Neyse bari beğenin
Geçmişinizden pişmanlık duyduğunuz oldu mu?
Neyse bari beğenin

Hayır geçmişimden ya da yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim. Mutluluğun kaynağını çoktan keşfettim ben.
https://www.youtube.com/embed/3Y2yGmm5GiAMutluluğun kaynağı benim. Kendini keşfet, parla insanlara ilham ol..
Evet keşke 3. dil öğrenmeye daha erken başlasaydım diyorum. Ve keşke beslenmeme daha dikkat etseydim. Şu an fitim ama yine de vücuduma o abur cuburları sokmak istemezdim. VE LANET OLSUN KEŞKE BITCOINE YATIRIM YAPSAYDIM AKLIMDAYDI AMA ACELEYE NE GEREK DIYORDUM AL SANA O GEREK neyse sakinim sjsjdjs
Attığım her adımı sonrasında pişmanlık yaşar mıyım diye mantıklı düşünerek hareket ediyorum o yüzden gene olsam aynı şeyi yapardım diyorum, pişmanlık duyduğum olmadı
Geçmişimi, hatalarımı ve yanılgılarımı seviyorum. Çünkü onlar beni ben yapan her şey. Ben bugüne kadar ne yaptıysam aşkla, sevgiyle yaptım her şeyi. Yine olsa yine aynısinı yaparim. Bu yüzden pişman değilim.
Cevap
29Cevap
Olmustu pismanlk duymayan keske demeyen insan mı var hepimiz deneyimler yapıyorz duygu hallerimiz alcalır yukseler ahlar vahlar ama önemli olan kayıplarımızın icindeki fırsatları görenlerden olmak pismanlklarımızn bize verilmis birer hediye olmadıgını kim bilebilir
Haklısın 😞
Hayır hiçbir şeyden pişmanlık duymam. Çünkü yaptığım her kötü ve zararlı şeyden bir ders çıkartıyorum ve hayatıma bir şey katmış oluyorum. Hayatım boyunca tek 1 pişmanlığım oldu. O da şu ki dedem 2 yıl önce vefat etti. Keşke onunla hayattayken daha çok vakit geçirip, daha çok sevdiğimi söyleseydim diyorum.
Pişman olmasak nasıl insan olacağız?
Robot değiliz ki, kararlar veriyoruz..
Bazıları iyi bazıları kötü.
Ve davranışlar, onlar çok önemli.
Çok doğru
Kardeşim bana davet gondemezsen memnun olurum. Normalde bu ifadeyi kullanmam ama detay içeriğinde hoşuma gitmeyen unsur var onu görünce biraz sinir oluyorum. Yanlış anlamani istemem
Oldu. Sürekli düşünürüm. Keşke onu yapmayaydım, öyle yapsaydım daha iyi olurdu. Keşke ders çalışma alışkanlığım olsaydı da iyi bir bölüm okusaydım derim. .
Geri alamayacağıma göre ah vah edip kendimi üzmenin ne faydası var ki? Yeterki aynı hatayı tekrarlamayayım.
Oldu bir kaç şey. Fakat şöyle de birşey var. Onlar olmasa şimdiki ben olur muydu acaba. Hos şimdiki ben olmasa çok büyük kayıp olmazdı sanki
Arkadaşlara güvenerek büyük bir kazık yedim. 9 bin lira kredi çektim. Çoğunu ödediler, son 500 lirası kaldı. Pişmanım.
gecmisimde yaptigim iyi secimlerin Şu an meyvesini yiyorum ama birkac tane var tabiki
Aksine iyi ki yapmışım diyorum yine olsa yine yaparım.
Oldu da artık takmıyorum onu farklı şeylere takar olduk.
Hayır, geçmişimdeki adımlarım beni bu güne getirdi.
Boşanmış olduğum eşim için yapmış olduğum fedakarlıklardan pişmanım …
Gençliğimde pişmandım ama şimdi kabullendim çünkü bizi biz yapan yaşanmışlıklar ve hatalardır
Yok, olmadı.
Çünkü muhasebe edilerek, planlı yaşanılan bir yasam içinde nokta hata barındırmaz.
Evet. Geçmişimde doğru kararları veremediğim için pişman olduğum birkaç tane mesele var
Insanı olgunlaştıran bugün ki insan yapan hatalarıdır.. Hic bir zaman pişman olmamalı bu şekilde bakılmalı diye düşünüyorum..
Evet bugün ki insan olmamda yaptığım hataların pişmanliķların payı büyük..
Hangi birini sayayım:))
Amerika'ya gitmemek 🤔
Büyük hata
Ama kimse de gel demedi 🤔
Çoğu zaman bu durumu yaşıyorum. Bir insan yüzünden pişmanlık duyduğum oldu, bazen yaptığım hareketten
Şimdi düşünüp kederlenmek istemiyorum 😅
😂
Hayir o hatalar olmasa şimdiki ben olmazdim
Bazen
Yoo pişman değilim. Ama çok haksızlık yaşadım
Şu 3 yıldan pişmanım desem
Keşke daha çok çalışıp iyi bir liseye gitseydim diyorum...
Çok pişmanım işin içinden çıkamıyorum geçmişte yaşayıp duruyorum
Evet çok var. Boş yere alkol tükettim insanlar için ve hala devam ediyor.
Oluyor olmaya devam ediyor
Hayır aklım yapamadıklarımda sadece
Kaderimdir dedim üzülmedim ki azer baba
Çok var artık onlar tecrübe
Bazı yaşadığım olaylarda evet
Oldu niye yaptım dediğim
Evet oluyor
Evet pişmanlık duyduğum kararlarım oldu
Evet cok var
Sadece bazı olaylara keşke yapmasaydım diyorum
Bazen oluyo.
Binlerce