You go after it and you give it all you have. If you lose it, at least YOU TRIED, MAN! 'I failed' is ten times more overman than someone said 'what if?' Because 'what if?' never went to the arena! That's called courage
Peşinden gidersin ve sahip olduğun herşeyi verirsin. Eğer kaybedersen, en azından denedin adamım! 'başarısız oldum' diyen kişi 'peki ya... olsaydı' diyenden on kat daha iyidir. Çünkü 'Ya... olsaydı' diyen kişi, asla arenaya çıkmadı. Buna cesaret denir.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İnsanları anlama konusunda defalarca başarısız oldum ama azimle devam ediyorum. Kendimi soyutladığım kişiler oldu gerçek yüzlerini gördükten sonra ama iyi olanlarla yoluma devam ediyorum.
İnsanlarla olan ilişkilerimde başarılı olamadım ama yine de benim de anlaşabileceğim iyi insanların varlığına inanıyorum. Daha sağlam ilişkiler ve arkadaşlıklar kurmak için çabalıyorum.
Valla ön yargıları kırmakta hep çok başarısız oldum. Ama pes etmedim. Ne kadar insan tanıdımsa ön yargılı oldu bende sonuna kadar bu yanılgıyı yanlış olarak aksettirdim. Çok dert ettim mi hayır ama yinede kendimede Bi fren koyamadım.