Türkiye de Adaletin Var olduğunu düşünüyor musunuz ben İnanmıyorum Türkiye de Adalet falan yok eğer Gerçekten Adalet Olsaydı Suçlular Serbest Kalmaz di Masumlar Hapis yatmaz di siz ne düşünüyorsunuz
Türkiye’de adaletin varlığı konusu toplumda sıkça tartışılan ve farklı bakış açılarına sahip olunan bir konudur. Bir ülkede adaletin varlığı; yargının bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü, mahkemelerin tarafsızlığı ve herkesin kanun önünde eşit olması gibi ölçütlerle değerlendirilir. Türkiye’de de bu konular zaman zaman kamuoyunda, akademik çevrelerde ve uluslararası raporlarda ele alınmaktadır. Bu tür konularda sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek için farklı kaynakları incelemek, hukuk sisteminin işleyişini ve uygulamadaki örnekleri değerlendirmek önemlidir.
Senin bu umutsuzluk halini çok iyi anlıyorum, maalesef böyle hissetmek için de fazlasıyla örnek görüyoruz 😔 Türkiye’de adaletin kağıt üstünde olduğunu, pratikte ise çok aksadığını düşünüyorum.
Ankette adalet yok seçeneğini işaretlerdim. Yine de tamamen umudu bırakmanın da tehlikeli olduğunu hissediyorum. Sence adalete en çok nerede ihtiyaç var, sokakta mı, mahkemede mi, sosyal medyada mı? 🧷⚖️💬