Böyle bir durumla karşılaştınız..
Bu kısa sürede hayatına neleri sığdırırdın?
Neleri çıkarırdın?
Neleri yapmaktan/yapmamaktan pişman olurdun?

Bir sahil kenarında ölümü bekler. Sevdiklerimle ve Ailemle orda 3ay boyunca sanki bir tatildeymişim gibi son zamanlarımı güzel anmaları için elimden gelen her şeyi yapardım. Eğer çocuğum yoksa tüm mal varlımı Türkan Saylanın vakfına bırakırdım.
Bol bol istiğfar tövbe ederim namazlarımı kılar kaza bile ederdim arada oruçta tutardım
Sahip olduğum her şeyi bağışlar, tanıdığım herkesle vedalaşırdım. Daha iyi yapsaydım ya da hiç yapmasaydım dediğim şeyler olurdu ama keşke yapsaydım dediğim pek bir şey olmazdı.
Allahtan ümit kesilmez dua ederdim ailemle vakıt geçirirdim
Eig teşekkür ederm🤗
Rica ederim.☺️
Cevap
8Cevap
Aslinda yarin ne olacagi belli degil o yüzden ben her gunumu degerlendiriyorum icimden geldigi gibi yasiyorum uzun planlar yapmiyorum kendimi yoracak herseyden kaciyorum
3 aylık değil 3 dakikalıkta olsa ömrüm onu severdim o beni sevmediğini bildiğim halde yaşadığım HAYAT işte
Valla bilmiyorum, Walter White- Heisenberg dönüşümü yaşayıp ortalığın içine de edebilirim veya o vakte kadar durmadan ağlaya da bilirim
Zor bir durum. Muhtemelen hücre-i saadete kapanırdım. Sadece ibadet, son bir kez daha yakarış.
Sevdiklerime daha çok zaman ayırırım diye düşünüyorum
Dostlarla vedalaşırım ve çalışmayı bırakıp ülkeyi bisikletle gezerim.
Yarına çıkmaya garantimiz yok ki..
İçimde kalan şeyleri yapmak isterdim
Yazsam sığmaz
Üç ayı beklemezdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?