Kısıtlamalar kalktı! Arkadaşların her şeyi ayarlamış, buluşmalar gerçekleşmiş ama sana kimse haber vermemiş. Sen instagram da storylerden görüyorsun. Bu durum seni üzer mi? O kişilerle bağı koparır mısın?
Ben aha da böyle izlerim 😒

Bende izlerim. Çağırmadıklarına üzüleceğim arkadaşlarım istedede çağıramazlar. Çünkü hepimiz birbirimize uzağız. Ayrı ayrı memleketler de birbirimize kavuşmak için bayramı bekliyoruz😂
hadi inşallah o zaman 😅
Valla o kadar çok özledim ki çocuklar gibi gün sayıyorum 😂
Normal yahu, sevdiğin kişiler sonuçta 😂
O yüzden büyük buluşma bayramın son günü 😂😂
Şimdiden iyi eğlenceler 😂
Sağol teşekkür ederim ☺️
Açıkçası kırılabilirim. Nihayetinde çocuk değiliz,öyle günlerce, haftalarca trip atacak değilim. Bu sebepten arkadaşlığımızı da bozmam. Ama ufak bir intikam alabilirim. 💃🤧
Cevap
11Cevap
Böyle bişey mümkün mü allasen😀 olamaz çok pis olay çıkarırım))
Hayır üzmez. Gider Bi çig köfte yer kendime gelirim 😅
Başta üzer sonra kin tutarım ne biçim arkadaşsınız lan dış kapının mandalı muamelesi yapıyorsunuz 😂 keserim muhabbeti bay bay
Gitmeyeceğim halde çağrılmayı severim. Beni önce biraz etkiler ama zaten gitmeyecektim der ve umursamam.
Mutlaka bir sebebi olmalı diye düşünürüm. Cok sıkı arkadaşlarımsa ve sürekli iletisimdeysem bir sıkıntı vardır. Sebebini sorarım.
Hayır üzmez, yani bir defa olan bir şeyse üzmez ama sürekli olan bir şeyse arkadaşım değilmiş demek ki derim yine üzülmem arkadaşlığımı keserim.
Beni çağırmıyorlarsa zaten arkadaşım değillerdir. Önce birey olarak mutluluk ve huzur olmalı.
Üzer tabi ki.. onlar çağırsın ben gitmem gereken yeri bilirim..
Öyle arkadaşların canı cehenneme demekki gözlerinde zerre değerim yokmuş bir daha da selam dahi vermem
Önemsenmemek üzer fakat bağımı koparmam daha mesafeli olurum artık.
Çoğu zaman gitmem zaten çağrıldığım yerlere, ancak nezaketen bir davet bekler insan. Soğurum ben.
Umursamam beni ilgilendirmiyorlar sonuçta kendi kayıpları beni çağırmamaları.
Ortamda tüm arkadaşlarım varsa fena bozulurum.
Yani bunlar çok yakın arkadaslarimsa cok bozulurum ve bunu onlari gordugumde de yüzüne soylerim ve bende mesafeli olurum bundan sonra onlara karşı
Takmam kafaya arkadaşlık ilişkisini çok önemsememek lazım
Yengeç burcu okurken bile ağlar demeyin şöyle şeyler tabiki çok üzülürüm ama belli edemem kesinlikle
Önce güzel bir trip atılır sonra kendini affettirebilirlerse-ki bu çok zor-barışırım 🙂
@_elyise ve @perlamare öyle bi hataya düşmeyin 😃
Düşer miyiz cancağızım, sen yoksan biz de yokuz. Önce Almanya, ordan ver elini Hollanda :) Sensiz olmaz :) Bak bana şarkı hatırlattı :) Hatırladın mı bunu :)
https://youtu.be/Pa3tw3h_F5c
@perlamare yanii biz üç kişilik dev orduyuz 😃 hatırladım tabii ki ☺️ Hatırlattığın için teşekkürler Trafoo 🙏
İyi ki varsınıııız ☺️
Umrumda bile olmazlar
Istenmedigim yerde bulunmam bile
Ya herkes herkesi her yere çağırmak zorunda mı?
uzmez zaten gitmiyorum pek
Çok yaşadım söylerim sonrada sallarım
Üzmez çünkü onları sevmiyorum.
Uzer evet. Bağı koparmam ama mesafe koyarim
O arkadaşlarla birdaha konuşmam
Üzmez onlar kim ki beni uzsunler
Yakın arkadaşsa üzer ama bağımı koparmam.
belki biraz düşünebilirim ama yine de üzmez
Üzmez... Kafa göz dalarım
Herkesi uzer
Ben gitmiyorumdur. NO FRİENDS
Üzmez
Üzer tabi
Sinir bozucu
Üzmez
Üzer de belli etmem.
Umrumda olmaz
Ben seni niye takip ediyorum a...
Eh biraz da sa üzer