#smellsmoke

Merhaba,
Böyle bir insanın kokusunu kilometrelerce öteden olabilirim. Fikri başka. Zikri başkan insanlardan asla haz etmem. Özü, sözü bir olmalı bir insanın. O zaman sonuna kadar giderim..
Bu durum benim hiç sevmediğim ve tasvip etmediğim bir olay..
Bir insan net olmalı, ne ise o olmalı..
Ne dediği ne yaptığı birbirini tutmayan kişiler karşısında ki tavrım genellikle öylelerinden uzaklaşmak oluyor..
Çünkü öyle bir insanla uğraşamamam, bugün olmasa da ileride beni üzeceğini bilirim..
Keyifli akşamlar :)
Rica ederim 🍀😊
Umursamam ki, gayet normal bir davranış bence. Çünkü ben de yapıyorum. En basitinden köfte sevmem derim ama 7/24 köfte yerim. Beni gören insanlar da yalancı der, desinler. Banane. Ben hala köfteyi sevmiyorum fakat bu yemiyceğim anlamına gelmiyor. Off bence insanlar çok detaya iniyor her şeyde, takmamak lazım.
Söylemlere çok bakmam gördüğüme inanırım. Buda insanların işine gelmez. 🤣
Rica ederim.. 🌺
Cevap
13Cevap
Ağzım açık kalıyorum önce 😂😂😂sonra onalara nasıl davranmamı hak ediyolarsa öyle davranıyorum. onlar belirliyor yani onlara olan tutumunu, duruşumu...❤
Çoğu insan tutarsız buna alıştım sayılır. Çıkarlar karşılıklı uyuşmadığı zaman herkes farklı tavır sergiliyor. Hayatın kuralı sanırım.
Gülüyorum, ciddiye almıyorum, dozu kaçırırsa muhataplığımı kesiyorum.
Şaşarak bakıyorum. Bı de ben de senin gibi herkesle samimiyet kuramam güvenmem gerekir. İyi günlerr 🙂
Yüzüne çat çat diyorum valla lafının insanı ol diye.😀
Kendiyle çelişen insanlar yorucu olduğu için mesafe şart diyorum
Denge sorunu yaşayanlarla işim yok. Hayatımda en son ihtiyacım olan bu tip insanlar
Evet bence de değişik insanlar oluyorlar pek güvenmiyorum onlara
Uzak duruyorum öylelerinden.
Lan bi s… git diyorum 😂
Şizofren misin diyorum😂😂
O kişileri umursamadığım için salağa yatıyorum.
Beni anlatmışsınız😂🙈
Sert tepki gösteririm. Deeee sktrrrrr derim 😂
İkiyüzlü olduklarını yüzlerine söylerim
Kisilik bozuklugu pek kaale almamali..
Dengesiz insanları fazla etrafımda barındırmam.
Dengesiz insanlarla işim olmaz
Oradan hemen kaçarım :)
Onlardan uzak dururum.
En sinir olduğum tip
Uzak duruyorum
Uzaklaşıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?