Aldığımız çoğu kararın getirisini hesaplamak zor tabii. Ama belli bir zaman sonra etrafı iyikilerle sarılıyor bazı hamlelerimizin. Var mı 'iyi ki' dediğiniz
Bazen verdiğimiz bir karar bakıyorum çok doğru gibi geliyor ama sonrasında o kadar da iyi olmadığını anlıyoruz ya da tam tersi olabiliyor. Bu yüzden sanırım biraz zaman gerekiyor kararlarımızın doğruluğunu görmek için. O yüzden son dönemlerdeki kararlarım hakkında bir şey diyemeyeceğim. Sanırım hayatta verdiğim en doğru karar, "kararlarımı kendim veriyor olmam". Şu yaşama kadar okuyacağım okuldan seçeceğim mesleğime kadar her kararı kendim verdim. Kendi hayatımda oyuncu olmaktansa, hayatımın senaristi oldum.
Bulunduğum işi seçmek olduk sanırım. Bir kaç alternatif ve seçenek varken şu an ki işimi tercih ettim. İyi ki tercih etmişim. Bana göre verdiğim en mantıklı karar.
Ben her zaman yanlış kararlar veririm Bende bir söz doğru, olur kararlar ise yanlış yani yanlış yola gitme kararı çünkü doğru yolda mutlu olamayacağım için
Yanlış olduğunu bile bile mutlu olmak ile yanlışın içinde olduğunu bilmeden mutlu olmak çok ayrı şeyler bana göre. Ama tabii mutlu olma yöntemin bu ise bişey diyemem
Bence hayatımın en doğru kararını yanlışlardan dönerek yaptım. Başkaları için yaşamak yerine kendim için yaşamayı seçtiğimden belli daha iyi hissediyorum kendimi.
İşle ilgili 5 sene önce baya güzel bir teklif gelmişti ama şu an çalıştığım yerde de çok rahatım ve imkanlarım çok iyi burda kalmaya karar verdim ve o iş yeri 4 sene sonra büyük bir vurgun yaparak kayıplara karıştı 😀
Hemde nasıl aldığım en önemli kararlardan biridir. Eğer gitseydim 7 yıllık tazminatımdan konumumdan rahatlığımdan olucaktım birde orda öğrendiğim kadarıyla 3 ay maaş alamamışlar 3 ayda eşek gibi beleşe çalışıp işsiz kalıcaktım 😀😀 1500 tl fark için başıma gelmeyen kalmayacaktı 😀 sadık kalarak daha fazlasını kazandım ☺️🙏🙏
Arkadaş seçimi verdiğim en doğru kararlardan biridir... yanlış olanları eleyip doğrularla yola devam etmek insanın hayatını doğru yönlendirmesini sağlıyor her anlamda...
Hayatta aldığım en doğru karar 18 yaşında ailemin yanından ayrılıp kendi ayaklarımın üzerinde durmak ( psikolojim yaşıtlarıma göre Harika bir durumda ) ve bir diğer en doğru karar hayatımdaki insan ❤️