Çok zekisin, Karakterini çok beğeniyorum... gibi övgüler beni mutlu ediyor ve çok çekici geliyor. Fiziki iltifattan çok sıkılıyorum.
Cmt, 26 Haz 23:28 Bu sitede görüşlerine denk geldiim akli başinda şuana kadar tek kişisin
Cmt, 26 Haz 23:28 Kendini geliştirmiş uslubu iyi iletişimi iyi kendini bilen birisin ve mantikli cvplar veriyorsun sitede boyle insanlar olmasi hem guzel hem sasirtici acikcasi Mesela bu tarz mesajlar beni çok motive ediyor ve aşırı mutlu oluyorum ❤️
Dün balkonda birlikte keyif yapıyorduk babamla. Ben küçükken hep gökyüzündeki bulutlarla hayal kurdururdu bana. Hayal dünyam genişlesin bakış açım zenginleşsin diye. Bende dün akşam hadi yine yapalim dedim. Olur sen başla dedi; + Bir kadın var uzanmış , üzerinde kocaman dev bir karınca onu ısırmaya çalışıyor. Baş ucunda da çift başlı dev bir iguana var saçlarından tutmuş kadının çekiyor Dedim #Babam : kızım senin dünyan hangi ara bu kadar kirlendi dedi bana 😂😂 Ben büyüdüm ve kirlendi dünya 🐣dedim.
Çok bir şey ifade etmiyor benim için övgü almak, Şöyle düşündümde ben hiç övgü almamışım ya da aldım. Farkında değilim😄 Daha çok itin g. tüne sokulup çıkarıldım bunu iyi hatırlıyorum. 😄 Bu durumda pek umrumda olmadı, yergi de övgü de pek umrumda değil. Fakat şaşırdığım oldu. Bu da övgü yerine geçer mi bilemiyorum. Hayatım da sadece bir kez gittiğim İstanbula, istanbuldan sonra burada yaşamak sizin için zor olmalı neler yapıyorsunuz. İstanbul, un neresindensiniz sözünü bir çok kişiden duydum. İstanbuldan sonra derken diye şaşırmışımdır. Doğma büyüme İstanbullu sandım diyenler oldu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gizli olarak yazayım da kendimi övmüş gibi olmayayım😂 Bir arkadaş demişti sen sıradışı birisin, bazıları vardır iyi şarkı söyler mesela, bazıları ise iyi dans eder, sen ikisini birden yapıyorsun. Hem Zeki hem de komik olmak zor diye, yani tebessüm ettirmişti o an için.
yaaaa geçen bi duruşmaya girdim... duruşma sonrası hakim bana dedi ki... avukat hanım, savunmanızı çok beğendim. çok yerinde bir yerden yakalamışsınız... oooffff hala etkisindeyim... :))))) iyisin kızım dedim... helal olsun sana dedim... hala tutuklu ama hükümle birlikte alırım adamı içerden niyet ettim niyet eyledim...
Okulda beraber calistigim partnerim Din dersi veren hocam diger ogretmenlerin yaninda ovmus beni her anlamda. bir laf gecmis kizlarda bozarmis 😅😅hicbirini sevmiyordum o. Kendi anlatti da
aynen. şöyle biz anaokulunda 2 ögretmen calisiyoruz. Okul oncesi ben de din ve kuran dersleri onda. sabah 40 dakika oglen 30 dakika ders verir. sonrada tek tek alir cocuklari Kuran ogretir. bende onla iyi anlasiyor her konuda yardim ediyordum.
Ömrüm sadece senin ömrüne faydası olsun diye geçsin dedi ve sonra da terk etti. Övgüler ve olumsuz düşünmeler gerçeği sahte yansıtmaktan başka birşey değildir.
Kız meslegin önünden geçerken yeni yetme kızın biri laf atmıştı. "Yavrum beni unuttun. Erkeğe bak ve gemi direği mübarek" diye 😂 tebessüm değil kahkahaya boğdu
Zekama ederlerdi genelde, güzelliğime etseler de ciddiye almıyorum pa-lav-raaa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bana hayatım boyunca sarılan pek olmadı. Ailem bile yapmaz bunu. Ve eski erkek arkadaşım bana " İlk buluştuğumuz vakit sana sarılacağım " demişti. O an insanların gözünde sarılanabilecek birisi olduğumu düşündüm. Hep kendimden nefret ederdim ve bu düşünce kalbimi iyileştirip beni daha güçlü yapmıştı. Bilmiyorum ufak şeyler beni mutlu edebiliyor.
Kimsenin kalbini kırmam kotuluk dusunemem yardımına kosarım onun ıcın dua ederm yardımseverım hatta ilerde ki en buyuk hayalim evsizlere ve cocuklara yardım etmek yalan da soylemem hıc kın de beslemem
Seni çok ama çooooooooooooooooookkkkkk seviyorum. Senden vazgeçemem kendimden bile vazgeçerim sensiz olmaz olmamalı seni herseyden herkesten kıskanıyorum bu duyguya engel olmak istiyorum ama olmuyor yapamıyorum nefretim de bile sana olan sevgim var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gözlerin çok guzel diye biri bana depar atti daha demin 😝🤭😂
Genelde her girdiğim ortamda güzelliğime iltifat ederler seksi olduğumu söylerler ama içimle ilgilenen ruhumun neye ihtiyacı olduğunu önemsemeyen insanlar iltifat etse nolur