bazı konularda kendimi bulmuş olsam da arayışım henüz tamamlanmadı.. hayatın boyunca cevabını arayacağın binlerce soru olacak bir cevap başka bir soruya kapı açacak.. Cevaplar bitmeyeceği gibi arayışta bitmeyecek.. Ne demiş Mevlana Hamdım Piştim Yandım.. Hamlık evresini bitirdim pişme ye devam ediyorum ne zaman yanarım kimse bilmez.. bunu zaman gösterecek
Merhaba, İnsan hangi yaşta olursa olsun, kendini geliştirmeli, insanın içi uzun bir yoldur, kendini bulduğum dediğin yerde başka bir arayışa çıkarsın, her geçen zaman kendinde birşeyler buluyor, kendiyle ilgili birşeyler keşf ediyor.. Ben bazı konularda bulduğumu düşünüyorum, ama hâlâ arayan biriyim bitmedi daha.. İnsan kendi içine yürüdüğünde kimse önünü kesemiyor. Nitekim her zaman kendi içine bakmak en emin yol. Başkalarıyla uğraşmayı bırak.
Temelde nasıl biri olduğumu elbet biliyorum, bunlar değişmez ama her an farklı bir yönümü görebilirim, bunu biliyorum ve açıkçası bu durumu seviyorum. Kendini arayan değil, zamanla onlarca yönünü keşfedebileceğini düşünen tarafım.
Bulduğumu düşünüyorum. Sonra her günün hayatıma getirdiği değişiklerle kendimde yeni yönlerimi keşfediyorum. Yani bu kendini bulma olayı hiç bitmeyecek gibi.
Valla efendim ben bile hâlâ ne olduğumu bilmiyorum... Tek sıkıntım şu... Hep terkedilen darbe yiyen taraf nedense ben oluyorum..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kendimi aradım ve buldum da. Ama bulduğumda hissettiğim mutluluk paha biçilmezdi. Düşünsene kendini tanıyorsun! Neye sevinir, nelerden hoşlanırsın, nasıl bir ruhun var görebiliyorsun.
Hiçbir zaman kendimi arama isteği duymadım ama kendimi arayacak olsaydım kesinlikle aradığım kişiye ulaşamazdım bende daha sonra tekrar denemek zorunda kalırdım