Bu konuda çok iyiyim diyebilirim. Çok fazla insan seven bir yapım yok zaten. Az ve öz olsun yeter. Kuru kalabalığı hiç sevmiyorum. Bir anda insan silebilir. Üstüne beton döküp, maziye yollayabilirim. Bu konuda biraz vicdansız olduğum söylenir.
Hayatıma giren insanları onlar beni silmediği sürece ASLA silmem. Bunu ömür boyunca yapan bir insanım. Vefa diyorum buna da. O nedenle silinmesi gereken insan var ise bunlar zaten normal şartlarda silinmez benim tarafımdan.
Bunu şöyle örneklendireyim, instagram hesabımda mesela sadece tanıdıklar var bir tane sayfa takip ediyorum sadece. Geriye kalanlar hep gerçek kişiler. Onlarda beni takipten çıkmadığı sürece ömür boyu listemde olurlar. Ancak takipten çıkarlarsa da anında silerim. Ancak ilk adımı asla ben atmam silme noktasında.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Kolaylıkla silemem, çabalarım, beklerim, sınırları zorlarım, silmemek için elimden geleni yaparım.. Ama herşeye rağmen silmem gerekiyorsa ve silersem asla geriye dönüşü olmaz. ✌🏻
Yaptığı hataya göre değişir. Kolay kolay silme gibi bir huyum yoktur. İnsan sonuçta bende bir değeri vardır. Kolay kolay silmediğim gibi sildiğim de de eskisi gibi birisi olamayacağımı bildiğim için tamamen emin olmayı beklerim.
Hayatıma girmek o kadar kolay ki eğlenceli ve sıcakkanlı ol benim en yakınım olursun. Ama çıkması ahh ahh girmesinden daha kolay. Bir gün bir bakarsın hayatımın odak noktası sensin ama sana uyuz oldum an 3 saniye sonra silerim o odak noktayı canım benim 👋🏻
İnsanlar ile olan ilişkilerime şans/şanslar veririm. Şans iki taraf içindir. Eğer iki taraf birbirine uyum sağlamıyorsa bu diğer kişinin kötü olduğu manasına gelmez. Sadece uygun değillerdir. Ve sessizce hayatlardan çıkılabilir bu çokkk doğaldır.🤍❤️🤍
Pek çok kişi girdiği için zamanında, artık bu konuda hiç zorlanmıyorum. Çünkü aksi bir şey yaşamıyorum; ya samimiyetsizlik dahil oluyor iletişime ya da başka beklenti, zaaf ve yalanlar. Bu sebeple hayatıma da kimseyi almıyorum, olması gerektiği düzeyde sohbetimiz devam ediyor. İlerleyen zamanlarda ne olur bilinmez, fakat an itibariyle o güveni sağlayacak birisini tanımıyorum.
Tanıdığım insanları bir süre sonra silmeyi severim. İş yerinde olsun, okul ortamı olsun, taşınarak komşuları olsun hoşuma gider ama değer verdiğim bir insani silemem kalbimde bir köşe ayırırım duygusalim biraz 🥺
Hayır. Silebilmem için çok büyük yanlışları olmus olmalı. Veya aşırılaşmış bencillikleri, umursamazlıkları. O noktaya gelene kadar elimden geleni yaparım. Ama o ana gelmissek bir daha geri dönüşü olmaz.
Hiçbir şekilde, hata ve yanlış yapanı silmekten çekinmedim, hiçbir zamanda bundan dolayı üzülmedim. Hayatımdan çok kişiyi çıkarttım ve birdaha hayatıma almadım. Biraz gaddarım ve kurallarım, değerlerim ağırdır.
silerim kolay vazgeçerim daha doğrusu o öyle zanneder ama ben silene kadar çok mücadele etmişimdir kendimce haberi yoktur dolmuşumdur tükenmişimdir bir gün hiç ummadığı anda vazgeçerim ondan ve daha asla muhatap olmam
Genelde bayanlar karşılarındakilere böcek muamelesi yapıyorlar. Daha iyisini bulunca siliyorlar. Kendini küçümseme son kalan insan ırkı olabilirsin. Evcil hayvandan bile vazgeçmek zordur. Bu insan olduğu gerçeğini ortaya koyar. Kimse o bahsettiğin gibi davranmıyır. Yalnız kaldıysa... Aman hislerim vardı yok çok özledim hikayeleri. Pat birini bulunca nefret söylemleri. 😇
@qudubed daha iyisi gelinceye kadar erkek izliyor ve hiç bir şey yapmıyorsa iyi yapıyorlar. Hayatınızdan çıkarttığınız kişilerin acı çekmesini izleyip köşeye attığınıza başkası değer verince aa başkasına hemen gitti diyemezsiniz. Kaybetmeseydiniz? Hisler varken insan toleranslı olabiliyor hisler bittikten sonra geri adım atıp baktığında kimi sevmişim ben dediklerinden ötürü sövüyorlardır 😂 senin bu yazdığın ne biliyor musun kendi acınızı atlatıncaya kadar karşı tarafta acı çeksin istiyorsunuz. Eğer ilk unutan siz olursanız karşı taraf üzülmüş ya da üzülmemiş umrunuzda bile olmuyor.
Bende ne kadar yer etmiş olmasına göre değişebilir. Bazen kendi huzurumuz ve mutluluğumuz için bunu yapmamız gerekiyor. Bana zarar vermeye başlayan kimseyi hayatımda tutmam.
Silinecekse silerim, bir iz değil öyle bir silerim ki, hatıraları bile hatırlamayarak. Çöpe atarım o insanı, işte bu yüzden yalnızım. Yalnızlığımla gurur duyuyorum.
2 günde birini senin hemcinslerin buluyor açtırma ağzımı bence, silmeye değer biriyse sileceksin bakıpta üzülmeye ne gerek var ölü gibi düşüneceksin ve bitireceksin bu kadar basit
Hemcinsin üniversiteye gider gitmez bir zengin erkeğin kucağına atlayınca bizde öyle yaptık evet. Öldü gibi davrandık. Ama ziyaretlerimizide yapıyoruz. Mezarını ziyaret ediyoruz.
Ağzını açıcakmış. Kadınlar şeytandır. Erkekler hep suçlanır. Bir erkeğin ömrü boyunca hayatına en fazla maç kadın girebilir ki?
Kadın öyle değil? Erkek istese de bulamaz kadın istese şak diye bulur
Kolaylıkla silmek iyi mi kötü mü bilemedim... Bazı şeyler bir seferde silinecek meselelerdir, bazısı affedilebilir. Bu o kişiyle paylaştıklarınıza, yaşadıklarınıza bağlı bir durum
O kişi bende iz bırakmadıysa rahatlıkla siliyorum. Hiç geriye dönüp bakmıyorum bile. O anıların bile gözümde hiçbir değeri, hatrı kalmıyor. Ama gerçekten iz bırakan biriyse onu unutmak oldukça zor olur benim için...
Hayır maalesef öyle bir yeteneğim yok. Hayatima gören kişiye çok bağlamışım ve ayrılmak imkansız gibi gelir. Çok çaba gösteririm ama aynı çabayı göremeyince de derin hüzün kaplar ruhumu