#smellsmoke

Adalet hiç bir zaman yerini bulmayacak kanatindeyim. Zenginlik doyumsuz , Fakirlik kuru ekmeğe muhtaçken herhangi bir ülke lideri veya toplumdaki kişiler bizim ülkemizde adalet var diyerek kendini avutmasın. 100 tane ülke bir araya gelip ülke ekomisi gücüne göre para toplayıp aç susuz kalan insanları doyuracak eğitim verip okutacak İşte ozaman adalete inanırım. Diğer türlü de zaten hak hukuk adaletimiz yok TR'de kadına şiddet teceavüz adam elini kolunu sallayarak geziyor
Ülkemizde adalet sistemi çökmüş bir durumda maalesef ama ben ilahi adalete inanıyorum
🌺🌺🖤
Hiç şaşmaz bu konuda inancım büyük. Bu yüzden yapılan her şeyin niyetine bakarım🤷♀️
Cevap
20Cevap
İlahi adalete inananlardanım er ya da geç tecelli edecek.✌
Adaletin yerini bulacağına hiçbir zaman inanmadım. Ya adaleti kendimi sağlayacagız ya da adeletin bize de işlemesi için çalışıp o statüye geleceğiz. Başka türlü adalet olmuyor.
İnanmıyorum adalet mülkün temeli olmaktan çıkmış mülk adaletin yerini almış durumda, özellikle ülkemizde geçerli. Kanunlar cezalar sanki sadece tabanda yaşayanlar için var gibi.
Kimseden intikam alma… Beddua etme… Kötü söz söyleme… Çünkü; oturduğun yerden ilahi adaleti izlemek müthiş bir şey.. İlahi adalette zaman aşımı yoktur. O bir gün mutlaka tecelli edecektir.
Konu ne olursa olsun.. Adaletin bir gün yerini bulacağına son derece inanıyorum..
Gerek bu dünya da gerek ise öteki dünya da..
Kimsenin yaptığı, yanına kar kalmaz..
İlahi adalet var hiç şaşmiyor adaletsiz davrananlara hatirlatirim..
Bu ülkenin adalet sistemine inanmıyorum. Sadece Allahın adaletine inanıyorum
Ezbere kullanılan bir adalet sözcüğü. Adalet dediğin şeyin A'si yok gibi
Adalet mi 😂🤣 o sadece bir isim yaa
Başımıza gelen birkaç örnek sayesinde bu konuda inancım tam.
Hangi adalet Türkiye. den bahsediyorsan ben adalet falan yani zerresini göremiyorum ama adaletsizlik dizboyu.
Konu bu ülke ise oldukça uzak
Bu adalet sistemiyle inanmıyorum
Adalet her zaman yerini bulur
Yerinde yeller esiyor.
Hayır bence bulmuyor adalet yerini hiçbir zaman
Malesef bulmadığı çok oluyor.
İnancım yok
Allah var hersey var
İnanıyorum
Er ya da geç ilahı adalet yerini bulur
Hiç inancım yok
Zayıf