Narsist değilim beğğnn😂
Soruya bir artı fırlatın😬

Narsistlik sürekli haklı çıkma durumu değil kendini fiziki ve karakter bakımından aşırı beğenme durumudur. Bir nevi kendilerine aşıktırlar. Kendimi beğenirim ama eksiklerimle kabul ederim. Pek yatkın sayılmam.
Hakkımı kesinlikle ararım ama her durumda haklı çıkmaya çalışmam. Eğer bir hatam varsa, bunu bilmeden yapmışımdır ve farkında değilimdir. Güzel izah edilirse ve hatalı olduğumu görürsem hatamı kabul eder, özrümü dilerim. Hatanı kabul edebilmek büyük bir erdemdir.
Yok gibi
Azıcık narsist olabilirim 🤪
Bence değilsin🤓🙈😂
Kimseye bir kötü davranışını görmedim ama oladabilir gizli narsist seni😂
Tamam be istediğin olsun çok kötüsün sen yılan😂
Zehir 😈😈
Erkek ki kız mı soruyorsun
Dur atim
Fısıldadım bak😂
😂
Cevap
69Cevap
Hayır böyle bir insan olmak istemem gadası
Merhaba,
Narsistlik bana göre değil. Çevreme, insanlar ve sevdiklerime değer veriyorum. Böyle insanlar asla sevdiklerini düşünmezler. Sadece kendileri önemlidir.
Her insanda vardır haklı olma isteği ama narsistlik için yeterli değil. Narsist kendine aşık olan kişilere denir. Sadece haklı değil. Kusursuz , elit , kültürlü , bilgili , en iyisini hak eden. Bir fikir verse ve o fikri uyguladığında herkes kaybetse bile hata karşıdadır. Yanlış uygulamıştır. Narsistliğin kötü yönleri anlatmakla bitmez
Alakam yok. Aksine kendimden çok, sevdiklerime değer veririm. Onların mutsuzluğu, benim mutsuzluğum oluyor.
Vala ne yalan söyleyim hep bir haklı çıkmak isteme gibi durumum var ! Ama sanırım bu tek başına narsistik kişilik bozukluğu eğilimi sayılmaz ! Empati kurabiliyorum çünkü ! narsistlerin en belirgin özelliği asla empati kurmazlar !
Ben narsist değilim, ama evet bir çok durum da haklı çıkarım ve kendi fikirlerimi de savunurum. Çünkü ben araştırmadığım, doğru olduğuna kesin olarak inanmadığım hiç bir şeyi savunmam. İnsanlar da bunu anlamayarak bana ukala diyor mesela.
Narsistliğin tanımı her durumda haklı çıkma çabası olmasa da 😄 hayır yatkınlığım yok
Hayır yok haksizsam zaten bin defa özür dilerim hatta haklı olduğum da bile sırf karşıda ki artık sesini kessin diye özür dilemişligim var😂
Kim narsist olmak ister ki.
Hep mutsuz. Hep hırslı, ... Ve oldukça kibirli...
Ben almayayım.
Böyle gülen, neşeli bir insan olarak devam etmek oldukça eğlencelidir...
Benim yok Allah onlardan korusun basta hissetmezseniz herseyi farkli gösterirler baglanirsiniz sonrasi facia ölümle yasam arasinda hergünn tercih yaparken bulursunuz kendinizi
Böyle bir çaba içerisine girmem. Çünkü her zaman haklı çıkarım. Bu ise şundan kaynaklanıyor. Haklı olmama ihtimalim olan tartışmalara girmiyorum. Bilmem deyip geçerim
Olmadı, haksizsam başımı eğerim. Karşıdaki cellat değilse tabii, sessiz kalırım. Bazen en iyi cevap sessizlik de olabiliyor.
Bir alanda narsist bir kişiliğim var. Yatakta sadece ben egemen olmak isterim ve karşımdakini çok umursamamak
Narsist olmadım olmaya da niyetim yok... Hatta kendimde bir üstünlük hissedip farkedince daha da gizlenmeye çalışıyorum...
Hayır yok.. Narsist olmak çok kötü bir şey, eski bir arkadaşım da narsistin tekiydi, çok şükür kurtuldum ondan
Hem kendimi aşırı beğeniyorum hem de kendime karşı inanılmaz bir tiksinti duyuyorum. Biraz yatkınlığım olabili.
