Gün içinde kahveme sigaram eşlik etmezse eksiklik olur. onlarsız zor geçer günüm. tabiki hayattan keyif alıncak çok güzel şeyler var. mesela herseyi mükemmel olan bir tatil. o herseyi mükemmel olan tatil bile olmasa da olur ama kahvem ve sigaram olmazsa olmaz.
Yaşamaktan acayip keyif alıyorum. İzlemekten, hayvanlarla empati yapmaktan, köpeklerle arada konuşurum mesela , belgesel izlemekten , extremsporlardan , yaslilarin elinden malzemeyi alıp , çok agirmis , nasıl tasidin, çok güçlüsün gibi sohbet ederek , yardımcı olmaktan...
Nihilist olmak zevk almayı kolaylaştırıyor. Hiçbir şey insanın umrunda olmadığı için dert tasa kalmıyor. Her şey anlamsız, değersiz olunca aptalca bir durum bile insanı eğlendirebiliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bu sıralarda hayalini kurduğum tek şey memleketimdeki evim. Ailemi o kadar çok özledim ki. Sürekli gözümün önünde. O yüzden bir an önce gitme vaktimin gelmesini bekliyorum.
Ya ole hayatimin hayallerimin buyuk bir kismini falan kaplamiyo ama su an sesini dinlemekten keyif aldigim kisiyle birlikte bi cafede canli karaoke yapmak isterdim. Yoksa zaten hayatimin her anindan keyif aliyorum.
Vücut geliştirme World of warcraft oynamak Kedimi sevmek, sarılmak ve öpmek Gezmek seyahat etmek sinemaya falan gitmek kahve içmek anime izlemek film dizi izlemek öf bir sürü var
Eğlenmekten keyif alırım. Yanımda sevdiğim arkadaşlarım olacak onlarla kayak yapmak, bungee jumping yapmak, jetskiye binmek vs. bu tarz eğlenceli aktivitler beni çok mutlu ediyor.
Sizden birşey rica edeceğim ben 3 X per değilim o yüzden imza linkini paylaşamıyorum. Elmalı'da İstismara Uğrayan 2 Çocuk için adalet kampanyasının linkini soruda paylaşırmısınız. Onlara bunları uygulayanlar şu an adli kontrolle serbest bırakıldılar. Bir an önce en ağır cezayı almalarını istiyoruz. Change yazarsanız bulursunuz.