Ben fazlasıyla pişmanım. Öyle saçma insanlarla arkadaş olmuşum, öyle saçma insanları sevmişim ki ciddili pişmanlık sebebi. Ya siz ponçikler, siz de geçmişinizden pişmanlık duyuyor musunuz?
Sorun : Pişmanlık güzeldir. En azından bir vicdanın olduğunu gösterir. Onlar olmadan neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemezsin. Tedavi : Sana o pişmanlıklarını unutturacak birini bulmak. Yan Etkileri : Mide bulantısı , bulduğun kişinin doğru kişi olmaması , daha çok mide bulantısı , daha fazla pişmanlık , midenin yerinden çıkması
pişman deyilim ya o pişmanlı kdenen şeyler kişiler bana ok şey kattı yanlış yapmadan doğrunun kıymeti bilinmez şu an hayata bakış açım bile değişti olumlu yönde o yüzden geçmişi salla gitsin geleceği güzel yaşamak varken
pişman olduğum anılarım kaçırdıklarım ya da yapmamam gerekenler yapmam gerekip yapmadıklarım oldu. onlar için pişmanım tabiki. ama şimdi burdayız önmüze bakmak lazım...
Kesinliklee duyuorum dediğin gibi iğrenç insnalarla tanıştım hatta bazıları en yakınımdaki oldu sonra bunları anladıgımda vur tekmeyi gitsin yapıp hayatıma baktm
Ben de çok pişmanım. Pişman olmadığım 2, 3 şey var sadece hayatta.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben o kadsr pismanim haddi hesabi yok Cok ama cok pismanim deger verdiklerime sevdiklerimi degemeyenlere canimk bile verdiklerime cok ama cok pismanln ama asla ders almadim hatalarimdan
Yaa bende çook pişmanım çok şükğr şu an ciddi ilişkim var ve geçmişteki ilişkilerimi düşündükçe içim içimi yiyor keşke hiçbiri olmasaydı yaşanmasaydı… tabi o zamanlar sewgilim olsun yeter kafasıydı ergenlik işte ama şu an çok şükğr ciddiyim ve şuanki sevgilime resmen ihanet ediyor gibi hissediyorum keşke sadece onu öpseydim falan😭😭off Nası unutucam BAKIN KİŞİLERİ DEĞİL YAŞANMIŞLIKLARI
En İyi Cevaplar