Herkesin bir hobisi ya da yaparken mutlu olduğu birşey vardır. Sizinkisi ne?
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılsana bir hikaye anlatayım ister misin? 15 yaşında, mahalledeki bir plakçıya giderdim. orada çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi. ve bir gün bana bir albüm vermişti. eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim yani gerçekten nefret ettim. sadece... anlayamıyordum. bu yüzden tekrar çaldım... tekrar çaldım... sonra tekrar çaldım. sonunda farkettim ki, çalmadan duramaz olmuşum. o notaları dinleyip duruyordum. o gün şunu anladım, hayatım boyunca yapmak istediğim şey, işte buydu: anladın mı? müzik yapmak."
03 Yorumla
Soran+1 yılMüzik sihir gibi bişey. Şu dünyada ben müzik dinlemeyi sevmiyorum diyen biri yoktur. Dinlemek kadar yapmakta çok büyük keyif.
- +1 yıl
Bu yukarda yazdığım metin güzel bir filmden bir replik fakat müzik gerçekten tüm hislere tercüman ve bu müziği icra edebiliyorsan kalbindeki hisleri melodilere döküp yazdığın sözlerle bogazın şişene kadar o kendi şarkını söylüyorsan kimseyle dertleşmenede gerek kalmıyor.. Müzik iyidir aşktır sırdaştır
Soran+1 yılÖyle terapi gibi
En İyi Cevaplar
Balık tutmayı çok severim mesela balık beklerken martılara ekmek atmayı severim birde parkta oynayan çocukları seyretmeyi..
eski 45 liklerimi dinlerken çok keyif alırım mesela..
yağmurlu havada yürümeyide çok severim..
hangi birini yazayım kardeşim, çok şey var hayatta keyif alınacak.. :))12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hocam hayat herzaman yaşamaya değer gerçekten çok keyif alınacak şeyler var
+1 yılsu aralar arkadaşlarla whatsapp grubunda sacmalarken egleniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel oluyo vallahi whats appta saçmalamak
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. https://vocaroo.com/i/s03qDR7LT4pJ
Ayrıca resim çizerim.05 Yorumla
Soran+1 yılYeteneği olana güzel resim.
Soran+1 yılNe güzel be özendim vallahi cin adamlarımı bir görsen... :D
Soran+1 yılTöbe diyelim gece gece :D Bende korkarım kız :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
48Cevap
+1 yılbundan 2 sene onceydi. machupicchu'da ciktim tepeye kadar. hava soguk olmasina ragmen bayagi terledim. oturdum bir tasin ustune. yaktim sigarayi kulagimda da sezen aksu. 1 saat oturdum. o manzara karsisinda insan ister istemez dusuncelere daliyor. o an belkide su omrumde gecidigim en guzel 1 saatti.
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıll manzaradır arkadaş gözümün önüne geldi vallahi cennet
+1 yılBir cumartesi sabahi kahvaltindan sonra araba mi temizlemek, depoyu doldurup deli gibi gazlamak... belki sana saçma gelebilir ama çok keyifli birşey emin ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılAraba kullanmak saçma olur mu hocam ya :D O bambaşka bir zevk
Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. Farid farjat i açarım. kıl testeremi alırım elime ahşap çalışmalar yaparım. Testere isindiktan sonra ahsaptan guzel bir koku yayilir. yalnizken en keyif aldığım aktivite.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş
+1 yılYemek yapmayı , ve yüzmeyi çok seviyorum yüzerken gözlerimi kapatınca sevdiklerim aklıma geliyor , birde tuvalette sigara püf lisede çok yapardık tabi lisedeki tadı vermiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYasak olan herşey güzel tabi :D lisede yakalanma korkusuyla içilen sigaranın tadı başka olur :D
- Kişilik & Karakter konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılvucut geliştirme bir türlü vazgeçemiyorum ara falan veriyorum bir bakmısım yine salondayım
cok keyif alarak yapıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılSpor iyidir kardeşim devam
Yapmaktan en çok keyif aldığım şey yaparken en fazla keyif aldığım şeydir.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi başka ne olacaktı :D
+1 yılBasketbol oynamak enerjimi ve stresimi atmak için olanak sağlıyo
13 Yorumla
Soran+1 yılSpor iyi yapmak lazım. Fena kafa dağıtıyo
- +1 yıl
Sağlık için kafa dağıtmak için bire bir düzenli yaptığın sürece
Soran+1 yılÖyle hocam
+1 yılCounter Strike Nexon Zombies oynarken hayattan kopuyorum o esnada Adriana gelse o kadar mutlu edemez yani beni
14 Yorumla
Soran+1 yılVay be sizdeki bu oyun sevgiside başka
- +1 yıl
Koreli gençler gibi oyun başında ölmekten korkuyorum :)
Soran+1 yılAman allah korusun kardeşim :D
konuyu keşke cinsel bölüme açsaydın buna cevap verebilirdim
cevap vermiş kadar da oldum sanırım (:)02 Yorumla
Soran+1 yılOldun kardeşim biz anladık :D
Özellikle yazın Cunda da gün batımında çam ağaçları arasında deniz kıyısında rakı içerek güneşi batırmak.
