin ergen olduğunu düşünüyorum şahsen ben bütün şarkılarını dinledim dinlemesemde kulak verdim ilgimi çeken bir müzikleri ya da herhangi bir durumları söz konusu yok
bu körü körüne hayran olmak değil. benim telefonuma bts'in wp den dosya olarak bir şarkısı indiğinde ben daha bts dinlememiştim. onun da bts olduğunu bilmiyordum. çok beğendim aylarca dinledim sonra aradım buldum devamını. zevk meselesi ama beğenmeyebilirsin sadece senin yaptığın gibi dinleyenlere ergen muamelesi yapmak ve üstüne hakaretler ederek antiye dönüşmek çok salakça bir davranış. sonuçta ben babamı bülent ersoy dinliyor diye boğazlayamam.
Körü körüne hayranı olan kişiler zaten çoğunlukla daha küçük yaşlarda olan ergenler (ergen derken günümüzde kullanılan aşağılamak anlamında değil) ben bir army değilim ama armylerin o toxic kitleden hoşlanmadığını ve dışladığını biliyorum. Zaten toplumda oluşan önyargının sebebi bu toxic kişiler, yoksa ben kimsenin bir müzik türüne anti olucağını düşünmüyorum, güzel değil beğenmiyorum der geçer.
Cevap
3Cevap
Bende tam o fotoğrafı atacaktm krjkrkrjrkj
BTS antilerini sevmiyorum
sadece bts’e değil direkt tüm kpop’a önyargılılar, bir müzik türünü neden cringe bulup nefret edebilirler ki mk adamlar kendi dilinde şarkı yapıyo kimseye zararları yok, hoşuna gitmiyosa sevmezsin nefret edip anti olmaya ne gerek var
bazı bts fanlarının aptallığı yüzünden anti olduklarını düşünüyorum
boşver düşünme bunları elon musk ne demiş
nefret ettiğini öldürme sevdiğini koru
Genelde kanser oluyorlar konuya nötürüm BTS grubuna fazla bağlanıp Türk erkeklerini kötüleyen kızlar için de aynı şeyi düşünürken Kore erkeklerine eşcinsel diyen hanzolarla da aynı şey bence bu
Beyinlerini dusurmusler derim...
Ben sevmedigim sarkilara b*ktan ve igrenc derim bts de o sekilde arabesk de o şekilde kendi dusuncem
:) neyse ben bts antisi değilim sadece sevmedigim sarkilara b*ktan diyebilirim anlatmak istedigim o :)
:D b! ktan dedigim seye b! ktan diyebilmem icin dinlemis olmam gerekiyor degil mi :) genel anlamda b! ktan ve sevmiyorum ne milletiyle ne de yaptiklari isle ne de tavirlariyla alakali bi durum degil muzikleri b! ktan bana gore bu bana gore sen asiri begenirsin bana ne :D sonucta zevkler ve renkler tartisilmaz
Heh tamam işte sana gore baskalari bana gore bts sarkilari b*ktan :D denecek elestirecek bir sey yok yavrucugum zkzhakaka herkesin zevki farkli
Onun sebebi dinleyenler degil dinleyip saga sola bts dinlemeyen ap! aldir sizin ben dinlediginiz muzige s*cayim kpop her seyden iyi diyenler hatta mustafa kemal mi kpop mu diyenler bile cikmisti skhslsisosns yani sen öyle misin bilmiyorum ama kpop dinleyenler sosyal medyada ap'talca hareket ettigi icin boyle bi nefret var genel olarak böyle elbette normal olanlar var biraz zorbaliga ugruyoruz degil de zorbalik yapildigi icin zorbaliga ugruyorsunuz sosyal medyadan kpopcular
o tip malları görmedim ama benim gördüğüm mallarda bana yetti :D evet o kitlenin farkındayım hatta BTS bile eminim onlardan kurtulmak istiyordur. jungkook bir kıza arkadan sarıldı diye sabah akşam çocuğa sövdüler :D neden umursasın ki diyebilirsin ama korede bu tür şeyler sanatçının kariyerini zedeliyor. enes kaya korede evli değilken bir kızla yazıştı diye kariyeri bitti. çocuk reklam filmlerinde oynatılıyordu ve çok öne çıkıyordu. yani böyle hayranlar olmaz olsun.
Boş yapıyorlar knk.
Beyinlerini kullanmayı bilmiyorlar
Boş yapıyorlar knk
Hiçbir sey
Beyinsizler sadece bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?