Her hareketimi hesaplarım, haksız çıkmaya meyilli değilim 😂
Aaa kimsin sen acep😂
Yorumcu 😂
Allah allah😂
Oh dear god 😂
Hımm ingilizce bildiğimi bilen biri😌
Aklımdaki kişi mi acep
Bunu bana ikinci kez yaptın. Ben karavana çıktım. Şu aklındaki kişiyi söylersen açarım.
Açıl bakalım bi
Haksız durumlarda özür dilemeyi çok iyi bilirim fakat karşımdaki kişinin kendin tamamen haklı bulmasına karşıyım. Bu yüzden hemen susmam.
Hayir, haksizsam susup oturmasini bilirim, karşimdaki benden gucsuz de olsa ozurumu dilerim, insanlik erdemi bunu gerektirir
Hayır. Sürekli kendi bildiği doğruymuşcasına davranan insanlara da acayip gıcık oluyorum.
benim haklı çıkmama gerek yok ben her zaman haklıyım sana da öneririm : )
Yoktur sevmem oyle seyleri kendim de yapmam yapandan da uzaklaşırım
Narsisist özellikler gösteren herhangi biri bunu asla kabul etmez kendinde boyle bisi oldugunu
Hayır, yok. Narsist ve kibirli insanlardan hiç haz etmiyorum.
Hayatta en sevmediğim insan tipidir narsistler asla onlar gibi de olmak istemedim.
Yok kendimden nefret ettiğimden narsistlik bana çok uzak
Hayır. Yüce Allah'ım sen beni narsistlerden uzak tut, beni onlardan koru Yarabbim.
Evet bir de zengin olsam düşünemiyorum kendimi. Havamdan geçilmez herhalde 😃
Aslaaa.. Zaten narsistler yedi ömrümü.. ALLAH'A yakın bana uzak olsunlar efendim..
Radikalizm bir seye bulasmissa insanin herseye yatkinligi olur. Ama insan kabul etmez hic bir zaman.
Narsist, egolu, ukala, hazır cevap olduğumu diyenler var
Bazan oluyor sonra pişman oluyorum. Ama genel de hep mazlum tarafım
hatalarımı kabul ediyorum ama gerçekten haklıysam haklı çakmaya çalışırım.
Ben tam bir naraistim galiba ya elimde değil kendimi çok sorguluyorum bu yuzden
Gerçek bir narsist her durumda haklı çıkma gibi bir çabasının olduğundan bu soruya da durumunu redderek cevap verir. ''En azından benim düşünceme göre''
Allaha şükür yok. Aslan burcu olmak zor olsa gerek. Narsist kediler.
Her durumda haklı çıkmayı severim. ama bazı durumlar hariç
Narsistlik bana göre değil Narsist olan biri sadece kendini düşünüyordur ama bazen benimde cinsel ilişkiye girdiğimde partnerim yapmak istemediğinde narsistlik yapmışlığım vardır
Genelde haklı olduğuma göre haklı çıkmak isterim ve bu narsistlik olmamalı
Manipulatifim narsist degil. o yuzden hep haklıyım insanlar benim hareketlerimde kusur ariyormus gibi hep en doğrusunu yapmaya calisirim
Haklı olmak doğru kullanılmadıkça hiçbir önemi yok yalnız. Narsistlikte odak haklılık değil. Karşıdakinin haksızlığı ezikliği
yok be yumuş mumuş bişeyim ben
@Bnçbn o yüzden o karaktersizlerin arasında melek gibi parlıyordun sen...❤🥰
iyi ki varsın bebeğimmm ❤❤❤
@Bnçbn muahhhhhhhhhh
Bazı huylarım narsistçe olabilir ama narsist insanlar sevdiklerini hiç düşünmezler ben düşünüyorum yüzde elli yüzde elli sanırım.
s. ikişe yatkınlığım var ;)
😀😀
yok canım ne narsistliği : ) @oneminutetosuicide
Narsistsiniz beyefendi. : )
Yok narsist değilim ben, hümanistliğe var ama.
Eskiden vardı ama artık yok boşverdim
Yanlışsam "yanlışım" derim.
Malesef biraz var hatta birazdan biraz daha fazla
haklı çıkmak evet ama narsistlik hayır.
Belli oranda olabilir ama tam anlamiyla olamam ya
Resimdeki oğlan tipsiz.
Evet haksız olsam bile haklı çıkarım
En iyi bildiğim , hiç birşey bilmedigim
aksine kendimi hiç beğenmem
Biraz var hatta baya 😄
Öyle olmadığımı düşünüyorum
hayır o boyutlarda olmadım hiç.