18 Yorumla
Soran+1 yılCundaya gitmedim de baya güzel olmalı
Soran+1 yılBu yaz gitmek nasip olur inşallah birazda biz rakı içerek batıralım güneşi hep siz mi keyfini çıkarıcaksınız :D
- +1 yıl
Umarım yolun düşer görülesi yerlerdendir ama orada rakının keyfi restorantlardan ziyade sakin ve huzurlu yerlerde çıkıyor örneğin Ortuç, Pateriça gibi yerler karşında midilli etraf yemyeşik çam ağaçları deniz cam gibi önünde güneş midilli üzerinden batar etraf kıpkızıl elinde rakı huzardan komaya girebilir insan :)
Soran+1 yılHocam ne anlattın be yazık değilmi bu kış gününde canımızı çektiriyosun
Soran+1 yılDalga rahatsız etmiyo mu hocam
Böcekleri öldürürdüm küçükken halen üzerimde kalmış bir hobidir işkence çektirerek öldürürüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah yok artık
sorumlulukları yerine getirdikten sonraki rahatlama güzeldir. geceleri slow müzikle araba kullanmak ya da anneyi bozacıya götürmek :D
14 Yorumla
Soran+1 yılYa annenin yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak nasıl bir keyiftir dünyada eşi benzeri yok benim için
Soran+1 yılAfiyet olsun teyzeme ellerinden öpüyorum :D
+1 yılGece dolunayı izlerken müzik eşliğinde sigarayla kahve içmeye bayılıyorum.
kuralsiz!11 Yorumla
Soran+1 yılHocam sen keyif ne demek iyi biliyosun
Akşama Kadar Uyumak , Sabaha kadar alkol içmek ve tabii sigarada cabası :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAman hocam seni erken göndermeyelim bu dünyadan :D
+1 yılŞimdi bunu söliyecezmmi illa :D %99 belli herkesinki :D
03 Yorumla
Soran+1 yılİçim mi fesat bilmiyorumda vallahi soruyu yazarken aklıma geldi bu mutlaka çıkar biri diye. Tebrikler kardiş ilk yazan sen oldun
- +1 yıl
Ben öncüyüm :)) ama yalan söylemeyi sevmem gerççekleri konuşacaksın yalanlar diğer tarafta :D
Soran+1 yılAynen hocam. Şurda birkaç insanız eğlenmeye gelmişiz. Ne diye yalan söyleme gereği duyalım. Takdir ettim seni :D
Bu yaşıma kadar hayatımda zevk alarak yaptığım tek şey spor oldu. Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum ne basitim ya. s
02 Yorumla
Soran+1 yılBasit değilsin kardeşim küçük şeylerle mutlu olmasını bilen hayatı boyunca mutlu olur. Böyle devam
+1 yılSigar içerken dünyanın en huzurlu ve mutlu insanıyım
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyiz vallahi
sevdigim insanlarla vakıt gecirmek sahilde yurumek yuzmek
12 Yorumla
Soran+1 yılSahilde yürümek güzeldir kardeşim bide geceyse tadından yenmez
+1 yılbu hayatta uğraşırken huzur bulduğum tek şey gitarımın telleri..
11 Yorumla
Soran+1 yılMüzik tek huzur kaynağım benimde
- Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılPazar sabahı evde Bob Marley eşliğinde kahvaltı hazırlamak ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun kardeşim
+1 yılSobanın karşısında, Puro içmek.
