Sürekli kendine acıyan, öğrenmeye doyduğunu düşünen, her şeyi bildiğine inanabilecek kadar dünyaya dar açılardan bakan, doğaya, canlılara, saygısız ve kötü davranan, bencil insanlardan ışık hızından daha hızlı soğurum. Beni aşırı bunaltırlar ve onlardan uzaklaşırım.
Cahil insanlar. Kendisine sürekli bir statü yaratma çabası içinde olan insandır. Böylelikle kendisini diğer insanların gözünde önemli bir yere konumlandırdığını düşünür. Ambalajını, makyajını önemsemesinin sebebi de budur. Glikoz şuruplu kekin dışına ışıl ışıl ambalaj sarmak gibi.
Bencil ve egolu insanlardan anında bunalırım ! birde çok özür dileyerek söylüyorum nerde nasıl davranacağını bilmeyen kişilerle kendimi cok rahatsız hissediyorum sevmemek değil ama sürekli açık kapatmak ya da birine ne yapacağını ikaz etmekten bunalıyorum !
Kaba saba konuşanlar, susmak bilmeyenler, alaycı bir havada konuşanlar ve kendini kurnaz sanan insanlar, kendi doğrusunu başkasına dayatan insanlardan bunalır ve uyuz olurum.
- Sürekli dedikodu yapan, - Başkalarının hayatlarını bana anlatıp kendi hayatından ser verip sır vermeyen, - Söylediğim şeyi dinleyerek kendisinin daha mükemmel olduğunu kanıtlamayan, - Yazışıyorsak random atmayan insanlardan bunalıyorum.
Durmadan çevresindeki insanların onun dikkatini çekmeye çalıştığını iddia edenlerden. Mesela ağlayan birini görüyor hemen ay bu dikkat çekmeye çalışıyor yok işten gülen birini görüyor bu da bana yazıyor falan filan olanlardan.
Herkes iyilik meleği kesilir şimdi. Benim mizacım farklı, sevdiklerim, alışkanlığım, düşünce yapım farklı.. Bana bunların hepsinde ters gelen birisi bunaltır..