Hani bazen inlik cinlik şeytanlık yaparsın hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin hesabı 😂😂 ben çok yaparım mesela aamaaaaaaa sonucunda başkalarını suclamam yaptım pişman mıyım asla derim bu da benim deliliğim 🥳🥳 peki siz bu durumda ne yaparsiniz hep suçlu başkaları siz melekmisiniz 👻👻👻👻👻👻👻👻👻 ben şeytanım misal
Yaptıklarınızın arkasında durur musunuz yoksa hep suçlu basklari mı 😂😂🥳🥳🥳?
10 numara soru olmuş :D Millete sorsan hep suçlu başkaları kendileri hiçbir şey yapmamıştır. Arkadan konuşmamıştır. Fesatlık yapmamıştır. Herkes onun üzerine oynamıştır. Kendisinin peşinde herkes koşarken kendisi prensestir sözde kimseye yazmamıştır falan genel özellikler. Karakteri olmayan insanın genel özelliğidir zaten yaptığının arkasında durmaz. Başarılı olursa kendisi yapmıştır ama başarısız olursa suç başkasınındır.
Ben yaptıysam yaptım derim. Hatalı kararlar verdiğim de olur ama günahıyla sevabıyla yapmışımdır. Bu sebeple de yaptıysam arkasında dururum yaptım derim. Gerçi yapmasam bile insanlar yapmışım gibi söz etmekten büyük bir zevk alıyorlar :D
İlk önce sorunun çok güzel bir soru olduğunu belirtmek istiyorum...
Gerçekten de, detayda belirttiğin gibi kimse kendini yaptığı bir şey için suçlu görmüyor, herkes her zaman kendini haklı görüyor ve herkes sanki bir melek🙂
Ne yalan söyleyeyim, sanki ben de öyleyim biraz... Hiç kendimde kusur aramam, hiç kendimi suçlu hissetmem. Hep yaptıklarımın arkasında dururum...
Peki, bu doğru bir şey mi; Kesinlikle, HAYIR... Demek ki kendimi düzeltmem gerekiyor 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Mükemmel bir soru :D ben suçu başkalarına atarım ama bazen arkasında da dururum, hatta çoğu zaman. Değişiyor ya.
Yaptıklarımın arkasında dururum. İyi veya kötü, yaptıysam vardır bi sebebi, Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayalım, gerek yok böyle şeylere. Kimseyi suçlayarak kendini aklayamazsın. 😌
durarim amma en son birisinin arkasinca konusdum o konusdugum kiside o dedikodusunu ettiyime catdirdi sohbetimi cok kotu oldu😂😂bazen boyle seylerde oluyor. ben genelde arkadan konusdugum adamin sohbetini ettiyim imsanalri sadik insanlarfan secerim amma bazwm curukleride oluyor gormediklerim😂o sohbetin saka karisik arkasinda durdum amma hic iyi olmadi utanc verici bisey🙂
İnsanlar bir suçlu arar kendi yaptıklarıni görmezden gelmek için genelde gıcık olduklarını hedef tahtası seçerler takma ve tinlama takarsan baş edemezsin takmamaya başlayınca susmaya başlıyolar :D
Ben dururum çünkü ailemden öyle gördüm ne hata yaparsam yapayım hep paylasabılırdım ama o kadar çevremde insan gördümki tam aksine yani her sucu başkasına atan özellikle bu aslında büyük sorunlardan biridir misal turkıyede kadın aldatıldıgında bile Kadına suç atan çocuk cınsıyetınde bile kadının suçlandığı bir toplum malesef bizim toplumuzda hep düzgün görünmeye çalışan fakat düzgün olmayan insanlar dolu taşıyor bile
Maalesef aşksızlık krizimin bütün suçluları arkadaşlarım. Başıma bela üstüne bela getirdiler, üstelik peşimi de bırakmıyor. Krizden 205 km/s hızla aşırı hız yaparak, memleketimi terk edesim var!!!