Şömine yok napak :/16 Yorumla
Soran+1 yılCanın sağolsun be hocam sobanın ayrı bir havası var
- +1 yıl
bir nebze mutlu ettin gözüm saol :)
Soran+1 yılRe kardeşim bu arada puro denemedim nasıl bişeydir acaba
- +1 yıl
sigara gibi içe çekilmeyen bir tütün ürünü. duman ağızdayken dolaştırılıp dışarı salarsın. vişneli ve çikolatalı halleriyle beni benden alan duman yığını kardeşim.
Soran+1 yılDenemek lazım vişneli nasıl olur merak ettim
- +1 yıl
Gayet güzel bir gün denersin.
Sevdigine sarılıp uyumak bence.. ah be üniversitede bitti gelmez bir daha o günler :((
13 Yorumla
Soran+1 yılAh ah o üniversite yılları yok mu be hocam
Soran+1 yılAynen öyle valla
benim israrla elde etmek istediğim bir şeyi elde edince acaip mutlu olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde milletin hevesi kaçar. Seninki daha iyi tabi
Bir yaz yaz gecesi balkonda okey oynayip çayımızı yudumlamak. Yazı özledim -,-
02 Yorumla
Soran+1 yılYaz genel olarak insana mutluluk veren mevsim. Yaz geceleri o balkonda edilen sohbetin yakılan sigaranın tadı bir başka zaten
+1 yılduştan sonra henüz tam olarak o kuruma aşamasına geçmeden yeni çarşaf serili bir yerde uyumak.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlginçmiş. bir an hayal etmeye çalıştım. Keyifli olmalı :D
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiklerimin yanında ve kendim olarak yaşamak. Başka şeyler hikaye.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle vallahi Allah herkese sevdikleriyle huzurlu bir yaşam versin
- +1 yıl
Eyvallah. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimi yatiriyorum yatağa geçiyorum ayaklarinin basina uyuya kalana kadar emiyorum. Cok keyif aliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu hocam
Cevap sahibi+1 yılNiye eksi verilmis ki. Soruna dürüstçe cevabimi verdim ben
çay içip ailemle sohbet etmek :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHele yaz akşamları balkonda tüm aile toplanıp sohbet ediliyo ya 10 numara bişey
+1 yılMotorsiklet kullanmayı ve yemek yapmayı seviyorum.
133 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda 1 kere motorsiklete bindim tövbeliyim
- +1 yıl
Neden? :)
Soran+1 yılÖlmek için gencim hocam :D
- +1 yıl
Herkes ölmek için genç :) Araba kazalarının motor kazalarından daha fazla olduğunu, olası bir kaza durumunda motorsikletin hareket kaabiliyetinin arabadan daha fazla olduğunu hatırlatırım :) Hem biraz heyecan hayatı daha dolu yaşamana sebep veriyor :)
Soran+1 yılBelki de bahane ediyorumdur bilmiyorum ya :D Sevemedim bir türlü arabada daha çok keyif alıyorum. Sen yine de kullanırken dikkatlı ol hocam
- +1 yıl
Teşekkür ederim hacım, dikkatliyimdir bu konuda. Daha nice Galatasaray şampiyonlukları yaşayacağız evelallah :D
- +1 yıl
Seninki ne peki? Aynı soruyu ben sormuş olayım :)
Soran+1 yılŞarkı söylemek o an yaşadığım huzuru ve keyfi anlatmak zor benim için
- +1 yıl
Söylemeyi en çok sevdiğin şarkı?
Soran+1 yılO değişiyo ya. Hani ruh halime göre herşey söylerim
Soran+1 yılMüzik konusunda geniş bir skalam var. (Bu arada değerini bil hocam skala kelimesini senin için ilk defa cümle içinde kullandım)
- +1 yıl
Eyvallah teşekkür ettim o zaman hacım :D Birgün bir yerde seni dinleyebilmek mümkün olur umarım. Şöyle kaset falan filan :D
Soran+1 yılYok ya bankacı olcam galiba okuyoruz bişeyler.
- +1 yıl
B0k var bankada, koş koş :D Yılbaşından önceki iki günü ve sonraki iki günü nasıl geçirdiğini, bugün Maaş günüydü bugünü nasıl geçirdiğini sor bir bankacıya :D Sektör berbat, sistemler yavaş, maaş tatminkar değil uzak dur bu sektörden :)
Soran+1 yılÖküz oturdu sağolasın zaten hiç sevmiyorum bölümümü hiç istemeyerek girdim. Sabancı da beni CEO yapmicağına göre ygsye kaydımı yaptırıyım yarın
- +1 yıl
Üzgünüm fakat acı gerçek bu :) Sigortacılık üzerine yoğunlaşsan? Bölümünü Bankacılık ve sigortacılık olduğunu varsayarak söylüyorum bunu.
