Artık ne yapabileceğimi bilmiyorum bunaldım ama seviyorum bırakamıyorum da.. Of çıldırıcağım, ne olur yardım edin!

Arkadaşlar herşeyi baştan anlatıcam. biz 6 aydır çıkıyoruz ve deli gibi seviyoruz birbirimizi daha önce de benzer konuyu açmıştım evlilik düşünmediğini zannederek ayrılmaya kalktım ama galiba düşünmüyor değil neyse starbucksta açık açık konuştuk saatlerce herşeyi ben düşünmüyorum diye birşey demiyorum neden seninlle bir geleceğimiz yok deyip durdugunu anlamıyorum diyor. Evet diyorum çünkü onun böyle istediğini zannediyordum. En sonunda "Sen işe gir. 1 yıl geçicek. Hatta bir yıl bile değil ulan! yeterki işe gir bir süre sonra evlenicez!" dedi. Barıştık yine. Ara sıra kavga ettik gene bu mevzu yüzünden seni bırakmam diyor bana ısrarla seni kimselere bırakmam diyor sen benimsin. Dün dedimki. "Diyelimki ben hamile kaldım kürtaj da yasak. Naparsın" dedim. Bilmiyorum intihar ederim herhalde" dedi. Sonra ben uzun bir süre birşey yokmuş gibi davrandım ama ağlamaya başladım ağladım ağladım biz ayrılıcaz bir gün biliyorum ve ben buna dayanamıyorum diye ağladım ağladım nolur ağlama dedi bana artık gece oldu ağlamaya başladı! Sarıldı bana sımsıkı sarıldı ben seni bırakmıycam dedi. Ağladı ağladı.. Sonra dank etti. dün ona sordugum soruyu hatırladım. Maaşını sordum. 1.250 alıyorum dedi. 600 ünün kira oldnu biliyorum. 200 lirası sigara masrafı onun. :( Acaba haksızlık mı ediyorum? Nolur yardımcı olun:'(
Artık ne yapabileceğimi bilmiyorum bunaldım ama seviyorum bırakamıyorum da.. Of çıldırıcağım, ne olur yardım edin!