Soran+1 yılYok işletme okuyorum
- +1 yıl
Bende sırf bir diploma daha olsun diye açıktan okuyorum işletmeyi. Sana da 'Kimi işletiyorsunuz?' tarzında iğrenç espriler yapıyorlar mı? :D
Soran+1 yılHiç sorma bide şey diyo erkek arkadaşım sen şimdi mezun olunca nolcan hukuk okuyan avukat oluyo tıp okuyan doktor oluyo sen ne olcan işletmeci mi dicen kendine
Soran+1 yılZaten hiç istemeyerek girdim iyice moralim bozuluyo. Senin bölüm ne bu arada
- +1 yıl
Enişte bey haklı :D Jeodezi ve fotogronometri mühendisliği gibi okuması bile zor gelen bölüm. Halbuki Harita ve maden Mühendisliği denilse çok daha açıklayıcı olurdu. Bankayla ilgili tecrübemde var,1 sene çalıştım bankada okulun ilk yılında. Ama dayanamadım strese, insanlara ve maaşın tatmin etmemesine ayrıldım :)
Soran+1 yılAman enişte bey ne haklı olacak boş konuşuyo habire. Ciddi ciddi düşünmeye başladım tekrar hazırlanmayı. Bakalım bulucam kendime göre iş
- +1 yıl
Öyle deme ya, seviyor çocuk seni :D
Sağlık sektörüne yönelmeni tavsiye ederim. Özellikle paramedik üzerine.24 saat çalış 3 gün tatil. Mükemmel birşey :)
Soran+1 yılAman kardeşim sevmesin kanser etti :D Hukuk içimde uktedir. İşletme ve hukuk arasında kalmıştım. Hocam biri zaman makinesini yapsında o güne geri dönelim. Avukat olmak istiyorum
- +1 yıl
O da zor be :D Düşünsene haksız olduğunu bile bile birisini savunacaksın. Ağır ceza, aile, icra hepsi birbirinden beter. Kadın psikolojisi kaldıramaz, hele seninki hiç kaldıramaz duygusal bir yapın var hacım :D Öyle deme, şikayet ederim seni :)
Soran+1 yılNerden anladın duygusal yapım olduğunu
- +1 yıl
Ben anlarım :D
Soran+1 yılee sen napiyosun zır zır konuşuyorum ben habire
- +1 yıl
Sağa sola salça oluyorum, sıkıcı günler geçirdiğimden fena sardım buraya öyle boş boş takılıyorum. Ayrıca estağfurullah, laflıyoruz şurada. İyi ki konuşuyorsun hacım :D Sen napıosun?
Soran+1 yıl5 gündür evden çıkmıyorum benim ki kadar sıkıcı günler geçiremezsin. Ev hanımı oldum tvden poğaça tarifi alıcak kıvama geldim.
- +1 yıl
Emin ol en az senin kadar sıkılıyorum. Hiç bilmediğim bir ilde misafirim 10 gündür. Ve bu misafirlik bir 10 gün daha sürecek. Sıkıntıdan o kadar çok şey yaptım ki artık yapacak birşeyim kalmadı. İnsan sıkılmaktan sıkılır mı? Sıkıldım :D
Poğaça mı? Hmm Olsa da yesek :D
Soran+1 yılPoğaça nedir hocam? Lahmacun yiyelim beyti yiyelim sen nerdesin şu an
- +1 yıl
Gece gece ağır gelir o dediklerin hacım ama üç çeyrek kokoreçe ve ardından midyeye cüzdanımı bırakırdım bu saatte :D
Zonguldak'tayım hacım. Sen nerelisin?
+1 yıldostlarımla batak oynamak
12 Yorumla
Soran+1 yılbir öğrenemedim gitti şu batağı
- +1 yıl
Dünyanın en güzel oyunu öğrenirsin merak etme indir şimdilik pc den oyna botlara karşı sonra eline kağıt alıp dizmeyi öğren sonra gerisi gelir
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayal etmek...
Yazmak...
Çizmek...12 Yorumla
Soran+1 yılHayal etmek dünyanın en güzel şeyi olmalı
- +1 yıl
Elbette..
ikizimin gözlerine bakmak
12 Yorumla
Soran+1 yılYaaa güzel ve özel bişey olmalı
+1 yılgezmek, fotoğraf çekmek, yeni insanlar tanımak,
12 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf çekmeyi bende severimde yeni insanlar tanımak için aynı şeyi söyleyemicem
- +1 yıl
hımm. doğrudur fakat ben her yeni tabsığım insanı hayatıma eklenmiş yeni bir tecrübe olarak düşünüyorum ve bana birieyler ekliyor mutlaka
Başkalarının yapamazsın dediğini yapmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılAman kardeşim fazla gaza gelme :D
Gece uyurken sevdiğim kızı düşünmek
03 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın hocam sevgili misiniz peki
Soran+1 yılSenden iyisini mi bulcak senden çok sevenini mi bulcak hocam. Ayıp ediyosun kendine
+1 yılölmeyi beklemek galiba :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak güzel şey :)
- +1 yıl
hiç sanmıyorum ama intihar edecek kadar da düşmedim sadece bekliyorum :)
Soran+1 yılHocam ölmeyi beklerkende yaşıyoruz. Nasıl olsa ölcez bu dünyaya gelmenin bir anlamı olsun. Canını sıkan varsa afedersin * s... et biliyorum zor ama mecbursun hiçbişy senden kıymetli değil
+1 yılsigara + kahve + kitap = mutlu son :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle vallahi hocam :D
- Kişilik & Karakter konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaklavasina yaptığımız halısaha maçları.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu saatte canımı çektirdin kardeşim afiyet olsun ne diyelim
Kizimla vakit gecirmek
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah bağışlasın
Soran+1 yılAmin
Tatli yapmak :)
19 Yorumla- +1 yıl
Bunu demeyeydin iyiydi :D
Soran+1 yılYaaa kim sevmez tatili. Şu saatte biri alsa götürse ses çıkarmam
Soran+1 yılYa ahahahahahahahahahaha :D Tatile gitmeye ihtiyacım varmış demek ki :D
Soran+1 yılEllerine sağlık bu arada canım :D
Soran+1 yılHahahahhaha hala gülüyorum :D
Birilerini mutlu etmek
11 Yorumla
Soran+1 yılHarcanırsın kardeşim sen kendini mutlu etmeye bak
Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yuzmek..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok severim vallahi bende
Uyumak. Sabah uykusu. :))
02 Yorumla
Soran+1 yılSabah uykusu efso bişey ya yeri doldurulamaz :D
Uyumak no stres no problem.
01 Yorumla
Soran+1 yılHele hele sabah uykusu
Yüzmek :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSpor iyidir
Sigara
12 Yorumla
Soran+1 yılSigaramın dumanına sarsam saklasam seeeni.. Şu saatte pencerenin önünde gecenin sakinliğini izlerken ne de güzel gider be
balık tutmak
17 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmıyo musun
Soran+1 yılHahahahaha denemedim hiç. Balık beklrken uyuya kalırım muhtemelen
Soran+1 yılBen sevgilimle gitsem benden önce o uyur :D
Soran+1 yılHahahahahahaha :D
+1 yılsevişmek
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılsspor spor spor
10 Yorumla
+1 yıluyumak.
00 Yorumla
+1 yılseks
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur hocam
- +1 yıl
Senin
Soran+1 yılŞarkı söylemek
- +1 yıl
İlginçmişşşş
Soran+1 yılÖyleymiiişşşş
Uyumak..
02 Yorumla
Soran+1 yılHele hele sabah uykusu efso bişey
uyumak <3
01 Yorumla
Soran+1 yıl<3<3
+1 yılçukumel yemek
02 Yorumla
SoranAfiyet olsun kardeşim
- +1 yıl
eyvallah karşim
+1 yıluyumak -_-
00 Yorumlaseks yapmak
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur vallahi
Soran+1 yılSen öyle diyosan öyledir hocam :D
+1 yılsabah koşusu
02 Yorumla
Soran+1 yılTakdir ettim vallahi. Sabah o tatlı uykusundan insanın uyanması öyle zor ki
- +1 yıl
formda kalkmak için gerekli şeyler ama önce sağlıkkk
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks
01 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle diyosan doğrudur hocam
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi